Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone "Bana Ne Var" Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2297 defa incelendi
  • Puan : star star star 19 incelemede 3,42 puan almıştır.
Vodafone’lular için kazanmak çok kolay. Her pazartesi Vodafone Yanımda uygulamasına girip #BanaNeVar demeniz yeterli.

Vodafone Yanımda ile hattınızla ilgili bir sürü işlemi kolayca halledebilir, güncellenen yepyeni Bana NeVar bölümüyle hediyeler kazanabilir ve size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Bana Ne Var Nedir?
Bana Ne Var, Pazartesi günleri kendinize özel hediyeler bulabileceğiniz Vodafone Yanımda bölümüdür.

Haftanın her günüyse Özel Teklifler kısmından size özel avantajlı dakika, SMS ve internet paketleri gibi Vodafone kampanyalarını görebilir, tek tıkla satın alabilirsiniz. Marka Fırsatları kısmından ise ulaşımdan etkinliğe giyimden yemeğe birçok ünlü markanın size özel fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Vodafone‘lular Neler Kazanıyor?
Vodafone’un avantajlı dakika, internet, SMS paket tekliflerinden anlaşmalı markaların (N11.com, Borajet, Divarese, Boyner, Burger King ve Kahve Dünyası) indirim ve promosyonlarına kadar birçok hediye kazanabilirsiniz.

Bana Ne Var Kampanya Detayı:
  • Abonelere Vodafone’da kaldıkları yıl, tarife, yaş, abonelik tipi, akıllı telefon sahipliği, lokasyon bilgilerine göre önceden belirlenmiş hediye/avantajlar sunulacaktır.
  • Aboneler tekliflerini kampanya süresince BANANEVAR yazıp 5065’ya ücretsiz SMS göndererek ya da Vodafone Yanımda mobil uygulaması aracılığı ile öğrenebileceklerdir.
  • Bu sorguyu yapan abonelere iki seçenek sunulacaktır. Seçenekler markalardan indirimler, hediyeler, Vodafone’lularla yurtiçi konuşma, mesajlaşma veya mobil internet hediyesi olabilecektir.
  • Abonelerin son 1 ay içerisinde en çok kullandığı cihazın Android ya da iOS işletim sistemi olması durumunda abone kampanyaya sadece Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden katılım yapabilir.
  • Hediye/indirimler sadece Pazartesi günleri sorgulanabilir ve seçilebilir. Pazartesi günü seçilen hediye/indirime ilişkin şifre bir sonraki Pazartesi gününe kadar kullanılabilir.
  • Kampanyaya katılım için abonenin kişisel veri işleme iznini vermiş olması gerekir.
  • Marka ortaklıklarına ilişkin esaslara http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Avantaj-Cepte.php linkinden ulaşılabilir.
  • Kampanyadan tüm aktif Vodafone bireysel mobil müşterileri faydalanabilecektir.
  • Kampanya müşteri hizmetleri desteği 542 ve işbirlikteliği yapan firmaların müşteri hizmetleri üzerinden verilecektir.
  • Kampanya kapsamında Vodafone anlaşmalı markalarından satın alma yapan bir müşteri anlaşmalı kurumun satın alma prosedürüne uygun hareket edecektir.
  • İş birlikteliği yapılan firmalar ve Vodafone yapılan indirimi ve/veya avantajı sınırlama ya da iptal etme hakkına sahiptir.
  • Adil Kullanım: Sunulan hizmetin bireysel ihtiyacın karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı taktirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı olarak iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanyaya katılım stoklar ile sınırlıdır. Markaların Vodafone abonelerine verdiği teklifler markaların kampanya şartları ile sınırlandırılmıştır.
  • Aboneler, ücretsiz yurtiçi konuşma seçtikleri durumda kazandıkları promosyonları 60 saniyelik periyotlar ile kullanabileceklerdir.
    Promosyonlar, abone ilgili koşulları sağladıktan sonra 48 saat içerisinde yüklenecektir.
  • Kazanılan promosyonlar sadece yurtiçinde kullanım için geçerlidir. Uluslararası dolaşımda (roaming) kullanılamayacaklardır. KKTC, uluslararası dolaşım kapsamında değerlendirilmektedir.
  • Kazanılan promosyonlar ile sadece yurtiçi destinasyonlar aranabilecektir. Uluslararası arama yapılamayacaktır.
  • Kazanılan promosyonlar, Özel Servis ve Türk Telekom Özel Servis aramalarında kullanılamayacaklardır.
  • Vodafone'un kampanya özelliklerinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Kampanya katılım 30.11.2016 tarihine kadar geçerlidir.
ALTINYILDIZ:
Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine Altınyıldız Classics sezon mağazalarındaki geçerli 50 TL indirim hediye çeki sunulacaktır. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Altınyıldız Classics sezon mağazalarında kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır, şifreler alındıktan sonra 1 haftaya kadar kullanılmalıdır.Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Şifreler kampanya sona erdiğinde geçerliliğini yitirir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında ve ürünlerde değişiklik yapma hakkı BR Mağazacılık A.Ş. ve Vodafone'da saklıdır.

