Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

2 Gece 3 Gün Konya ve Mevlana Turu 199 TL! (İpek Termal Otel konaklamalı Sema Gösterisi Dahil, 23 Nisan`a Özel!)

  • 13 yıl önce
  • 2616 defa incelendi
  • starstar
Znf Turizm

Mevlana'nın topraklarını ziyaret edin!

Konya şehrinin kültürel zenginliklerini keşfedeceksiniz.

İnsanlık tarihinin ilk yerleşim yerlerinden biri olan ve tarih akışı içerisinde bir çok medeniyetin izlerini bağrında taşıyan, Anadolu Selçuklu Devleti'nin başkenti Konya'da harika bir gezi sizi bekliyor.

Mevlana Müzesi, Nasrettin Hoca Türbesi ve Meram Bağları gibi dünyaca ünlü yerleri ziyaret edecek, İpek Termal Otel'de konaklamanın keyfini ve konforunu yaşayacaksınız.

Bu fırsat 20 Nisan 2012 - 22 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerlidir. Kupon kodunuz fırsatı satın aldıktan sonra e-posta adresinize ve cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Tur fiyatı iki kişilik odada kişi başı olarak belirlenmiştir. Tek kişilik oda farkı için 60 TL ödemeniz gerekmektedir. 0-6 Yaş çocuk ücretsiz (Otobüs koltuğu alınmadığı takdirde) Tur detaylarına Detaylı Açıklama kısmından ulaşabilirsiniz. Katılım 40 kişiyi bulmadığı durumlarda Lüks Turizm araçlarıyla turu gerçekleştirilebilir. Bu durumda aynı kalitede bir alt kapasitedeki Turizm araçları kullanılacaktır. Bu fırsat sınırlı sayıda kontanjan için geçerlidir. Kupon kodunuz elinize geçtikten sonra 0216 441 13 14 / 0216 442 16 16 numaralı telefondan 3 iş günü içersinde dilediğiniz tarih için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Dilediğiniz kadar fırsat kodu alarak kullanabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Rezervasyon iptal ve değişiklik taleplerinin tur kalkışına 21 gün kala bildirilmesi gerekmektedir. Son 21 gün içinde yapılan iptallerde para iadesi yapılmaz.

2 Gece 3 Gün Konya ve Mevlana Turu 199 TL! (İpek Termal Otel konaklamalı Sema Gösterisi Dahil, 23 Nisan`a Özel!)

23 Nisan’a Özel;

2 GECE 3 GÜN KONYA ŞEHİR VE MEVLANA TURU / SEMA GÖSTERİSİ DAHİL, TERMAL OTEL KONAKLAMALI MEVLANA MÜZESİ – ŞEMS İ TEBRİZİ TÜRBESİ VE CAMİSİ- ALAADDİN TEPESİ - KARATAY MEDRESESİ - MERAM BAĞLARIVe SEMA GÖSTERİSİ (1 Gece İpek Termal Otel konaklamalı)

TUR PROGRAMI:

1. GÜN – Cuma (20/04/2012)22.00 Ataköy Atrium Camii Önü23.00 Beşiktaş Yıldız Camii Önü24.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı00.20 Maltepe Köprüsü Durağı (E-5)00.30 Çayırova Mc Donalds, 01.15 İzmit Asya Otel Karşısı’ndan hareketle ederek Anadolu Selçuklu Devleti’nin Başkenti Konya’ya doğru yol alıyoruz. Otobüsümüzle sınırsız ve çeşitli ikramlarla keyifli bir gece yolculuğu yapıyoruz.(İstanbul - Konya 668 km)

2. GÜN – Cumartesi (21/04/2012)Programımızın ilk durağı olan Akşehir’de, sabah kahvaltısını Konya’nın en ünlü mekanlarından birinde alarak(ekstra), dünyadaki herkesin ilgisini çekmiş olan ve hikâyeleri dilden dile dolaşan Nasreddin Hoca’nın türbesini ziyaret ediyoruz. Kendi halinde ve şirin bir Anadolu Kasabası olan Akşehir’de; Nasrettin Hoca Türbesi, Seyyid Mahmud Hayrani Türbesi, Garp Cephesi Müzesi, Üç Kızlar Türbesini gezdikten sonra, öğle yemeği için bölgenin kendine has lezzetlerini tadacağımız restorantımıza geçiyoruz. (ekstra) Öğle yemeğinden sonra yerleşmek üzere otelimize doğru yol alıyoruz. Serbest zaman. Akşam yemeğini otelimizde aldıktan sonra, Sema Töreni için Mevlana Kültür Merkezine hareket ediyoruz. Her bölümünün bir anlamı olan ve toplam 7 bölümden oluşan Sema Töreni’ni izliyor ve Sema hakkında bilgi alıyoruz. Sema Töreni sona erdikten sonra otelimize dönüyoruz.

