Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Kırmızı Avantaj ile Alışverişlerinizi İndirimli Yapın

  • 14 yıl önce eklendi
  • 4078 defa incelendi
  • Puan : star star star 27 incelemede 2,81 puan almıştır.
Vodafone aboneleirne özel Otomotivden giyime, akaryakıttan, kuyumcuya, ev tekstilinden giyime en önde gelen markalar Kırmızı Avantaj'da.

Vodafone abonelerine sunmuş olduğu alışveriş fırsatları ile, alışverişlerinizi Vodafone Avandajları ile yapacaksınız.

Vodafone abonelerine sunmuş olduğu ayrıcalıklara bir yenisi "Kırmızı Avantaj" ile bir çok markada avantajlı alışverişler sizleri bekliyor.

Vodafone Kırmızı Avantaj ile avantajlı alışveriş yağopabileceğiniz markalar ve sizleri beklyen avantajlar aşağıdaki gibidir;

  • Arby’s
Bu kampanya 4 Haziran 2011 ve 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında, Türkiye’deki, Havalimanı Restorantı ve Evlere Servis hariç tüm Arby’s restoranlarında geçerlidir. Kampanya’dan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Vodafone aboneleri, “ARBYS” yazıp Vodafone 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TLücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır, kullanılmayan şifreler 24 saat içinde geçerliliğini yitirir.Kampanya kapsamında, Vodafone Arby’s Classic Menü, Vodafone Arby’s Melt Menü, Vodafone Roast Chicken Menü,Vodafone Arby’s Tavukburger Menü , Vodafone Arby’s Wrap Etli Menü ve Vodafone Arby’s Tavuklu Wrap menülerinden bir adet alındığında, alınan menünün fiyatına eş değer veya daha düşük fiyattaki kampanya menülerinden 1 adet hediye verilecektir. Kampanyanın ‘1 Menü - 2 Menü’ fiyatlı mekanizması sadece Market Fresh sandviçlerinde geçerlidir. Arby’s Tavukburger Menü küçük boy doğal kesim patates ve küçük boy içecek ile servis edilirken diğer menüler orta boy doğal kesim patates ve orta boy içecek ile servis edilir. Menü fiyatına 1 TL ilave edilerek menü patatesi Curly Fries’a (Kıvırcık Patates) çevrilebilir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve TAB Gıda’da saklıdır.
  • Atasay
Bu kampanya 4 Haziran 2011 ve 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında bütün Atasay mağazalarında geçerli olacaktır. Kampanya dahilinde Vodafone aboneleri pırlantalı ürünlerde %20, altın ürünlerinde %15 indirim kazanacaktır. Bu kampanyaya Atakulche, tel bilezik, sarrafiye, 1 karat ve üstü pırlanta içeren ürünler, özel promosyon fiyatı ile satılan ürünler, outlet ürünler, 22 ayar ürünler, gümüş ve çelik ürünler dahil değildir. Kampanya tavsiye edilen perakende satış fiyatları üzerinden nakit ve kredi kartına tek çekim alışverişlerde geçerli olacak olup, taksitli işlemlerde fiyat farkı ilave edilecektir. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez ve kullanılamaz. Vodafone aboneleri "Atasay" yazıp 6666'ya göndererek, kampanyada yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS'ler tüm vergiler dahil 0.40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler 24 saat geçerli ve tek kullanımlık olup, kampanyaya katılım yukarıda belirtilen tarih aralığında 8 adet ile sınırlandırılmıştır. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Atasay ve Vodafone'da saklıdır.
  • BP
Vodafone kampanyası 10 Haziran 2011 - 10 Ağustos 2011 tarihleri arasında, BP Club programı dahilinde kampanyaya katılan BP İstasyonlarında geçerlidir. Vodafone abonesi olan BP Club kart sahipleri, kartlarının 16 haneli numarasını Vodafone 2802’ye kısa mesaj olarak göndererek kampanyadan yararlanabilirler. Vodafone 2802 kısa mesaj numarasına gönderilen tüm mesajlar vergiler dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir. Kampanyaya başarılı olarak katılan Vodafone aboneleri, kampanya boyunca BP Club kartlarını kullanarak yapacakları akaryakıt ve otogaz alımlarında 2 kat BP Club puanı kazanacaklar ve kampanya süresi dahilinde toplam kazandığı puanlar 1000’i geçen abonelerin BP Club kartlarına ayrıca 200’er puan daha hediye olarak yüklenecektir. Her Vodafone hattından sadece bir BP Club kart ile kampanyaya katılınabilir. Bu kampanya başka bir promosyon veya kampanya ile birleştirilemez. Vodafone ve BP kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