BORAJET’TE BEDAVA TEK YÖN BİLET:
Kampanya kapsamında tek yön yurt içi uçak bileti hediye edilecektir. Kampanya şifreleri tek kullanımlıktır. Kampanya sadece 0850 222 26 72 no’lu Borajet Havayolları Çağrı Merkezi’nden alınan biletlerde geçerlidir.Biletleme için lütfen indirim kodunuzla birlikte 0850 222 26 72 numarasını arayınız. Kampanyada alınan biletler 30 Ekim 2016 - 25 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak uçuşlar için geçerlidir. Biletleme 25 Mart 2017 tarihine kadar yapılabilir. Bilet satışlarında Borajet genel bilet satış kuralları geçerlidir. Kampanya kontenjanlarla sınırlıdır. Şifreler tek kullanımlıktır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Borajet ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 25 Mart 2017 tarihine kadar kullanılabilir.

BOYNER’DE 25TL İNDİRİM:
Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine Boyner ve YKM mağazalarında geçerli 25 TL indirim şifreleri sunulacaktır. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Boyner ve YKM mağazalarında kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır.Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. 25TL indirim; BSSD, Boyner Outlet, YKM Outlet, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, YKM Hediye Kart ve Boyner Gift Card alımında, akülü araba, saat & gözlük, mücevher & kuyum, elektrikli reyonları, kitap/dergi, kırtasiye ürünlerinde, Barbie ve Hot Wheels’te, Maderia puf ürünlerde, Boyner College, Boyner Yayınları, Ev reyonlarında(Boyner Evde ve YKM Home hariç ), ay sonu elektrikli kampanyasında, All Dergisi alışverişlerinde, kozmetik ve aksesuarda geçerli değildir. Kampanyadan yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında ve ürünlerde değişiklik yapma hakkı Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 30 Kasım 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

BOYNER 150TL ÜZERİ ALIŞVERİŞTE GEÇERLİ 25TL İNDİRİM:
Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine Boyner ve YKM mağazalarında 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL indirim şifreleri sunulacaktır. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Boyner ve YKM mağazalarında kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır. Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. 25TL indirim; BSSD, Boyner Outlet, YKM Outlet, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, YKM Hediye Kart ve Boyner Gift Card alımında, akülü araba, saat & gözlük, mücevher & kuyum, elektrikli reyonları, kitap/dergi, kırtasiye ürünlerinde, Barbie ve Hot Wheels’te, Maderia puf ürünlerde, Boyner College, Boyner Yayınları, Ev reyonlarında(Boyner Evde ve YKM Home hariç ), ay sonu elektrikli kampanyasında, All Dergisi alışverişlerinde, kozmetik ve aksesuarda geçerli değildir. Kampanyadan yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında ve ürünlerde değişiklik yapma hakkı Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 30 Kasım 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

BOYNER VE YKM’DE ÖZEL MARKALARDA 50TL ÜZERİ ALIŞVERİŞTE 10TL İNDİRİM:
Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine Boyner ve YKM mağazalarında 50 TL ve üzeri sadece özel marka alışverişinde geçerli 10 TL indirim şifresi sunulacaktır. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Boyner ve YKM mağazalarında kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır, şifreler alındıktan sonra 1 hafta süre ile geçerlidir. Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. 10TL indirim; BSSD, Boyner Outlet, YKM Outlet, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, YKM Hediye Kart ve Boyner Gift Card alımında, akülü araba, saat & gözlük, mücevher & kuyum, elektrikli reyonları, kitap/dergi, kırtasiye ürünlerinde, Barbie ve Hot Wheels’te, Maderia puf ürünlerde, Boyner College, Boyner Yayınları, Ev reyonlarında(Boyner Evde ve YKM Home hariç ), ay sonu elektrikli kampanyasında, All Dergisi alışverişlerinde, kozmetik ve aksesuarda geçerli değildir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında ve ürünlerde değişiklik yapma hakkı Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 30 Kasım 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