3. GÜN – Pazar (22/04/2012)Açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra, Konya gezimize Sultanu'l Ulema (Âlimlerin Sultanı) olan Hz Mevlana’nın sandukasının da bulunduğu Mevlana Müzesi ile başlıyoruz. Burada ney sesi eşliğinde Hz. Mevlana ve babası Baha'uddin Veled’in Sandukası, Yavuz Sultan Selim Şadırvanı, Gümüş Kafes, Nisan tası, el yazmaları, Sakal-ı şerif, kutsal emanetler, tasavvufi çalgılar, Değerli halı ve kilimler, Horasan Erenleri ve Çelebi Mezarları, Aşevi ve Derviş Evini görüyoruz. Ardından Sultan Selim Camii, Üçler mezarlığı ve Şerafettin Caminin yanından Şems –i Tebriz i Türbesi ve Camiini geziyoruz. Konya’nın ünlü mutfağının tadına bakmak için restoranımızda alacağımız yemek (extra) sonrasında 1.Alâeddin Keykubat'ın tamamladığı Alâeddin tepesi üzerindeki Alaaddin Camii çevresinde otobüsle yapılan tur sonrası Anadolu Selçuklu devri çini işçiliğinde önemli yeri bulunan, Mevlana Celaleddin Rumi ile Hocası Şems-i Tebrizi’nin ders verdikleri Karatay Medresesi Çini Eserler Müzesini ziyaret ediyoruz. Selçuklu mimarisinin tipik örneklerini taşıyan II. Izzeddin Keykavus devrinde vezir Sahip Ata Fahreddin Ali tarafından, Hadis ilmi öğretilmek üzere 663 H.(1264 M.) yılında inşa ettirilmiş İnce Minare Müzesi (Darü-l Hadis) ve şehrin merkezinde bulunan ve birçok tarihi eserin içinde bulunduğu şehrin simgelerinden birisi olan Alaaddin Tepesi, Alaaddin Camii, Selçuklu Sarayı (Selçuklu köşkü) kalıntısı gezileri ardından Mevlana’nın sürekli ziyaret ettiği ve Konya’nın dünyaca ünlü dinlenme yeri olan Meram Bağları ziyareti ardından Tavus Baba Türbesini gezerek programımızı tamamlıyor ve İstanbul’a dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.İpek Termal Otel: Konum ve Yerleşim:

Grand İpek Palas Termal Otel İç Anadolu Bölgesinde Mevlana şehri Konya’nın, kaplıca kenti olarak bilinen Ilgın ilçesindedir.Geniş bir alan üzerine kurulmuş olan otelimiz, misafirlerine, sakin ve stresten uzak bir tatil imkanı sunmaktadır. Dünya üzerinde doğal sıcaklığı 40 dereceyi bulan termal suları ile otelimize gelen misafirlere şifa dağıtmaktadır.

GENEL TESİS BİLGİLERİ: Toplam 16.300 m²’lik bir alanda 3 katlı tek bloktan oluşmaktadır. Otelimizde 75 adet standart oda 20 adet suit oda olmak üzere 95 oda mevcuttur. Otel lobisinde resepsiyon, Lobby Bar, 150 kişilik toplantı salonu, 1 Ana restoran, Asansör mevcuttur. Ayrıca otel bünyesinde 2 adet Su Kaydırağı, 1 Büyük açık yüzme havuzu, 1 kapalı termal havuz, Güneş Şemsiyeleri, Minder, Şezlong, Fitness Merkezi, 2 adet bay Türk Hamamı, 2 adet bayan Türk Hamamı, 2 adet bay-bayan Sauna, Özel termal banyolar, Jakuzi, SPA Terapi, Açık Otopark, Bay-Bayan Mescit, Güzellik Salonu, Buhar odası, Masaj Salonu, Aile çay bahçesi, Vitamin Bar, Havuz Bar, Kafeterya, Kablosuz internet, Çocuk oyun parkı değerli misafirlerimizin hizmetindedir.

ODALAR:

Geniş ve minimalist tarzda dekore edilmiş odalarda :

Mini bar (boş) TV Balkon Saç Kurutma Makinesi Banyo Küvetli duş Telefon WC Kablosuz internet (Wireless) Halı zemin Merkezi ısıtma (kalorifer) Havlu ve bornoz

Ücretsiz Aktiviteler;

Fitness Center Güneş Şemsiyeleri Hamam Sauna Su Kaydırağı Şezlong ve Şezlong Minderi Buhar odası Termal bay – bayan havuzlar Bay – bayan mescit Kablosuz internet Çocuk oyun parkı Safe Boxes Okey – Tavla oyunları

Ücretli Aktiviteler;

Çamaşırhane Hizmeti Kese Masaj Spa Terapisi Telefon & Faks Hizmetleri İçecek hizmetleri Öğle yemeği ve ekstra yiyecekler Jakuzi Özel aile havuzları Güzellik salonu Cilt bakım





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 360.00 TL - İndirimli Fiyatı : 199.00 TL - İndirim Oranı : % 44
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : Tüm Türkiye,

Fırsat Sahibi

Gezex Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 11 Mart 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Mart 2012
  • Trafik

    : 2616