Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Freezone Galaktik Paketleri

  • 6 yıl önce eklendi
  • 897 defa incelendi
  • Puan : star star star star 27 incelemede 3,52 puan almıştır.
Vodafone FreeZone, dünyayla aynı anda Türkiye'de de vizyona giren "Star Wars: Son Jedi" filmine özel olarak tasarladığı Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile genç abonelerinin Star Wars heyecanını artırıyor. Galaktik Paketleri'nden alan FreeZone'lular, Star Wars çekimleri için İrlanda'da kullanılan lokasyonları gezme, hediye sinema bileti ve Star Wars markalı ürünlerde indirim gibi pek çok ayrıcalıktan faydalanabiliyor. Galaktik Paket sahipleri ayrıca, çekilişle, drone'dan ışın kılıcına, Star Wars temalı yüzlerce hediyeden birini kazanma şansı yakalıyor.

Vodafone, "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone çatısı altında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Star Wars hayranı genç abonelerini mutlu edecek bir kampanyaya imza atıyor. Vodafone, dünyayla aynı anda Türkiye'de de vizyona giren "Star Wars: Son Jedi" filmine özel olarak tasarladığı ve sınırlı süre geçerli olacak Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile FreeZone'lu gençlere çeşitli ayrıcalık ve faydalardan oluşan benzersiz bir Star Wars deneyimi sunuyor.

İrlanda'ya seyahat şansı
Galaktik Paketleri'nden alan genç FreeZone'lular arasında yapılacak çekilişle 1 talihli çifte Star Wars filminin kült sahnelerinin çekildiği lokasyonları görmek üzere İrlanda'ya seyahat etme imkânı sunulacak. Ayrıca, FreeZone'lu gençlere Star Wars filmini bir arkadaşlarıyla birlikte izleyebilmeleri için 2 kişilik sinema bileti hediye edilirken; Vestel, bunlardanistiyorum, ToyzzShop gibi markaların Star Wars lisanslı ürünlerinde %30'a varan indirimler sağlanacak.

Drone'dan ışın kılıcına, Star Wars temalı yüzlerce hediye
Galaktik Paketleri ile gençlere yüzlerce Star Wars hediyesinden birini kazanma şansı da sunulacak. Buna göre, 5 kişiye Star Wars filmlerinden esinlenilerek tasarlanan drone, 100 kişiye Star Wars ışın kılıcı, 250 kişiye Star Wars figürüve 500 kişiye Star Wars USB'si hediye edilecek.

2 GB'ye kadar mobil internet
Galaktik S, Galaktik M ve Galaktik L olmak üzere 3 ayrı paket halinde ve ayda 5 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan Vodafone FreeZone Galaktik Paketleri ile gençler 2 GB'ye kadar mobil internete sahip olabilecek.

GALAKTİK S
500MB İnternet
1 ÇEKİLİŞ HAKKI
STAR WARS ÜRÜNLERİNDE FIRSATLAR
SÜRPRİZ HEDİYELER
5 TL

GALAKTİK M
1 GB İnternet
2 ÇEKİLİŞ HAKKI
1 Sinema Bileti
STAR WARS ÜRÜNLERİNDE FIRSATLAR
SÜRPRİZ HEDİYELER
9 TL

GALAKTİK L
2 GB İnternet
3 ÇEKİLİŞ HAKKI
2 Sinema Bileti
STAR WARS ÜRÜNLERİNDE FIRSATLAR
SÜRPRİZ HEDİYELER
15 TL




İlgili etiketler : Vodafone Freezone, Vodafone Freezone Paketleri, Paket, Tarife,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Aralık 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2018
  • Trafik

    : 897

Benzer Kampanyalar

  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023667 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024843 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024900 defa incelendi