BOYNER’DE 100TL ÜZERİ ALIŞVERİŞTE 25TL İNDİRİM:
Kampanya kapsamında Vodafone abonelerine Boyner ve YKM mağazalarında 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL indirim şifresi sunulacaktır. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Boyner ve YKM mağazalarında kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır, şifreler alındıktan sonra 1 hafta süre ile geçerlidir. Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. 25TL indirim; BSSD, Boyner Outlet, YKM Outlet, Kelebek işaretli ürünlerde, toplu alımlarda, YKM Hediye Kart ve Boyner Gift Card alımında, akülü araba, saat & gözlük, mücevher & kuyum, elektrikli reyonları, kitap/dergi, kırtasiye ürünlerinde, Barbie ve Hot Wheels’te, Maderia puf ürünlerde, Boyner College, Boyner Yayınları, Ev reyonlarında(Boyner Evde ve YKM Home hariç ), ay sonu elektrikli kampanyasında, All Dergisi alışverişlerinde, kozmetik ve aksesuarda geçerli değildir. Kampanyadan yapılan alışverişler dahilindeki ürünlerin iadesi halinde, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya kapsamında ve ürünlerde değişiklik yapma hakkı Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 30 Kasım 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

BURGER KING BEDAVA MENU:
Vodafone abonelerine Whopper Jr Menu anında hediye edilecektir. Kampanya, Havalimanı, Edirne Kapıkule, İstanbul Kidzania ve Kidzmondo, Mobil Burger King® restoranları hariç kampanya pos cihazı bulunan tüm Burger King® restoranlarında geçerli olup paket serviste geçerli değildir. Alınan şifre Burger King® gişe yetkilisine ibraz edilerek kampanyadan faydalanılabilir. Şifreler tek kullanımlıktır. Şifrelerin kaybolmasından ya da iletişim sorunlarından Tab Gıda ve Burger King® sorumlu tutulamaz. Bu kampanya Burger King®’in diğer kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya kodları kampanya bitiminde geçerliliğini yitirir. Kampanyaya katılım stoklarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Restoranda bulunan pharos pos cihazının arızalı olmasından Tab Gıda ve Burger King® sorumlu değildir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Burger King® ve Vodafone'da saklıdır. TAB Gıda ve Vodafone, önceden haber vermeden hizmet alanlarını, ürünler ve fiyatlarda değişiklik yapma, ürünleri satıştan kaldırma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir. TM & © 2015 Burger King Corporation. Tüm hakları saklıdır. Burger King Corporation, Burger King markası ve ambleminin tek hak sahibidir. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 15 Kasım 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

LİDYANA 30 TL İNDİRİM:
Kampanyada Vodafone abonelerine 30 TL hediye çeki sunulacaktır. Kampanyadan faydalanmak için indirim kodunu alışveriş sepetindeki "indirim kuponu" alanına girmek gerekmektedir. İndirimden faydalanmak için alt harcama limiti bulunmamaktadır. Şifreler tek kullanımlıktır. Ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirim tutarının tamamı geri alınacak, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Lidyana.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 5 Ekim 2016 tarihine kadar kullanılabilir. Kozmetik ve parfüm kategorisine ait ürünler kampanyaya dahil değildir. Kupon kodunu kullanabilmek için üye girişi yapılması gerekmektedir. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.

LİDYANA 50 TL İNDİRİM:
Kampanyada Vodafone abonelerine 50 TL hediye çeki sunulacaktır. Kampanyadan faydalanmak için indirim kodunu alışveriş sepetindeki "indirim kuponu" alanına girmek gerekmektedir. İndirimden faydalanmak için alt harcama limiti bulunmamaktadır. Şifreler tek kullanımlıktır. Ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirim tutarının tamamı geri alınacak, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Lidyana.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 5 Ekim 2016 tarihine kadar kullanılabilir. Kozmetik ve parfüm kategorisine ait ürünler kampanyaya dahil değildir. Kupon kodunu kullanabilmek için üye girişi yapılması gerekmektedir. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.

LİDYANA 70 TL İNDİRİM:
Kampanyada Vodafone abonelerine 70 TL hediye çeki sunulacaktır. Kampanyadan faydalanmak için indirim kodunu alışveriş sepetindeki "indirim kuponu" alanına girmek gerekmektedir. İndirimden faydalanmak için alt harcama limiti bulunmamaktadır. Şifreler tek kullanımlıktır. Ürünlerin iade edilmesi durumunda kazanılan indirim tutarının tamamı geri alınacak, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır. Lidyana.com kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 5 Ekim 2016 tarihine kadar kullanılabilir. Kozmetik ve parfüm kategorisine ait ürünler kampanyaya dahil değildir. Kupon kodunu kullanabilmek için üye girişi yapılması gerekmektedir. Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.