  • BUDGET
Kampanya 04.06.2011 ve 31.07.2011 tarihleri arasında T.C. sınırları içinde geçerlidir. Kampanya kapsamında Budget Araç Kiralama Hizmeti Güncel Liste Fiyatı üzerinden, Vodafone abonelerine özel sabit %30 indirim oranı uygulanacaktır. İnternetten rezervasyonunuzu yaparken kampanya butonunu seçerek ne kadar indirim elde ettiğinizi öğrenebilirsiniz. Budget Çağrı Merkezi aracılığı ile rezervasyonuzu yapıyor iseniz, bilgilendiriliyor olacaksınız. Kampanya katılabilmek için araç rezervasyonunuzu internet veya çağrı merkezi yolu ile yaptıktan sonra, Budget Satış Ofisleri'nden herhangi birine gelmeniz ve burada 6666'ya "Budget" yazarak SMS göndermeniz gerekmektedir. Kampanyaya sadece SMS yolu ile katılım alınmaktadır. SMS ile gelen katılım şifrenizi ve cep telefonu numaranızı,Budget ofisi çalışanına söylemeniz yeterlidir, kampanyanız onaylanacaktır. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Kampanya katılımı için gönderdiğiniz SMS'ler tüm vergiler dahil 40 krs olarak ücretlendirilir, onay SMS'leri ücretlendirilmemektedir. Kampanya kapsamında katılım için alınan bir şifre ile sadece bir kez, bir araç kiralayabilirsiniz. Kampanya kapsamında kazanılan indirim hakkı başkasına devredilemez. Kampanyaya Budget Araç Kiralama Ofisleri'nin açık olduğu her saatte katılabilirsiniz. Araç kiralamalarında Budget Genel Kirama Bilgileri ve Koşulları geçerlidir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Budget ve Vodafone’da saklıdır.
  • Cafetur
Vodafone ve Café Tur işbirliği dahilinde 04 – 31 Haziran 2011 tarihleri arasında tüm Café Tur ürün ve tur paketlerinde geçerli olmak üzere Tüm vodafone abonelerine özel % 10 indirim yapılacaktır. CAFETUR yazıp 6666’ya gönderen Vodafone abonelerine kampanya şifresi SMS olarak gönderilir. Vodafone aboneleri vodafone.cafetur.com üzerinden şifrelerini kullanarak Café Tur’daki tüm tatil paketlerinden % 10 indirimli yararlanabilirler. Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Café Tur ve Vodafone’da saklıdır. 6666’ya gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır ve kampanyaya katılım 1 kez ile sınırlandırılmıştır. Kullanılmayan şifreler 48 saat içinde geçersiz olacaktır. Detaylar için vodafene.cafetur.com ve www.kirmiziavantaj.com adresini ziyaret ediniz.
  • Darty
Haziran ayı içerisinde belirlenecek günler için kırmızı ürünlerde geçerli fırsat ve %50’ye varan indirimler yer alacaktır. Vodafone aboneleri kampanyadan Darty yazıp 6666’ya SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Darty’de saklıdır.
  • English Home
Bu kampanya 17 Haziran 2011-26 Haziran 2011 tarihleri arasında bütün English Home mağazalarında geçerlidir. Vodafone abonelerine özel belirtilen tarihler arasında wedding yatak odası grubu, wedding banyo grubu ve wedding porselen grubu ürünlerinde %25 indirim uygulanacaktır. Vodafone aboneleri EHM yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Kampanyaya katılım 3 adet ile sınırlandırılmış olup, tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya avantajı başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve English Home’da saklıdır.
  • FIAT
Bu kampanya 4 Haziran 2011 ve 30 Haziran 2011 tarihleri arasında katılımcı Fiat yetkili satış bayilerinde geçerlidir. Kampanya kapsamında, (0) km Fiat Doblo Classic, Fiorino, Yeni Doblo ve Ducato araç alımlarında bireysel ve kurumsal Vodafone abonelerine özel ekstra %5 indirim sağlanmaktadır. Kampanya filo, diğer özel satış kampanyaları ve kişiye özel kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyaya katılmak için Vodafone abonelerinin FIAT yazıp 6666’ya göndererek kampanya katılım şifresini almaları gerekmektedir. Şifreler tek kullanımlık olup, kampanyadan birden fazla kez yararlanma durumunda her katılım