Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Youtube Fenomoni Orkun Işıtmak Ege Perla AVM'de

  • 6 yıl önce eklendi
  • 2105 defa incelendi
  • Puan : star star star 64 incelemede 2,95 puan almıştır.
Youtube kültürünün çehresini değiştiren ve Youtuberlığı hayatımıza bir meslek olarak yerleştiren Orkun Işıtmak, Ege Perla Alışveriş Merkezi'nde Nasıl youtuber olduğunu anlatacak...

Ege Perla, YouTube dünyasının en sevilen isimlerinden Orkun Işıtmak’ı sevenleriyle buluşturuyor. Türkiye’de “YouTuber” kavramını bir mesleğe dönüştüren Orkun Işıtmak’ın “Nasıl YouTuber Oldum?” söyleşisiyle birçok sorunuza cevap bulacaksınız.

Her katında kendine özgü, farklı konseptiyle dikkat çeken 100’ün üstünde yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapan, İzmir’in en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Ege Perla Alışveriş Merkezi'nın bu seferki konuğu en ünlü youtuber Orkun Işıtmak olacak. Çektiği videolar Youtube da milyonlar tarafından izlenen, milyonlarca takipcisi olan Türkiye'nin en ünlü Youtuberlarından olan Orkun Işıtmak 23 Haziran Cumartesi günü saat 15:00 - 16:00 arasında Ege Perla ziyaretçilerine Nasıl Youtuber olduğunu anlatacak.

Yaptığı işi tutkusu olarak gören ve bunu ne kadar ciddiye aldığını, markalar dünyasında ne kadar ciddiye aldırdığını projeleriyle her fırsatta gözler önüne seren Orkun Işıtmak, “İnsanları eğlendirebilmek için ilk olarak kendiniz eğlenmelisiniz.” dediği YouTube hayatıyla ilgili 23 Haziran Cumartesi günü 15:00’te Ege Perla’da olacak.

Enerjisi, maceraları ve başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Işıtmak’ın bu eğlenceli bir o kadar da bilgilendirici söyleşisini kaçırmayın.



İlgili etiketler : Orkun Işıtmak, Ege Perla, Söyleşi, Etkinlik,

Kampanya Sahibi

Ege Perla AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Haziran 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Haziran 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 24 Haziran 2018
  • Trafik

    : 2105