N11.COM’DA 30 TL İNDİRİM:
Kampanya kapsamında Vodafone aboneleri n11.com’dan yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerinde 30 TL indirim sunulacaktır. Kampanya şifreleri tek kullanımlıktır. Kampanyadan faydalanmak için kampanya şifresini, n11.com’da kampanyalı ürünü sepete ekledikten sonra “Kupon Kodu” alanına girmek yeterlidir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez. Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Kağıt Ürünleri, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz. Kampanya kontenjanlarla sınırlıdır. Şifreler tek kullanımlıktır, şifreler alındıktan sonra 1 hafta geçerlidir. n11.com ve Vodafone’un Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 31 Aralık 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

SİNEMA BİLETİ:
Aboneler kampanya şifrelerini anlaşmalı sinemalardan kullanabilirler. Kampanyada alınan şifreler tek kullanımlıktır, şifreler alındıktan sonra 1 hafta geçerlidir. Kampanyaya katılım limitlerle sınırlıdır. Vodafone Telekomünikasyon A.S kampanyada değişiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkını saklı tutar. Adil Kullanım: Sunulan hizmetin bireysel ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Biletler tüm filmler için geçerlidir.

ADANA ARIPLEX ATATURK CAD., ADANA OPTIMUM AVSAR, ANKARA BAHCELIEVLER BUYULU FENER, ANKARA ETLIK FORUM CINEMA PINK, ANKARA KECIOREN MOVIECITY, ANKARA KIZILAY BUYULU FENER, ANKARA METROPOL AVSAR, ANKARA OPTIMUM AVSAR, CINEMARINE TAURUS, ANTALYA CINEMA PINK, ANTALYA LAURA SITE, ANTALYA OZDILEK CINETIME, CINEMARINE KUŞADASI KIPA, CINEMARINE SOKE NOVADA, BALIKESIR BANDIRMA CINEFORA, BURSA AS MERKEZ AVSAR, BURSA INEGOL CINEMA PINK,BURSA KENT MEYDANI AVSAR,DENIZLI TERASPARK AVSAR,DIYARBAKIR N-CITY AVSAR,CINEMARINE MARGI,CINEMARINE KIPA,ESKISEHIR KANATLI CINEMA PINK,ESKISEHIR OZDILEK AVM CINETIME,GAZIANTEP SANKO PARK AVSAR,ANTAKYA PALLADIUM CINENS,BAYRAMPAŞA PASHADOR AVŞAR,BUYAKA CINEMA PINK,GOZTEPE OPTIMUM AVSAR,KOZZY AVSAR,NOVADA AVSAR,AKMERKEZ CINEMA PINK,BAĞCILAR SİNEMA MERKEZİ,BAGCILAR SITE,BAYRAMPAŞA PASHADOR AVŞAR,BAKIRKOY CAROUSEL CINEMA PINK,BUYUKCEKMECE ATIRUS SITE,DEMIROREN,CINEMA PINK,ESPRI SITE,GAZI,HALKALI ARENAPARK SITE,KAYASEHIR SITE SINEMA,LEVENT ÖZDİLEK AVM,METRO CITY CINEMA PINK,OLIMPA SITE,PELICAN MALL CINEMA PINK,PERLA VISTA CINEMA PINK,PROFILO CINEMA PINK,SAPPHIRE CINEMA PINK,SEFAKOY ARMONIPARK SITE,SILIVRI CINEMA PINK,STARCITY SITE,CINEMARINE 212 AVM,IZMIR PARK BORNOVA SITE,IZMIT ARASTAPARK CINEMA PINK,IZMIT DERINCE CINENS,KOCAELI CINETIME OZDILEK,CINEMARINE SYMBOL,KONYA CINENS,KONYA EREGLI PARK SITE AVSAR,KONYA KULE SITE AVSAR,KONYA REAL AVSAR,KUTAHYA CINENS,MALATYA PARK AVSAR,MANISA CINENS,MANISA NOVADA CINENS,MANISA TURGUTLU CINETIME,MERSIN CINENS,CINEMARINE PALM CITY,CINEMARINE BODRUM OASIS,NEVSEHIR FORUM CINEMA PINK,CINEJOY LOVELET,SIVAS KLAS 1,SIVAS KLAS 2,TEKIRDAG YSK CENTER SITE,CINEMARINE CORLU ORION,TRABZON ATAPARK AVSAR,TRABZON LARA,TRABZON ROYAL,USAK CINENS,USAK FESTIVA CINENS,ÖZDİLEK SİNEMASI,YALOVA CINETIME OZDILEK,YALOVA KIPA CINEMA PINK,YALOVA STAR CINEMA PINK