için yeni şifre alınmalıdır. Alınan şifreler 30 Haziran’a kadar geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone abonelerinin kampanyaya katılmak istedikleri tarihte bireysel veya kurumsal hatlarının herhangi bir nedenle görüşmeye kapatılmamış olması, ön ödemeli bireysel hat sahibi Vodafone abonelerinin ise son TL yüklemelerinin üzerinden minimum 15 gün geçmiş olması, faturalı hat sahiplerinin ise son 2 ay içerisinde en az 1 adet faturasının kesilmiş olması gerekmektedir. Kampanyadan faydalanmak isteyen bireysel Vodafone hat sahiplerinin nüfus cüzdanı, telefon numarası ve kampanya şifresi ile; kurumsal hat sahiplerinin ise vergi levhası, telefon numarası ve kampanya şifresi ile katılımcı Fiat yetkili satış bayilerine başvurmaları gerekmektedir. Kampanya tarihleri içerisinde üyeliği aktif hale gelmiş aktif hat sahibi Vodafone abonelerinin kampanya kapsamındaki indirimi, üyelik teyidinin yapılmasından sonra kesinleşecektir. Kampanya 30 Haziran tarihinde sona erecek olup, bu süre zarfında kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Fiat ve Vodafone’da saklıdır. Kampanya stoklarla sınırlı olup, bu kampanya Fiat otomobil, Scudo, Doblo Panorama ve Fiorino Panorama araç alımlarında geçerli değildir.
  • Groupon (sehirfirsati.com)
Bu kampanya 4 Haziran- 13 Mayıs 2012 tarihleri arasında Vodafone aboneleri için geçerlidir. Vodafone aboneleri www.sehirfirsati.com üzerinden yapılacak alışverişlerde, alışveriş tutarınının %10’u kadar para puan kazanacaklardır. Vodafone aboneleri, www.sehirfirsati.com üzerinden yapacakları alışveriş esnasında telefon numaralarını belirtmeleri gerekmektedir. Kontrollerin ardından alışveriş tutarının %10’u kadar parar puan üyelik hesaplarına yüklenecektir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Groupon’da saklıdır.
  • Hepsiburada.com
'Bu kampanya 4 Haziran 2011- 30 Haziran 2011 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kapsamında Vodafone aboneleri www.hepsiburada.com üzerinden yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişlerde (kargo gönderim ücreti hariç) 30 TL indirim kazanacaklardır. Vodafone aboneleri, “Hepsiburada” yazıp 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alırlar. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 24 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanya kapsamında yapılacak alışverişlerde chipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, hediye kartı, kontör, Vodafone kontratlı ürünler ve Outlet ürünleri geçerli değildir. Kurumsal alımlar kampanya kapsamı dışındadır. Bu kampanya kapsamında yapılan alışverişlerden “Hepsiburada Puan” kazanılamaz. Kampanya kapsamında Can Limiti’yle ödeme yapılamaz. Alışverişte alınacak dekont ve hediye çekleri haricinde ödeme tutarı 250 TL (kargo hariç) olmalıdır. Kampanyadan her Vodafone abonesi sadece 1 defa faydalanabilir. Bu kampanya, banka kampanyaları dışında hiçbir kampanya ile birleştirilemez. Kampanyadan faydalanabilmek için, alışveriş dekontunun ve hediye çekinin Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Hepsiburada.com’da saklıdır.
  • KIP
Bu kampanya1 Temmuz 2011 ve 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında tüm Kip mağazaları ve GG Store mağazalarındaki Kip ürünlerinde geçerli olacaktır. Kampanya dahilinde Vodafone aboneleri mevcut %50 indirim üzerine eklenmek üzere ekstra %5 indirim kazanacaktır. Bu kampanyaya sezon ve seri sonu tüm ürünler dahildir. Vodafone aboneleri "Kip" yazıp 6666'ya göndererek, kampanyada yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS'ler tüm vergiler dahil 0.40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler 24 saat geçerli ve tek kullanımlık olup, kampanyaya katılım yukarıda belirtilen tarih aralığında 8 adet ile sınırlandırılmıştır. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı KİP ve Vodafone'da saklıdır
  • Metro
