Üzgünüz, bu fırsat sona ermiştir! Yukarıdaki benzer fırsatları inceleyebilirsiniz

10 Dakika İçinde İngilizce Öğrenmeye Başlayın. İngilizce Öğrenmek İçin Aradığınız Her Şey Bu Kampanyada. Türkçe Destekli, Sıfırdan-Teorik, Pratik, Telaffuz, Akıcı Konuşma Tekniği Ve Daha Fazlası. 1 Yılda 250 Saat Online Eğitim + 7/24 Sınırsız Destek

  • 13 yıl önce
  • 807 defa incelendi
  • starstar

 İngilizce Ana Diliniz Olsun

Number One English İngilizce Eğitim Programı; derslerde ve sınavlarda başarılı olmak isteyen tüm öğrencilerin ve ikinci bir dili anadiline yakın derecede öğrenmeyi hedefleyen 7den 70 e herkesin yararlanabileceği mükemmel bir sistemdir. Number One English'te dil bilgisi ağırlıklı çalışma ve kalıp ezberletme ortadan kaldırılmıştır. Kurumumuz Türkçe-İngilizce dil bilgisi kurallarını bilinçaltı İngilizce Eğitim Sistemiyle öğrenciye farkına varmadan doğru bir şekilde öğretir. Dili anlayıp konuşmaya geçmek günümüz dilbilimcilerinin ısrarla üzerinde durduğu bir konudur. Number One English Eğitim Programı bu bilimsel gerçeklere göre düzenlenmiş eşsiz bir eğitim programıdır.

Türkçe destekli  BİLİNÇALTI öğretim sistemi  1 Yıl Geçerli Online Eğitim Üyeliği  Ömür boyu 7 gün 24 saat sınırsız destek,  24 saat canlı destek İlköğretim – lise – üniversite öğrencilerine mükemmel yardımcı kaynak, Bürokrat, işadamı, dış ticaret danışmanlarının, doktor, mühendis, hukukçu, turizmci ve tüm meslek gruplarının yararlanabileceği mükemmel bir sistem. SESLİ-GÖRÜNTÜLÜ HİKÂYE KİTAPLARI-ROMANLAR HERGÜN GÜNCELLENEN TÜRKİYE VE DÜNYA İLE İLGİLİ SESLİ HABERLER e-bülten ile gönderilecek sürpriz çalışmalar Ve daha bir çok aktiviteler

HER EVDE BULUNMASI GEREKEN BİR EĞİTİM SİSTEMİ

 www.numberoneenglish.com adresine girerek ''Kuponlu şifreli üyelik için tıklayın'' bölümünü tıklayın. Karşınıza çıkan forma kutu içerisinden çıkacak kupon şifrenizi girin ve sizden istenilen diğer bilgileri eksiksiz doldurarak üyeliğinizi gerçekleştirin ve hemen ingilizce çalışmaya başlayın.

Görüntülü ve Yazılı Ders Anlatımı, İngilizler Tarafından Seslendirme, Renklerle Eşleştirilen İngilizce - Türkçe Kelimeler, Başlıklarına Göre Konular, Açıklamalı - Anlaşılır Gramer, Tablolarla İngilizce, Tablolarla Cümle Kurma Tekniği, İngilizce Yaz - Dinle, 365 Gün 24 Saat Kesintisiz İngilizce, Her Konu Sonunda Kendinizi Test Edebilme, Test Sonuçlarını Anında Görebilme, Eğlenceli Kelime Öğrenme Teknikleri, İngilizce Kelime Yazma Tekniği, Çok Ayrıntılı İngilizce -Türkçe Sözlük İmkânı, Ömür Boyu Sınırsız Destek, Eğitim ve Çalışma Saatlerini Kendiniz Belirleme. Kuponununuz 1 yıl içerisinde 250 saat kullanım içindir. Alışveriş tamamlandığında tarafınıza e-posta ile bir Fırsat Kodu gönderilecektir. Kullanıcı kodunuzu içeren mail, Gelen Kutusu’nda değilse lütfen  Junk -gereksiz Mail kutusunu kontrol ediniz. Detaylı bilgi için  0312 434 14 74 ve 0505 556 56 56 numaralı telefonları arayabilir, www.numberoneenglish.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Yoğunluk nedeniyle önceden kayıt yaptırmanız önerilir.



Bu Fırsatı Değerlendir
Kötü Fena Değil İyi Çok İyi Harika

Fiyatı : 80.00 TL - İndirimli Fiyatı : 14.90 TL - İndirim Oranı : % 81
Kalan Süre :

Geçerli Olduğu İller : İstanbul,

Fırsat Sahibi

Grup Fırsatı Fırsat Sitesi

Sponsor Bağlantı

  • Eklenme Tarihi

    : 12 Aralık 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Ocak 2012
  • Trafik

    : 807