YEMEKSEPETİ 10 TL HEDİYE ÇEKİ:
Kampanya kapsamında Yemeksepeti'nde 10 TL indirim sunulacaktır. Aboneler kampanya şifresini Yemeksepeti üzerinde satın alma aşamasındayemeksepeti.com üzerinde “Kuponum Var” alanına, Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinde ise Kupon/Fırsat alanına girerek kampanyadan faydalanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır. Şifreler Yemeksepeti üzerinde ödeme tipi olarak online ödeme kabul eden tüm restoranlarda online ödeme seçeneği ile geçerlidir. İndirim şifresi Joker indirimi ile birlikte kullanılamaz; ancak Yemeksepeti’ndeki diğer indirimlerle birleştirilebilir. Diğer kuponlarla birleştirilemez. Bir şifre birden fazla kez kullanılamaz. Kuponun nakde çevrilmesi mümkün değildir. İndirim tutarının sepet tutarını aşması durumunda aradaki fark kupon veya nakit olarak ayrıca talep edilemez. İptal edilen siparişlerde kupon iadesi en geç 48 saat içerisinde gerçekleşecektir. Kampanyaya katılım kontenjanlarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Yemeksepeti ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 31 Aralık 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

YEMEKSEPETİ 20 TL HEDİYE ÇEKİ:
Kampanya kapsamında Yemeksepeti'nde 20 TL indirim sunulacaktır. Aboneler kampanya şifresini Yemeksepeti üzerinde satın alma aşamasındayemeksepeti.com üzerinde “Kuponum Var” alanına, Yemeksepeti mobil uygulaması üzerinde ise Kupon/Fırsat alanına girerek kampanyadan faydalanırlar. Şifreler Yemeksepeti üzerinde ödeme tipi olarak online ödeme kabul eden tüm restoranlarda online ödeme seçeneği ile geçerlidir. Şifreler tek kullanımlıktır. İndirim şifresi Joker indirimi ile birlikte kullanılamaz; ancak Yemeksepeti’ndeki diğer indirimlerle birleştirilebilir. Diğer kuponlarla birleştirilemez. Bir şifre birden fazla kez kullanılamaz. Kuponun nakde çevrilmesi mümkün değildir. İndirim tutarının sepet tutarını aşması durumunda aradaki fark kupon veya nakit olarak ayrıca talep edilemez. İptal edilen siparişlerde kupon iadesi en geç 48 saat içerisinde gerçekleşecektir. Kampanyaya katılım kontenjanlarla sınırlıdır. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Yemeksepeti ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 31 Aralık 2016 tarihine kadar kullanılabilir.

DIVARESE AYAKKABI 20 TL HEDİYE ÇEKİ:
Kampanya kapsamında, Vodafone abonelerine Divarese mağazalarında yapacakları Divarese markalı ayakkabı ürünlerinde 20TL indirim sunulmaktadır. 100 TL ve üzeri yapılacak Divarese markalı ayakkabı alışverişinde kullanılabilir. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Divarese mağazalarında kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır. Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Divarese ve Vodafone'da saklıdır. Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 31 Mayıs 2017 tarihine kadar kullanılabilir.

DIVARESE AYAKKABI 30 TL HEDİYE ÇEKİ:
Kampanya kapsamında, Vodafone abonelerine Divarese mağazalarında yapacakları Divarese markalı ayakkabı ürünlerinde 30 TL indirim sunulmaktadır. Vodafone aboneleri aldıkları şifreyi Divarese mağazalarında kasa görevlisine söyleyerek kampanyadan yararlanırlar. Şifreler tek kullanımlıktır .Kampanya stok ve kontenjanlarla sınırlıdır. Aktif abonelik kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış statüler dışındaki aboneliklerdir. Kampanya kapsamında hizmeti sağlayacak firmanın hizmeti sağlaması sırasında doğabilecek olumsuz durumlardan Vodafone sorumlu değildir. Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Divarese ve Vodafone'da saklıdır. . Bu kampanya şifreniz uygulamada 1 hafta boyunca görünecektir, şifrenizi not etmeniz rica olunur. Bu kampanyadan alınan şifre 31 Mayıs 2017 tarihine kadar kullanılabilir.



İlgili etiketler : Bana Ne Var, Vodafone Kampanyaları, Bananevar Kampanyası, Hediye, Kampanya, Vodafone Yanımda,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 15 Eylül 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2016
  • Trafik

    : 2297

Benzer Kampanyalar