Bu kampanya 07 Haziran 2011- 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Metro Turizm’in belirlediği hatlarda geçerli olup, kampanyaya dahil olmayan hatlarda geçerli değildir. Vodafone aboneleri, kampanyadan faydalanmak için yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanya kapsamında Metro Turizm’in belirlemiş olduğu hatlarda %20’ye varan indirimler uygulanacaktır, Bu kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Metro Turizm’de saklıdır.
  • MNG
Bu kampanya 4 Haziran 2011- 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında geçerli olup, MNG Kargo’nun bütün yurtiçi gönderimlerinde geçerlidir. Vodafone abonelerine özel güncel liste fiyatı üzerinden %25 indirim yapılacaktır. Ambalajlı ürünler de kampanyaya dahildir. Hassas ürün gönderimine özel Korumax ambalaj ürününde indirim oranı %10’dur. Vodafone aboneleri, MNG yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve MNG’de saklıdır. Detaylar için www.kirmiziavantaj.com
  • Pegasus
Belirlenecek günler için Vodafone abonelerine özel indirimler sunulacaktır. Vodafone aboneleri kampanyadan Pegasus yazıp 6666’ya SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve Pegasus’da saklıdır.
  • Popeyes
Bu kampanya 4 Haziran 2011- 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında Havalimanları ve Edirne Kapıkule Popeyes® Restoranları haricinde tüm Popeyes® Restoranları’nda geçerli olup, paket serviste geçerli değildir. Vodafone aboneleri,Popeyes® için “Popeyes” yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 24 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanya kapsamında Vodafone Menü 1, Vodafone Menü 2 ve Vodafone Menü 3’ten bir adet alındığında, alınan menünün fiyatına eş değer veya daha düşük fiyattaki kampanya menülerinden 1 adet hediye verilecektir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.ve Tab Gıda’da saklıdır.
  • Ramsey
Bu kampanya 1Temmuz 2011-31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Ramsey Konsept mağazalarında ve tüm Ramsey Grup mağazalarında (GG Store'larda) Ramsey markalı ürünlerde geçerli olacaktır. Kampanya dahilinde Vodafone aboneleri Ramsey Konsept ve Ramsey Grup mağazalarında %50 indirimli perakende satış fiyatları üzerinden + %5 indirim alacaktır. RamseyCardlılara ise bu indirim üzerinden % 10 ekstra indirim olacaktır. Ramsey Grup mağazalarında (GG Store'larda) kampanya Ramsey markalı yeni sezon ürünlerde geçerlidir. Outlet mağazalar kampanyaya dahil değildir. Bu kampanya uygulanan diğer indirim ve promosyon kampanyaları ile birleştirilemez ve RAMSEY tarafından düzenlenmiş çekler ile yapılan ödemelerde kampanyadan faydalanılamaz. Vodafone aboneleri, Ramsey yazıp, 6666'ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS'ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 24 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Ramsey ve Vodafone'da saklıdır
  • Sbarro
Bu kampanya 4 Haziran ve 31 Ağustos 2011 tarihleri arasında Türkiye’deki, Havalimanı Restorantı ve Evlere Servis hariç tüm Sbarro® restoranlarında geçerlidir Kampanya’dan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir Vodafone aboneleri kampanyadan “Sbarro” yazıp 6666’ya SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır.6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler 24 saat içinde geçerliliğini yitirir.Kampanya kapsamında Vodafone Sucuklu Dilim Pizza Menü, Vodafone Venedik Dilim Pizza Menü, Vodafone Sebzeli Dilim Pizza Menü ve Vodafone Kutu Makarna Menülerinden bir adet alındığında, aynı menülerden bir adedini hediye olarak alacaktır. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve TAB Gıda’da saklıdır.
  • Sunset
Bu kampanya 4 Haziran 2011- 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında tüm Sunset mağazalarında geçerlidir. Vodafone aboneleri, Sunset yazıp 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine 125 TL ve üzeri alışverişlerde %20 indirim uygulanacaktır. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Sunset’te saklıdır. Detaylar için www.kirmiziavantaj.com

