Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Faturasız Geleneksel Yükle Harca Kazan Kampanyası Başladı!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1003 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 3,17 puan almıştır.
Bana Ne Var diyen Vodafone Faturasızlara özel Geleneksel Yükle Harca Kazan kampanyası başladı! Siz de tarifenizi ikiye katlayabilirsiniz.

Hemen Vodafone Yanımda uygulamasını indirip #BanaNeVar bölümüne girin size özel yükleme ve harcama tekliflerinizle tarifenizi ikiye katlayın.

Kampanya Detayı:
- Kampanyaya katılacak müşteri Vodafone’un herhangi bir kara listesinde yer almamalıdır (Cep Aran dahil).
- Hat statüsü aktif olmalıdır.
- Kampanyadan kişisel veriişleme izni veren aboneler faydalanabilir.
- 1 Kasım 2016 itibariyle İzinli Pazarlama Yönetmeliğine göre ilgili bilgilerinin kullanılmasına izin vermemiş aboneler, izni verip kampanya katılımı gerçekleştirdiklerinde, 1 günlük yurtiçi Vodafone yönlerine 500 dakikalık konuşma ve 1GB cepten internet hediyesi kazanacaklardır
- Kampanya kapsamında kazanılan promosyonlar Üçüncü şahıslara aktarılamaz.
- Aboneler, kazandıkları promosyonları kendi 60 saniyelik periyodları ile veya adet olarak kullanabileceklerdir.
- Promosyonlar, abone ilgili koşulları sağladıkran sonra 48 saat içerisinde yüklenecektir.
- Kazanılan promosyonlar sadece yurtiçinde kullanım için geçerlidir. Uluslararası dolaşımda (roaming) kullanılamayacaklardır. KKTC, uluslararası dolaşım kapsamında değerlendirilmektedir.
- Kazanılan promosyonlar ile sadece yurtiçi destinasyonlar aranabilecektir. Uluslararası arama yapılamayacaktır.
- Kazanılan promosyonlar, Özel Servis ve Türk Telekom Özel Servis aramalarında kullanılamayacaklardır.
- Müşteri tarafından TL iadesi talebi geldiğinde hediyeler silinir, hattın iptal edilmesi, dondurulması yada başka operatöre numara taşıma yapması veya faturalıya geçmesi durumunda tanımlanan paketler silinir.
- Harcama ve yükleme teklifleri sadece TL yüklemesinden sonra, ana bakiye üzerinden yapılan harcamalarda geçerlidir, promosyon TL harcamaları, transer edilen TL harcamaları içermemektedir. Vodafone satışı yapan bayilerden direk satin alinan paketler harcama kapsamında değerlendirilir.
- Aboneler, kazandıkları hediyelerden kalan miktarı OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek sorgulayabilecek lerdir.
- Aboneler tekliflerini kampanya süresince BANANEVAR yazıp 4455’e ücretsiz SMS göndererek ya da Vodafone Yanımda uygulamasındaki Bana ne var? bölümünden öğrenebileceklerdir. Aboneler yükleme tekliflerini, kampanya süresince YUKLE yazıp 4455’e ücretsiz SMS göndererek öğrenebileceklerdir. Aboneler harcama tekliflerini, kampanya süresince HARCA yazıp 4455’e ücretsiz SMS göndererek öğrenebileceklerdir.
- Aboneler INTERNET yazıp 4455’e göndermelerine istinaden; son 3 ayda harcama ortalamalarına, 1 Kasım 2016 itibariyle 30 günden daha az süredir Vodafone abonesi olmalarına veya kampanya döneminde Vodafone'a yeni hat tesisi veya Mobil Numara Taşıma yoluyla gelmiş olmalarına ve ilgili veri kullanma ve işleme izin bilgilerine göre değişen fiyatta, 1TL veya 2TL veya 3TL karşılığında, sadece sms’in gönderildiği gün 18.00-06.00 saatleri arasında geçerli 1GB cepten internete sahip olabilecekler.
- Hediye kazanmak için verilen koşulu kampanya dönemi içerisinde (3 Kasım–3 Aralık 2016) sağlamak gerekmektedir. Kampanyaya bu tarihler arasında katılıp, 4 Aralık 2016’ya kadar ilgili koşulları sağlamayan abonelere hediye verilemeyecektir.
- Hediye içerikleri, iletilen yükleme, harcama şartlarına göre değişebilir.
- Tarife ya da paketi olmayan abonelerin hediyeleri belirlenen yük leme ve harcama şartlarına göre 500DK ve 500MB olarak belirlenmiştir.
- Birden fazla katılımlarda aboneler katlama hediyesi yerine yükleme ve harcama şartlarına göre 1GB ve 500 MB olarak belirlenmiştir.



İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Kampanyaları, Yükle Harca Kazan, Tl Yükleme, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Kasım 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2016
  • Trafik

    : 1003

Benzer Kampanyalar