Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

ZUBİZU Sevgililer Günü Çekiliş Kampanyası

  • 4 yıl önce eklendi
  • 475 defa incelendi
  • Puan : star star star 19 incelemede 3,11 puan almıştır.
Zubizu Sevgililer Günü'ne özel hediyeler dağıtıyor...

30 Ocak 6 Şubat 2020 tarihleri arasında Zubizu uygulaması üzerinden çekilişe katılın 29 sürpriz hediyeden birini kazanma şansı yakalayın...

Kampanya Detayı:
1. ZUBİZU Sevgililer Günü Çekilişi 30 Ocak 2020 tarihinde başlayıp, 06 Şubat 2020 tarihinde sona erecektir.
2. ZUBİZU Sevgililer Günü Çekilişi’ne katılanlar arasında yapılacak çekilişle 29 kişiye hediye verilecektir. Kampanyanın hediyeleri:
· 10 adet D&R’dan kitap alışverişlerinde geçerli 30 TL’lik hediye çeki.
· 2 adet Atelier Rebul Sevgililer Günü paketi.
· 10 adet Under Armour şapka.
· 2 adet Damat Tween 500 TL'ye 100 TL indirim çeki.
· 2 adet DS Damat 250 TL'ye 50 TL indirim çeki.
· 2 adet Colin’s 100 TL'lik hediye çeki.
· 1 çifte 14 Şubat günü Tamirane Akasya’da Sinan Güleryüz "90'lar Gecesi"ne davetiye.
3. D&R hediye çeki sadece kitap alışverişlerinde geçerlidir. Son kullanma tarihi 29.02.2020’dir.
4. Atelier Rebul ve Under Armour ödülleri için adres bilgisi paylaşılması gerekmektedir. Adresler geldikten sonra 2 hafta içerisinde hediye gönderilecektir.
5. Damat Tween indirim çeki 500 TL’ye 100 TL değerindedir. Son kullanım tarihi 16.02.2020’dir.
6. DS Damat indirim çeki 250 TL’ye 50 TL değerindedir. Son kullanım tarihi 16.02.2020’dir.
7. Colin’s hediye çeki 100 TL değerindedir. Son kullanım tarihi 31.12.2020’dir.
8. Tamirane etkinliği Akasya şubesinde ve 14 Şubat tarihindedir.
9. Kullanıcıların çekilişe katılabilmek için aşağıdaki adımları gerçekleştirmesi gerekmektedir:
· @zubizuapp hesabını takip etmek.
· Kazanmak istedikleri hediyeyi yorumlarda yazmak ve Sevgililer Günü’nü beraber geçirmek istedikleri kişiyi etiketlemek.
10. Kullanıcılar çekilişe sınırsız sayıda katılabilir.
11. ZUBİZU Sevgililer Günü Çekilişi’nde bir kişi sadece 1 kere hediye kazanabilir. Aynı üyelik üzerinden birden fazla hediye kazanılamaz.
12. Çekiliş talihlileri 10 Şubat 2020’de açıklanacaktır. Talihli listesi ZUBİZU’ya ait Facebook hesabında notlar bölümünde duyurulacaktır.
13. Çekilişe katılmak için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir. 18 yaşın altında olan katılımcılar kazanmış olsalar dahi ödül haklarını kaybeder. ZUBİZU 18 yaşından küçüklerin kampanyaya velileri ve vasilerinden izin almaksızın katılımından sorumlu tutulamaz.
14. Çekiliş için hizmet veren firmaların çalışanları ve 1. Derece yakın akrabaları ile ZUBİZU çalışanları ödül kazanamaz.
15. Katılımcılar tarafından yanlış veya eksik iletişim bilgileri verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan, ZUBİZU sorumlu tutulamaz.
16. Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
17. ZUBİZU, herhangi bir zamanda katılım koşullarını, ödüllerini veya talihlilerini tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir.
18. Katılımcıların çekilişe katılırken kullanacakları herhangi yöntem veya teknolojik araçtan ZUBİZU hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. ZUBİZU, herhangi bir zamanda ve gerekçe belirtmeksizin talihlileri tek taraflı olarak değiştirme hak ve yetkisine sahiptir.
19. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
20. Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle, ZUBİZU hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Kampanyanın yürütülmesini etkileyecek derecede meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da internet bağlantılarında İnternet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta, sms gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internet erişimindeki aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde; ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya uygulamasının zarar görmesinden, ZUBİZU hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. ZUBİZU katılımcıların kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
21. Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen Katılım Koşullarını kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Zubizu, Zubizu Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Kampanyası,

Kampanya Sahibi

ZUBİZU
  • Eklenme Tarihi

    : 31 Ocak 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Ocak 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Şubat 2020
  • Trafik

    : 475

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024704 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024697 defa incelendi
  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 2024171 defa incelendi
  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024173 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024385 defa incelendi