  •  TekinAcar
Haziran ayı içerisinde belirlenecek ürünlerde Vodafonelulara özel indirimler yer alacaktır. Vodafone aboneleri kampanyadan Tekinacar yazıp 6666’ya SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler tüm vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ve TekinAcar’da saklıdır. Detaylar için www.kirmiziavantaj.com
  • Toyzzshop
Bu kampanya 06 Haziran 2011 ve 31 Temmuz 2011 tarihleri arasında Türkiye’deki tüm Toyzzshop mağazalarında geçerlidir. Kampanya’dan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir Vodafone aboneleri kampanyadan Toyzzshop yazıp 6666’ya SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır.6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler 48 saat içinde geçerliliğini yitirir.Kampanya kapsamında Toyzzshop mağazalarında seçili ürünlerde Vodafone’lulara özel %50’ye varan indirimler uygulanacaktır. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Toyzzshop’da saklıdır.”
  • Trendyol
Kampanya, 04.06.2010 - 31.07.2011 tarihleri arasında Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir. Kampanyaya, trendyol.com'a üye olan Vodafone Türkiye aboneleri katılabilir. Vodafone aboneleri, trendyol.com’da 100 TL ve üzeri alışverişlerde 10 TL, 250 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim kazanacaktır. Vodafone aboneleri “Trendyol” yazıp 6666’ya göndererek kampanyadan faydalanabilecekleri şifreyi alırlar. Şifre gönderildikten sonra kullanım süresi sadece 1 saat geçerlidir.Kampanyadan faydalanma esnasında ise; ödeme adımında cep telefonu alanına telefon numarası ve şifre alanına şifre girilerek “gönder” butonuna basılmasının ardından indirim sağlanacaktır. İndirimler, aynı butikte tek seferde yapılan alışverişlerde geçerli olacaktır. Vodafone kampanyasından kazanılan indirim başka kampanyalar ile birleştirilemez. Şifreler sadece bir kere kullanılabilir. Aynı şifre ile mükerrer katılımlar kabul edilmeyecektir. DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Tic. A.Ş. ve Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Twigy
Bu kampanya 7 Haziran 2011- 30 Haziran 2011 tarihleri arasında sadece Twigy mağazalarında geçerli olup, Twigy mağazaları hariç diğer Twigy satış noktalarında geçerli değildir. Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine özel 2. ürün alımlarında %25 indirim uygulanacaktır Vodafone aboneleri, Twigy yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Twigy’de saklıdır. Detaylar için www.kirmiziavantaj.com.
  • Wenice Kids
Bu kampanya 7 Haziran 2011- 30 Haziran 2011 tarihleri arasında tüm Wenice Kids mağazalarında geçerlidir. Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine özel 30 TL ve üzeri alışverişlerde %25 indirim uygulancaktır. Vodafone aboneleri, Wenice yazıp, 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, alındıktan sonra 7 gün içerisinde geçerliliğini yitirir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve Wenice Kids’de saklıdır.
  • Lokal Avantajlar
Vodafone aboneleri yerel avantajlardan faydalanmak için Avantaj yazıp 6666’ya göndererek, kampanyadan yararlanabileceği şifreyi alır. 6666 kısa numarasına gönderilen tüm SMS’ler vergiler dahil 0,40 TL ile ücretlendirilir. Tüm şifreler tek kullanımlıktır. Kullanılmayan şifreler, 48 saat içinde geçerliliğini yitirir. Kampanyadan sadece aktif Vodafone aboneleri yararlanabilir. Bu kampanya başka bir promosyon ile birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Vodafone ve avantajı sunan yerel firmalarda saklıdır.



İlgili etiketler : Vodafone, Kırmızı Avantaj, Alışveriş Kampanyası, Vodafone Alışveriş Kampanyaları, Vodafone Arby’s Kampanyası, Vodafone Atasay Kampanyası, Vodafone Bp Kampanyası, Vodafone Budget Kampanyası, Vodafone Cafetur Kampanyası, Vodafone Darty Kampanyası, Vodafone English Home Kampanyası, Vodafone Fiat Kampanyası, Vodafone Groupon Kampanyası, Vodafone Sehirfirsati.com Kampanyası, Vodafone Hepsiburada.com Kampanyası, Vodafone Kip Kampanyası, Vodafone Metro Kampanyası, Vodafone Mng Kampanyası, Vodafone Pegasus Kampanyası, Vodafone Popoyes Kampanyası, Vodafone Ramsey Kampanyası, Vodafone Sbarro Kampanyası, Vodafone Sunset Kampanyası, Vodafone Tekinacar Kampanyası, Vodafone Twingy Kampanyası, Vodafone Wenice Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Haziran 2011
  • Güncelleme Tarihi

    : 12 Temmuz 2011
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2011
  • Trafik

    : 4078

Benzer Kampanyalar