Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

WestaLife'ta Harcadıkça Kazan!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 713 defa incelendi
  • Puan : star star star 13 incelemede 3,15 puan almıştır.
WestaLife Alışveriş Merkezi'nin büyük ilgi gören "Harcadıkça Kazan" kampanyası tekrar başlıyor.

WESTALIFE Alışveriş Merkezi'nden 22-31 Aralık tarihleri arasında tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapın. 10 TL indirim kazanın !
.
Kampanya Detayı:
1.Bu kampanya Milli Piyango iadresi'nce izin verilmesi gereken yarışma , çekiliş , ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
2.Kampanyaya katılan katılımcılar, WESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) tarafından belirlenen Harcadıkça Kazan kampanyası katılım koşulları peşinen kabul etmiş sayılır.
3.İşbu Kampanya WESTALIFE verilen hediyeler belirtilen mağazalarda 10 TL değerinde hediye çeki olup nakit hediye edilmez. Hediyeler nakde çevrilemez ve çekler birleştirilemez,alınan ürün hediye çek tutarının altında bir fiyatta ise aradaki fark ödenmez.
4.Katılım  içi kampanya Üyelik Formunun doldurulması zorunlu olup,WESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yer alan mağazalardan tek seferde yapılan 50TL ve üzerindeki alışveriş fişleriyle yapılan bavşurularda geçerlidir.
5.WESTALIFE AVYM içerisinde bulunun tütün ve tütün mamulleri,alkollü içecekler,şans ve talih oyun harcamaları,fatura ödemeleri ve kontör yüklemeleri,kurum-kuruluş,ticari ve şahıs firmaları tarafından yapılan tüm alışverişler kampanyaya dahil değildir.
6.Kampanya katılımında gerekli bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir.Kampanya katılım formunu doldurmayan veya eksik dolduran katılımcılar kampanyaya katılamaz.
7.Kampanya katılımcılarının kampanya tarihleri içerisinde günlük kampanyaya katılım hakkı 1(bir)'dir WESTALIFE AVYM bu sayıyı değiştirme hakkını saklı tutar.
8.22.12.2017 - 31.12.2017 Tarihleri arasında, Kampanya katılımcıları tek seferde yapacakları 50 TL 'lik alışverişe 1 hediye çek hakkı kazacanklardır: Yapılan alışveriş tutarı ne olursa olsun en fazla 2 hediye çek hakkı kazanılacaktır.
9.Kazanılan hediye çeki bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamaz ve bir alışverişte sadece bir hediye çeki kullanılabilbilmektedir.
10.Kalan tutarın nakit talep edilmesi ya da kalan tutarın başka gün kullanılması söz konusu değildir.
11.Hediye çekleri çekin yanında yazılı kullanım koşullarına ve son kullanma tarihlerine göre kullanılabilir. Hediye çeki tutarına KDV dahildir.
12.Bu Kampanyaya katılım sadece WESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde bulunun mağazalardan yapılan harcamalarda geçerli olup, karşılığında kazanılan hediye çeki de sadece WESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yer alan ve kampanyaya katılan mağazalardan yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
13.WESTALIFE AVYM, hediye çeşitlerini her zaman değiştirme hakkına sahiptir. Kampanyada verilecek olan hediye çekler stoklarda sınırlıdır. Günlük 100 adet hediye çeki,toplamda ise 1.000 adet hediye çeki verilecektir.
14.22.12.2017 tarihinden önce yapılan alışverişler Harcadıkça Kazan Kampanyası'na dahil değildir.
15.Kampanya/Etkinlik alanında çekilen fotoğraflar WESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin Sosyal medya hesaplarında paylaşılacaktır.Kampanya katılan her müşteri , Fotoğrafını paylaşımını kabul etmiş sayılır.
16.Yapılan alışveriş tutarı bölünemez. Bir fiş/fatura sadece 1 kez kullanılır
17.Kazanılan çeklerin son kullanım tarihi 31.01.2018'dir
18.TAB Gıda mağazalarına (Burger king,Popeyes,Usta Döner)ait hediye menü kupon olarak verilecektir.Hediye menü kuponların son kullanım tarihi 31.01.2018.dir
19.Programın suiistimalinin tespiti halinde kampanya katılımcısı hediye çeki kazanamayacağı gibi kazanmış olduğu hediye çekide WESTALIFE AYVM tarafından geri istenebilir
20.Bu kampanya,önceden haber vermek koşuluyla herhangi bir sebep gösterilmeksizin WESTALIFE AVYM Yönetimi tarafından durdurulabilir ya da kaldırabilir
21.WESTALIFE AVYM yönetimi çalışanları,WESTALIFE AVYM içerisinde yer alan mağaza sahipleri ve çalışanları, temizlik ve güvenlik firma çalışanları ile birinci dereceden akrabaları kampanyaya katılamazlar
22.Kampanyaya katılan mağazalara;Toyz Shop,Cepax,Journey,Greyder,Yücel Optik,Westa Cafe,Ob Colleciton,Burger King,Popeyes,Usta Dönerci,HT,Tarihi Ortaköy Kumpircisi,Kanz.



İlgili etiketler : Westalife Avm, Westalife Avm Kampanyaları, Hediye Çeki,

Kampanya Sahibi

Westa Life AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Aralık 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2017
  • Trafik

    : 713

Benzer Kampanyalar