Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

2 günlük 1 gece konaklamalı Abant, Cennet Gölü, Mudurnu, Taraklı ve Sünnet Gölü turu 180 TL yerine 99 TL!

  • 13 yıl önce
  • 1004 defa incelendi
  • starstarstar
Fırsat 1 ay geçerlidir Sabah saatlerinde belirtilen kalkış noktalarından siz değerli misafirlerimizi aldıktan sonra İzmit-Adapazarı-Düzce-Bolu güzergahını takiben yaklaşık 3,5 saat sürecek olan Abant yolculuğumuz otobüs içi ikramlar ile birlikte başlıyor. Abant’a vardıktan sonra göl etrafında bir saatlik kısa bir yürüyüş yapıyoruz.  Sonrasında restoranımıza geçip ekstra öğle yemeğimizde nefis sucuk- ekmek ve içecek menümüzle lezzetli bir ziyafet sizleri bekliyor. Bir yanımızda muhteşem Deresi ve ormanlık alanıyla çam ağaçlarının kokusu eşliğinde yemeğimizi yiyoruz. Arzu eden konuklarımız dere etrafında yürüyüş yapıyor. Çaylarımız yudumluyoruz. Sonrasında araçlarımıza geçip cennet gölüne doğruna yol alıyoruz belki de Türkiye’nin en güzel doğal göllerinden biri olan Cennet Gölünün etrafında yürüyüşümüzü yapıyoruz. Ardından Mudurnu bölgesinin muhteşem güzelliklerine doğru yola çıkıyoruz. Mudurnu; Tarihi çok eskilere dayanan bir ilçedir. Geçmiş dönemlerde "Anadolu Trakyası" ve "Bitinya" adlarıyla anılan Bursa-İzmit-Bolu bölgesinin ortasında önemli ticari ve askeri yollarin kavşağında yer alır. Hafta sonu gezilerimize katılan misafilerimizin her Cumartesi kurulan Mudurnu Pazarı’na özgü organik ürünleri satın almaları için programımızda alışveriş yapma şansı oluyor. Daha sonra otelimize geçip akşam yemeği ve konaklamamızı yapıyoruz. Ertesi sabah otelde yöresel zengin kahvaltımızı aldıktan sonra Göynük bölgesine hareket ediyoruz. 1922 de inşa edilen zafer kulesi ilk durağımız. Sırasıyla Süleyman paşa Camii ve Hamamı, Göynük Çarşısı Akşemseddin türbesi gezinin ardından yöresel öğle yemeğimiz ardından taraklıya doğru hareket ediyoruz. Taraklı da bölgenin turizm bölgesini geziyoruz. Eski hükümet konağı, Taraklı Çarşısı, 493 yıllık Yunus Paşa Camii ve dar sokaklarda eşsiz mimari örneklerini gezdikten sonra çay molamızın ardından, muhteşem doğal manzarası eşliğinde sünnet gölüne geçiyoruz. Burada kısa bir yürüyüş ve fotoğraflama ardından İstanbul’a doğru hareket ediyoruz. Bir sonraki Svd Tour organizasyonu için siz değerli misafirlerimizden ayrılıyoruz.

Ücrete  Dahil Olan Hizmetler

Mercedes 403, Safir marka lüx araçlarla Ulaşım, Yarış Kaşı Konağı’nda 1 Gece Yarım Pansiyon konaklama 1 Sabah Kahvaltısı, Bir akşam Yemeği Profesyonel Rehberler eşliğinde tüm çevre gezileri, Sabah poğaça, çay, kek ve sıcak-soğuk ikramlar Svd Tour Tecrübe ve Güvencesi Seyahat Sigortası

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

Tüm kişisel harcamalar Rehberlik, Doğal park,  müze, camii ve ören yeri girişleri için araçta kişi başı 35 TL ücret toplanacaktır.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 180.00 TL - İndirimli Fiyatı : 99.00 TL - İndirim Oranı : % 45
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Clupanya Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 16 Şubat 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Şubat 2012
  • Trafik

    : 1004