Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Yılbaşı Sofranız İçin Ne Lazımsa CarrefourSA'da

  • 5 yıl önce eklendi
  • 527 defa incelendi
  • Puan : star star star 16 incelemede 3,19 puan almıştır.
Kızarmış hindiden mezeye, kuruyemişten meyve çeşitlerine kadar yılbaşı sofranızda yer alabilecek tüm lezzetler uygun fiyatlarla CarrefourSA'larda...

Türkiye'de uygun fiyat politikası, hijyen, kalite ve gıda güvenliğine verdiği önem, yaptığı yatırımlar ve yarattığı istihdam modern perakendeciliğin temelini oluşturmanın yanı sıra uygun fiyat politikasını promosyonel aktivitelerle desteklemekte ve aynı zamanda piyasada yer alan tüm farklı ürün gruplarını bünyesinde barındırarak müşterilerine geniş bir ürün ve fiyat yelpazesi sunan CarrefourSA, yılbaşı sofrasından hindiyi eksik etmeyenler için tercihe göre hindi dolması ya da yarım hindi şeklinde 28 Aralık Cuma günü saat 23.59'a kadar carrefoursa.com üzerinden sipariş alarak 31 Aralık akşamı belirtilen adrese tam saatinde teslim ediyor.

Yılbaşında evinizi süslemeniz için gerekli süsler, yılbaşı çam ağacı, yılbaşında eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak kutu oyunları, çocuklar için oyuncaklar, parfümler, küçük ev aletleri, Yılbaşı Hindisi...  Yeni Yıl için ne lazımsa uygun fiyatlarla CarrefourSA'da... CarrefourSA Yılbaşı Özel Kataloğu için tıklayın

Yılbaşı akşamı için 199,99 TL'ye 7-8 kişilik porsiyon şeklinde hazırlanan doldurulmuş kızarmış bütün hindi iç pilav tercih edenlere bir kilogram karışık kızartma ve 300 gram mantar sote hediye ediliyor. Kalabalık olmayanlara ise 119,99 TL'ye 3-4 kişilik porsiyon şeklinde hazırlanan kızarmış yarım hindi tercihlerine ek olarak 500 gram iç pilav, 500 gram karışık kızartma ve 300 gram mantar sote veriliyor.

Tavuktan vazgeçmeyenlere ise 79,99 TL'ye 3-4 kişilik porsiyon şeklinde hazırlanan doldurulmuş roaster piliç seçeneği sunuluyor. Tavuk sipariş edenlere 500 gram kızartma hediye ediliyor.

CarrefourSA, yılbaşında sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için özel bir yılbaşı sepeti hazırladı. Şirketin yılbaşı sepetinde, alkolsüz içeceklerin yanı sıra tavuk noodle paketinden ton balığına, kahve çeşitlerinden kuru yemiş ve patlamış mısıra, çikolata ve bisküvi çeşitlerinden kruvasana kadar zengin ürün çeşitleri yer alıyor. Yılbaşı sepeti, 13 Aralık ila 3 Ocak tarihleri arasında 103,25 TL yerine % 46 indirimli fiyat avantajıyla 54,90 TL'den satışa sunuluyor.




CarrefourSA Adresine Git!

İlgili etiketler : Carrefoursa, Carrefoursa Yılbaşı, Carrefoursa Yılbşı Sepeti, Hindi, Hindi Dolma, Yılbaşı 2019,

Kampanya Sahibi

CarrefourSA
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Aralık 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Trafik

    : 527

Benzer Kampanyalar