Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone, Samsung Galaxy Note 9 Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1063 defa incelendi
  • Puan : star star star star 120 incelemede 3,79 puan almıştır.
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 akıllı telefonu Vodafone abonelerine özel ayrıcalıklarla satışa sunuldu...

Vodafone aboneleri Okyanus Mavisi, Gece Siyahı, Lavanta Moru renklerinde üretilen ve KDV dahil 6 bin 499 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Samsung Galaxy Note 9, Vodafone'dan tarifeye ek 18, 24 ve 36 aylık taksit seçenekleriyle ve ayda 110 liradan başlayan ek ödemelerle satın alınabiliyor. Ayrıca Samsung Galaxy Note 9 alan Vodafone abonelerine Samsung IconX 2018 Bluetooth Kulaklık hediye edilecek.

Güçlü kamerası ve üstün performansı ile fark yaratan Samsung Galaxy Note 9, hepsi bir arada iş istasyonu (all-in-one workstation) özelliği sayesinde kullanıcılarına adeta bilgisayarlarını cepte taşıma imkanı veriyor.6.4 inçlik ekranıyla piyasadaki en büyük ekranlı akıllı telefon olma özelliğini taşıyan yeni Galaxy Note 9, 128 GB depolama, 4000 mAh pil, çift hoparlör ve çift kamera içeriyor. Çekilecek fotoğraftaki manzara, insan, obje gibi unsurları belirleyip ilgili renk ve ısı ayarlarını gerçekleştirebilen cihaz, fotoğraf çekilirken gözünü kapatan olursa otomatik uyarı veriyor.

Gelişmiş AR emoji karakterler ile dikkat çeken Galaxy Note 9, Bluetooth özellikli yeni S-Pen sayesinde telefonu uzaktan yönetme imkanı da sunuyor.



İlgili etiketler : Vodafone, Samsung Galaxy Note 9, Samsung, Akıllı Telefon, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ağustos 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2018
  • Trafik

    : 1063