Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

21. Yüzyılın En Büyük Buluşu Nano Ped... Tv Ürünü Olan Kaydırmaz Nano Ped SADECE 4.9 TL BONUS, AXESS ve WORLD CARD‘a Peşin Fiyatına 12 taksit (1 ay geçerlidir. )

  • 13 yıl önce
  • 845 defa incelendi
  • starstarstar
21. Yüzyıl nano teknolejisini günlük hayatın kullanımına sunan benzersiz bir araç içi tutucu! Sayısız nano vantuz tutucu hiç bir leke iz bırakmadan sağlıklı bir biçimde cihazlarınızı tutturmanızı sağlayacak! İster telefon ister Iphone PDA GPS ister mp3 çalar.... 21. Yüzyılın en büyük buluşlarından olan Nano Teknoloji kullanılarak üretilmiş, gözle görülmeyen katrilyonlarca hava deliği sayesinde, cisimlere vakum uygulayarak kayıp düşmesini engellemekte ve sabitlemektedir. Bunu yaparken, her hangi bir yapıştırıcı madde veya mıknatıs kullanılmamıştır. Yapıştığı yüzeyleri bozmaz, iz, kir ve leke bırakmaz! Özellikle arabalarda, deniz araçlarında, hareket halindeki motorlu taşıtlarda kullanılır. Cep Telefonu, Sigara, Çakmak, Gözlük, Kalem, Ipod, Kağıt Mendil vs. sabitleyerek hem güvenli sürüşler sağlar hem de sizi dağınıklıktan kurtarır.

Nano Ped Kaydırmaz Ped ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

  - Gözle görülmeyen milyonlarca nano vantuz sayesinde cisimleri sabitler  - Özellikle arabalarda vazgeçilmez bir ürün  - 90 derece açıda dahi nesneleri tutabilme özelliği    - Ürün ölçüleri 15 x 9 cm    - Yüksek Teknoloji sayesinde Vakum efekti ile yapıştırıcı, mıknatıs veya vidasız  - yüzeye kendiliğinden yapışır ve sökülebilir. İz bırakmaz, zarar vermez  - Aracınızda Büronuzda veya evinizde Cep Telefonu vs. gibi eşyalarınız kayıp düşmeyecektir.  

Bu fırsat 1 ürün için geçerlidir.

Fırsattan dilediğiniz kadar satın alabilir sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Tüm Türkiye'ye kargo bedeli 3.25 TL'dir.

Siparişinizi tamamladıktan sonra açılan pencereye ÜRÜN TESLİM ADRES bilgilerinizi GİRMENİZ GEREKLİDİR. Eğer ürününüzü kendiniz dışında biri teslim alacak ise, teslim alacak kişinin ismininde mutlaka BELİRTİLMESİ gereklidir. Ürünü Kargodan teslim alırken mutlaka açarak kontrol edip TESLİM alınız. Faturanız Ürün ile birlikte gönderilecektir.

Sipariş verildikten itibaren ürününüz en geç 7 gün içinde kargoya verilecektir. Ürünün teslimatı kargoya verildikten sonra kargo şirketinin hızına ve teslimat adresine göre 2-7 gün arasında sürmektedir.





Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 4.90 TL - İndirimli Fiyatı : 4.90 TL - İndirim Oranı : % 100
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Fırsatları Takip Et Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 16 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Aralık 2011
  • Trafik

    : 845