Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

2 Günlük Yılbaşı Gala Yemeği ve Eğlencesi Dahil Konaklamalı Bursa & Uludağ Kayak ve Cumalıkızık Kültür Turu 400 TL Yerine 259,90 TL!

  • 10 yıl önce
  • 750 defa incelendi
  • starstarstar
Gala Yemeği ve Eğlencesi Dahil Konaklamalı Bursa & Uludağ  Kayak Ve Cumalıkızık Kültür Turu
31 Aralık/ 01 Ocak 1 gece konaklamalı 2 Gün 

1.Gün  İstanbul –Bursa - Uludağ    ( 31 Aralık)
05:30 İncirli Ömür Plaza Önü,06:00 Beşiktaş Yıldız Camii Önü,06:30 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü, 06:45 Kartal Köprüsü Otobüs Durağı Önü, 07:00 Çayırova Mc Donald’s Önü hareket. Siz misafirlerimizin katılımıyla turumuza başlıyoruz. 
Eskihisar – Topçular üzerinden kısa bir feribot yolculuğu ile Yalova ve Bursa’ya panoramik bakışın ardından Uludağ Kayak ve Eğlence merkezine varıyoruz. Misafirlerimize özel indirimlerle skipass ve kayak kıyafetleri gibi ihtiyaçlarımızı gidereceğimiz kayak evinde ekipmanlarımızı aldıktan sonra beyaz belde Uludağ’da serbest zaman veriyoruz. İsteyen misafirlerimiz dağ havası alırken , kalan misafirlerimiz ile kayak keyfine başlıyoruz. Gün boyu sürecek kayak keyfimizin ardından saat 16.00 / 17:00‘de Uludağ’a veda edip Bursa’da yer alan Otelimize varıyoruz. Akşam Gala Yemeği ve eğlencesine katılma imkanı.Limitsiz yerli alkollü ve alkolsüz içecekler dahil.

2.Gün  Bursa - Cumalıkızık– İstanbul ( 01 Ocak )
Sabah  kahvaltı sonrası saat 11.30 da  otelimizden hareket ve Cumalıkızık Turu;Osmanlı erken döneminin kırsal sivil mimari özelliklerinin günümüze kadar ulaşmış olan, Cumalıkızık’a hareket ediyoruz. Sık sık tarihsel filmlere de mekân olan Cumalızık gezimde; Moloz taş, ağaç ve kerpiçten yapılan Cumalıkızık evlerinin, daracık sokakları arasında rehberimiz eşliğinde yapacağımız, gezi esnasında, günümüzde Konuk Evi olan, eski Çoban Evini, köyün geçmişe ait eşyalarının sergilendiği Cumalıkızık Etnografya Müzesi’ni geziyoruz. Dileyen misafirlerimizin köy meydanında köylü hanımlardan yöresel ürünler satın alabilmeleri amacı ile serbest bir zaman veriyoruz.Alışveriş sonrası İstanbul'a doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Güzergah üzerinde Bursa’nın meşhur İskender kebabından tatmak için  akşam yemeği molası veriyoruz.Akşam saatlerinde İstanbul’a varış, gezimizin sonu ve misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması.
                                                     
Tek kişi ve çocuk ücretleri
Belirtilen ücretler iki kişilik odalar da kişi başı konaklamayı kapsar. Tek kişi konaklayacak  misafirlerimiz acenteye 60 TL fark ödemelidir. 
0-6 yaş çocuk otobüste koltuk almadığı takdirde ücretsizdir.Koltuk talep edildiği takdirde 100 TL dir.07-12 yaş çocuk ücreti iki büyük yanında konaklanması halinde 189 TL + zorunlu ücretler olarak acenteye ödenir.Bir büyük + 1 çocuk konaklamaları için iki  kişilik ücret ödenmelidir.

Tur Ücretine Dahil olan hizmetler
  • Otobüs ile Ulaşım ve Otobüs içi ikramlar.
  • Belirtilen otellerde iki-kişilik odalar da 1 gece Yarım Pansiyon konaklama ( sabah Ve akşam yemeği).
  • Konaklama Bursa Baia otel de yapılacaktır.
Tur Ücretine Dahil olmayan hizmetler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Öğlen yemekleri,otelde extra harcamalar,ilk gün kahvaltı.
  • Extra ve Program dışı geziler, gezi süresince kişisel harcamalar,Kayak ekipmanları Ve Ski Pass ücretleri
  • Uludağ Milli Park girişleri , rehberlik ve acente hizmet bedeli , ara transfer ücretleri için otobüste kişi başı 75TL toplanacaktır. Bu ücret yetişkinler ve 7-12 yaş çocuk grubu için zorunlu olup acente rehberi tarafından otobüste toplanacaktır.
*Not:Yılbaşı Gala Yemeği ve eğlencesi Limitsiz alkollü ve alkolsüz içecekler ve Canlı Müzik,Dj,Dans Showlar Dahildir


Bu fırsat Leggo Tur tarafından sizlere sunulmaktadır.

Bu fırsat 31 Aralık 2014 Gidiş / 1 Ocak 2014 Dönüş 

Kod alım işleminizi takiben info@leggotur.com  veya 0212 234 32 11 /12 Numaralı Telefonu Arayarak Kupon Kodlarınız ile Rezervasyon Yaptırabilirsiniz. Yaptırmış olduğunuz rezervasyon  sonucunda kişisel mail adresinize Tur Kayıt formunuz gönderilecektir.Tur Kayıt formu tarafınıza ulaştıktan sonra çıktısını alarak  0212 234 32 04  nolu faks numarasına imzalanarak gönderilmek zorundadır. Tarafımıza imzalı olarak ulaşmayan sözleşme sahibi turumuza katılım sağlayamaz.

Tarafınıza gönderilen Tur Kayıt formunun  çıktısını tur esnasında yanınızda bulundurmanız zorunludur.

Rezervasyon yaptırılan kişi için gerekli irtibat bilgilerinin verilmesi zorunludur. Tarafımıza bu bilgiler eksik verildiği takdirde oluşabilecek olası aksiliklerde Leggo Tur Sorumlu tutulamaz.

Rezervasyon esnasında T.C Kimlik numaranızı, doğum tarihinizi gün ay ve yıl olarak tarafımıza belirtiniz.

İsteyen dilediği kadar kupon alabilir. Birden fazla kupon alıp, sevdiklerinize de hediye edebilirseniz.

E posta adresinize 8 haneli Fırsat Kodunuz gelecek.

Gelen fırsat kodunu yazdırmanız yeterlidir. Bilet yerine geçecektir.

Mail gelmediğini düşünüyorsanız Spam,Junk ya da Önemsiz adlı mail kutularına bakınız.

Ya da dilediğiniz anda Fırsatlarım linkine tıklayarak da satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz, yazdırabilirsiniz

Rezervasyonu yapılıp onay verilen kodlar için iptal ve iade yapılamamaktadır...




Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 400,00 TL - İndirimli Fiyatı : 259,90 TL - İndirim Oranı : % 35
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Birlikte Alalım Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 24 Aralık 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 750