Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Westalife'da Harcadıkça Kazanacaksınız!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 902 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 2,93 puan almıştır.
22-31 Mart tarihlerinde yapacağınız 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde 10 TL hediye çeki WestaLife AVM'den size hediye!

Kampanya Detayı:
1.Bu kampanya Milli Piyango İdaresi'nce izin verilmesi gereken yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
2.Kampanyaya katılan katılımcılar, VVESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM) tarafından belirlenen Harca-dıkça Kazan Kampanyası Katılım Koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
3.İşbu kampanya VVESTALIFE verilen hediyeler belirtilen mağazalardan 10 TL değerinde hediye çeki olup nakit hediye edilmez. Hediyeler nakde çevrilemez ve çekler birleştirilemez, alınan ürün hediye çek tutarının altında bir fiyatta ise aradaki fark ödenmez.
4.Katılım için Kampanya Üyelik Formunun doldurulması zorunlu olup. WESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi'n- de yer alan mağazalardan toplamda yapılan 50TL ve üzerindeki alışveriş fişleriyle yapılan başvurularda geçerlidir.
5.WESTALIFE AVYM içerisinde bulunan tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, şans ve talih oyunu harcama¬ları, fatura ödemeleri ve kontör yüklemeleri, kurum-kuruluş, ticari ve şahıs firmaları tarafından yapılan tüm alış¬verişler kampanyaya dâhil değildir.
6.Kampanya katılımında gerekli bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kampanya katılım formunu dol-durmayan veya eksik dolduran katılımcılar kampanyaya katılamaz.
7.Kampanya katılımcılarının kampanya tarihleri içerisinde günlük kampanyaya katılım hakkı 1 dir ve WES TALIFE AVYM bu sayıyı değiştirme hakkını saklı tutar.
8.22.03.2018 - 31.3.2018 tarihleri arasında. Kampanya katılımcıları tek seferde yapacakları 50 TL'lik alışverişe 1 hediye çek hakkı kazanacaklardır. Yapılan alışveriş tutarı ne olursa olsun en fazla 2 hediye çek hakkı kazanılacaktır.
9.Kazanılan hediye çeki bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamaz ve bir alışverişte sadece bir hediye çeki kul-lanılabilmektedir.
10.Kalan tutarın nakit talep edilmesi ya da kalan tutarın başka gün kullanılması söz konusu değildir.
11.Hediye çekleri çekin yanında yazılı kullanım koşullarına ve son kullanma tarihlerine göre kullanılabilir. Hediye çeki tutarına KDV dahildir.
12.Bu kampanyaya katılım sadece VVESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde bulunan mağazalardan ya-pılan harcamalarda geçerli olup, karşılığında kazanılan hediye çeki de sadece VVESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yer alan ve kampanyaya katılan mağazalardan yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
13.WESTALIFE AVYM. hediye çeşitlerini her zaman değiştirme hakkına sahiptir. Kampanyada verilecek olan hediye çekler stoklarla sınırlıdır. Günlük 100 adet hediye çeki, toplamda ise 1.000 adet hediye çeki verilecektir. Günlük hediye çek limiti dolduğunda kampanyaya kayıt yapılmayacaktır.
14.22.03.2018 tarihinden önce yapılan alışverişler Harcadıkça Kazan Kampanyasına dahil değildir.
15.Kampanya/Etkinlik alanında çekilen fotoğraflar VVESTALIFE Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Sosyal Medya he-saplarında paylaşılacaktır. Kampanyaya katılan her müşteri, fotoğrafının paylaşımını kabul etmiş sayılır.
16.Yapılan alışveriş tutarı bölünemez. Bir fiş/fatura sadece 1 kez kullanılır.
17.Kazanılan çeklerin son kullanım tarihi 30.04.2018'dır.
18.Programın suiistimalinin tespiti halinde kampanya katılımcısı hediye çeki kazanamayacağı gibi kazanmış olduğu hediye çekide VVESTALIFE AVYM tarafından geri istenebilir.
19.Bu kampanya, önceden haber vermek koşuluyla herhangi bir sebep gösterilmeksizin VVESTALIFE AVYM Yöne-timi tarafından durdurulabilir ya da kaldırılabilir.
20.VVESTAUFE AVYM yönetimi çalışanları. VVESTALIFE AVYM içerisinde yer alan mağaza sahipleri ve çalışanları, temizlik ve güvenlik firma çalışanları ile birinci dereceden akrabaları kampanyaya katılamazlar.
21.Terapi Men. Journey, OB Collection, Bereket Döner. Greyder. Toyzz Sohp, HT. Pizza Pizza. Hadise. Yücel Optik. LTB. Final Spor, Cezveden. Adıyaman Çiğ Köftecisi. Bella Karaca Home. Kiğılı. Dry Clean. Golden Rose



İlgili etiketler : Westalife, Westalife Kampanyaları, Hediye Çeki,

Kampanya Sahibi

Westa Life AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Mart 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2018
  • Trafik

    : 902

Benzer Kampanyalar