Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

World'den Baharın En Bonkör Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1408 defa incelendi
  • Puan : star star star 23 incelemede 3,3 puan almıştır.
Baharın en bonkör kampanyası Vadaa'dan

1-31 Mart 2017 tarihleri arasında Gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, beyaz eşya, elektronik marketler ve çiçekçilik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde tek seferde yapılan ilk 100 TL'lik alışverişten sonra tek seferde yapılan her 100 TL'lik alışverişe 10 TL, toplamda 50 TL Worldpuan!

Kampanyaya katılmak için;
- KAZAN yazın, bir boşluk bırakın müşteri numaranızı 4454'e SMS ile gönderin.
- Yapı Kredi Cüzdan uygulamasını indirin ve "Kampanyalar" alanındaki "Bana Özel" bölümünden "Katıl" butonuna tıklayın.

Kampanyanın geçerli olduğu seçili internet siteleri;
1TIKLA2KAZAN.COM, 1V1Y.COM, ALTUS, ARÇELİK ONLİNE, BEKO ONLİNE, BİMEKS, BİZİM TOPTAN, BOSCH, E-BEBEK, EHAMAL.COM, ELECTROLUX, FİNLUX, GAGGENAU, GİTTİ GİDİYOR, GORENJE, HEPSİBURADA, HOMEND, IYZICO/ SAHİBİNDEN, İNDESİT, LEZZETLİHEDİYE.COM, LG MAĞAZALARI, LİDYANA, MARKAFONİ, MEDİA MARKT, MEDİA SATURN, MİELE, MODAELİNİZDE.COM, MODAGRAM.COM, MORHİPO, N11, PAYU/ MARKAFONİ, PROFİLO, REGAL, SAMSUNG, SEKİZ.COM, SHOPİGO.COM, SIEMENS BEYAZ EŞYA, SİLVERLİNE, SONY CENTER, SÜSLER-HOOVER, TAZEMASA.COM, TEKNOSA, TRENDYOL, UNNADO.COM, VATAN BİLGİSAYAR, VESTEL, WWW.EREYON.COM.TR, ZİZİGO,

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 1 Mart – 31 Mart 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat, kasap, manav, şarküteri, beyaz eşya, elektronik marketler ve çiçekçilik sektörlerindeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.
    Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar dahildir, TEB ve Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard'lar ile kampanyaya dahil sektörlerdeki Yapı Kredi World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler dahildir.
  • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
  • Sanal kartla yapılan harcamalar ve seçili internet siteleri kampanyaya dahildir.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.
  • Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile veya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
  • Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzeri alışverişten sonra tek seferde yapılan her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL Worldpuan kazanılacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 6 Nisan 2017 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanma tarihi 17 Nisan 2017’dir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 18 Nisan 2017'de geri alınacaktır.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara 6 Nisan 2017 tarihine kadar yüklenecektir. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir. Puan yükleme esnasında hem bireysel kredi kartının hem de bireysel TLcard’ının açık olması durumunda kazanılan puanlar bireysel kredi kartına yüklenir. Puanların son kullanma tarihi 17 Nisan 2017’dir. Kullanılmayan puanlar 18 Nisan 2017'de geri alınacaktır.
  • Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, SMS ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e göndermeleri
  • Müşterilerin SMS katılımı yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartlarının veya bireysel TLcard’larının olması gerekmektedir.
  • Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanya katılımı yapılırsa SMS ile katılım yapılması gerekmemektedir.
  • Albaraka Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için KAZAN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, AL yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde (00******) müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndermeleri gerekmektedir.
  • Vakıfbank Worldcard sahiplerinin kampanya katılımı için KAZAN yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kartın son 6 hanesini SMS ile 6635’e göndermeleri gerekmektedir.
  • SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Türk Telekom hatlı numaralar için 0,65 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,415 TL'dir. Operatörler SMS gönderim bedellerinde değişiklik yapma yetkisine sahiptir.
  • Müşterilerin Yapı Kredi Cüzdan uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartının olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya Yapı Kredi bireysel TLcard’ları ile yapmaları gerekmektedir.
  • Yapı Kredi Cüzdan uygulamasından kampanyaya katılmak için “Kampanyalar” alanındaki “Bana Özel” bölümünden "Katıl" butonuna tıklanması gerekmektedir.



İlgili etiketler : World, World Kampanyaları, Hediye Puan, Bahar Kampanyası, Gıda, Market, Mağaza, Ayakkabı, Kozmetik, Aksesuar, Kuyumcu, Optik, Gözlük, Saat, Kasap, Manav, Beyaz Eşya, Elektronik, Çiçek,

Kampanya Sahibi

World Card
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Mart 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2017
  • Trafik

    : 1408

Benzer Kampanyalar

  • World Card World ile Gıda Marketi Alışverişlerinizde 800 TL'ye Varan WorldPuan!

    World ile Gıda Marketi Alışverişlerinizde 800 TL'ye Varan WorldPu

    Gıda sektöründen tek seferde yapacağınız her 3.000 TL ve üzeri alışverişinize toplamda 600 TL’ye varan, World Pay ile ek 200 TL’ye varan, toplamda 800 TL’ye varan Worldpuan sizi bekliyor. ...
    25 Mart 2024134 defa incelendi
  • Trendyol Trendyol, Amazon, Hepsiburada, PttAvm, N11 ve Çiçeksepeti'nde 300 TL WorldPuan

    Trendyol, Amazon, Hepsiburada, PttAvm, N11 ve Çiçeksepeti'nde 300

    1-31 Mart 2024 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Çiçeksepeti, Hepsiburada, N11, PttAvm, Trendyol, Trendyol Millai web site ve mobil uygulamalarındantek seferde yapacağınız her 100...
    9 Şubat 2024501 defa incelendi
  • Opet Petrol Opet Worldcard'lılara Opet'te Toplam 275 TL OpetPuan Hediye

    Opet Worldcard'lılara Opet'te Toplam 275 TL OpetPuan Hediye

    1 - 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Opet Worldcard ile Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarınızda anında 25 TL, toplamda 75 TL...
    1 Ocak 2024290 defa incelendi
  • Petrol Ofisi World ile Petrol Ofisi'nde 130 TL Petrol Ofisi Puan Hediye

    World ile Petrol Ofisi'nde 130 TL Petrol Ofisi Puan Hediye

    1 Ocak - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi istasyonlarından Yapı Kredi kredi kartı ile farklı günlerde 4 adet 500TL ve üzeri akaryakıt alışverişine 130 TL'ye varan Yapı Kredi Pe...
    1 Ocak 20241138 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Amazon Bahar Fırsatları Başlıyor

    Amazon Bahar Fırsatları Başlıyor

    Amazon Bahar Fırsatları, bu yıl binlerce üründe fırsatlarla 11 Mart ile 26 Mart arasında Amazon.com.tr'de gerçekleşecek.   Amazon Bahar Fırsatları boyunca, tüm Amazon.com.tr müşterileri...
    11 Mart 2024235 defa incelendi