Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

World ile Hepsiburada'da 75 TL Worldpuan Hediye

  • 5 yıl önce eklendi
  • 600 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 2,8 puan almıştır.
Hepsiburada.com'da World Card ile ödeyenler kazançlı Çıkıyor!

1 - 15 Nisan 2019 tarihleri arasında Hepsiburada.com'dan yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL, Yapı Kredi Cüzdan katılımıyla toplam 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlere 50 TL, World Mobil  katılımıyla toplam 75 TL worldpuan hediye!

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 1-15 Nisan 2019 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılan ve World Üye İşyeri olan hepsiburada.com’da yapılacak alışverişler için geçerlidir. Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lardahildir, Yapı Kredi bireysel banka kartları, ticari kredi kartları ve Anadolubank Worldcard’larkampanyaya dahil değildir. Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir. Sanal kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir. Kampanya döneminde ürün iadesi ve benzeri nedenlerden dolayı kampanya şartları sağlanamadığı durumlarda, puan kazanımı olmayacaktır. Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir. Belirtilen kategorilerden yapılan harcamalarda worldpuan kazanımı olmayacaktır. Ek kartlar ile yapılacak harcamalardan kampanyaya dahil olup, puan yüklemeleri asıl karta yapılmaktadır. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir. Kampanya müşteri bazında geçerli olup her müşteri bir kez kampanyadan yararlanabilecektir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 75 TL Worldpuan kazanabilir. Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 500 TL - 999 TL arasındaki peşin ve taksitli alışverişe World Mobil’den katılınması durumunda 50 TL, SMS ile katılınması durumunda 25 TL Worldpuan kazanılacaktır.
  • Kampanya kapsamında tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri peşin ve taksitli alışverişe World Mobil’den katılınması durumunda 75 TL, SMS ile katılınması durumunda 50 TL Worldpuan kazanılacaktır. Kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 19 Nisan 2019 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık kart olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 03 Mayıs 2019’dur. Kullanılmayan Worldpuan’lar 04 Mayıs 2019’da geri alınacaktır. Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden veya SMS (kısa mesaj) ile katılım yapılabilecektir. Sms ile katılım yapan müşteri World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapamayacaktır. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için "Hemen Katıl" butonuna tıklanması yeterlidir. Müşterilerin World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet kartı olması gerekmektedir. Yapı Kredi bireysel kredi kartı müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için HEPSIBURADA yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri gerekmektedir. Müşterilerin SMS katılımı yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet kartı olması gerekmektedir. World Mobil uygulamasından kampanya katılımı yapılırsa, ayrıca SMS ile katılım yapılmasına gerek yoktur.
  • Albaraka Worldcardsahiplerinin kampanya katılımı için HEPSIBURADA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarınıSMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir. Vakıfbank Worldcardsahiplerinin kampanya katılımı için HEPSIBURADA yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya Yapı Kredi kredi kartları ile birlikte Vakıfbank ve Albaraka Worldcard'lar dahil olup, Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılarak kazanılacak ek 25 TL puan fırsatından yararlanamazlar. SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir. Kampanya koşulları kart çeşitleri bazında değişiklik gösterebilir.
  • Kampanyaya dahil işlemler için Yapı Kredi sisteminde tanımlı olan sektör, marka ve üye işyeri tanımları geçerli olacaktır.



Hepsi Burada Adresine Git!

İlgili etiketler : Hepsiburada. Hepsiburada.com, World Card, Kampanya, Worldpuan, Hepsiburada.com Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Hepsi Burada
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Nisan 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Nisan 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2019
  • Trafik

    : 600

Benzer Kampanyalar