Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Yılbaşı Alışverişinin Tek Adresi Terracity AVM

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1589 defa incelendi
  • Puan : star star star star 46 incelemede 3,52 puan almıştır.
Antalya’nın yaşam merkezi TerraCity Alışveriş Merkezi’ndeYeni Yıl için geri sayım başladı.

Her zaman ziyaretçilerine yeni bir dünyanın kapılarını aralayan TerraCity bu sene de ışıl ışıl yeni yıl süslemeleri ile büyük küçük herkesin beğenisini topluyor. Yeni yıl süslemeleri kapsamında AVM girişine yerleştirilen6 metre yüksekliğinde ve yüzlerce led ileaydınlatılmışRengeyiği ile şaşkınlık yaratıyor. Antalyalıları AVM içinde ise hediye kızağı ve geyiği ile beraber ziyaretçilerine el sallayan Noel Baba, sekiz metre uzunluğunda etkileyicionlarca süsleme ile ışıklandırılmış devasa büyüklükte yılbaşı ağacı yine ışıklı Karlar Kraliçesi ve hareketli minik figürler karşılıyor.Alışveriş Merkezi’nde yer alan kral koltuğu ile de ziyaretçilerimiz eğlenceli anlarını fotoğraflayarak unutulmayacak güzel anılar oluşturacak.

TerraCity Alışveriş Merkezi 17-18 Aralık ve 24-25 Aralık 2016 tarihleri arasındaÇocuk Kulübü olarak-1’e kurulacak özel atölye alanında çocuklar özel malzemelerle hem yaratıcılıklarını gösterecek hem de eğlenecek. Etkinlik tüm çocukların katılımına açık ve ücretsizdir.

Ziyaretçilerimiz eşsizyeni yıl dekoru ile yılbaşı atmosferini doyasıya yaşarken birçok markanın sunmuş olduğu yılbaşına özel kampanya ve indirimler ile de alışveriş keyfi artıracak.

Yeni yıla merhaba demeye hazırlandığımız bugünlerde yılbaşına dair ne varsa bütün heyecanı ile doludolu yaşamak için Antalyalıları TerraCity Alışveriş Merkezi’ne bekliyoruz.



İlgili etiketler : Terracity Avm, Terracity Avm Yılbaşı, Yılbaşı 2017, Yeni Yıl,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1589

Benzer Kampanyalar