Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone Altın Kulüp'e Katılanlara 4 GB İnternet Hediye

  • 6 yıl önce eklendi
  • 721 defa incelendi
  • Puan : star star star 9 incelemede 3,11 puan almıştır.
Yaklaşık 15 milyon ev kadınını dijital geleceğin imkânlarıyla buluşturmayı hedefleyen Vodafone'un sunduğu "Vodafone Altın Kulüp" yenilendi. "Vodafone Altın Kulüp", yeni dönemde ev kadınlarına özel "tüketici dostu internet" ve "bütçe dostu çözümler" sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek.

Tüm Vodafone'lu ev kadınlarına açık olacak "Vodafone Altın Kulüp", çeşitli marka işbirlikleriyle geliştirilen iletişim dışı faydalarla ev kadınlarına ilgi duydukları alanlarda parayla satın alınamayacak pek çok özel deneyim de yaşatacak.

"Vodafone Altın Kulüp"e 19 Nisan'a kadar üye olan herkese 1 gün geçerli 4 GB mobil internet hediye edilecek.

Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ev kadınlarına yönelik iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan "Vodafone Altın Kulüp" programını yeni teklif ve avantajlarla zenginleştirdi. Yaklaşık 15 milyon ev kadınını dijital geleceğin imkânlarıyla buluşturmak amacıyla geliştirilen "Vodafone Altın Kulüp", yeni dönemde ev kadınlarına özel "tüketici dostu internet" ve "bütçe dostu çözümler" sunan uçtan uca bir platform olarak hizmet verecek. "Vodafone Altın Kulüp", ev kadınlarının halinden anlayan özel avantajlarıyla üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

Tüketici dostu internet
Yenilenen "Vodafone Altın Kulüp", tüm Vodafone'lu ev kadınlarına açık olacak. "Vodafone Altın Kulüp"e katılan ev kadınları, kullandıkları tarifeden bağımsız olarak "Vodafone Altın Kulüp" avantajlarından yararlanabilecek. "Vodafone Altın Kulüp" üyesi ev kadınlarına günlük, haftalık ve aylık "Cebine Uyan Kart" paketler sunulacak.

Bütçe dostu çözümler
"Vodafone Altın Kulüp", bütçe dostu çözümleriyle de ev kadınlarının tercihi olacak. Ev kadınlarının en çok ilgi duyduğu alanlardan yola çıkılarak tasarlanan ve çeşitli marka işbirlikleriyle geliştirilen iletişim dışı faydalarla kadınlara parayla satın alınamayacak pek çok özel deneyim sunulacak. "Vodafone Altın Kulüp" üyeleri, yemek pişirme, aile hayatı, çocuk bakımı, ev dekorasyonu, kişisel bakım ve güzellik gibi konularda kendilerine özel çözümlerden de yararlanacak.

Özel iletişim fırsatları
"Vodafone Altın Kulüp" üyesi ev kadınları, kendileri için geliştirilen özel iletişim fırsatlarından da yararlanabilecek. Buna göre, "Altın Kolay Paket" ile 1 GB mobil internet, 500 dakika konuşma ve 100 SMS'in yanı sıra 12.00-16.00 arası Vodafone'lularla ücretsiz konuşma imkânı "Altın İletişim Paketi" ile 1 hafta boyunca geçerli sınırsız WhatsApp ve Messenger "Altın Sosyal Paket" ile 1 hafta boyunca geçerli sınırsız Facebook, Instagram ve Twitter "Günübirlik Paket" ile de 250 MB mobil internet ve 100 dakika konuşma sunulacak.

Özel marka indirimleri
"Vodafone Altın Kulüp" üyesi kadınlara, hem kendileri hem de ailelerinin tercih ettiği marka ve mağazalarda yıl boyunca özel indirim ve avantajların yanı sıra kadın ve çocuk sağlığı gibi bilgi servislerinden faydalanma imkânı da sağlanacak. Bu kapsamda, Madam Coco'da 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim, Watsons.com'da 50 TL'lik alışverişe 20 TL indirim, Koton.com.tr'de 100 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim ve Flormar.com.tr'de 50 TL ve üzeri alışverişlerde %20 indirim sunulacak.

4 GB mobil internet hediye
Kullandıkları tarifeden bağımsız olarak "Vodafone Altın Kulüp"e ücretsiz üye olmak isteyen ev kadınlarının ALTIN KULUP yazıp 7000'a SMS göndermesi yeterli oluyor. "Vodafone Altın Kulüp"e 19 Nisan'a kadar üye olan herkese 1 gün geçerli 4 GB mobil internet hediye edilecek.



İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone Altın Kulüp, İnternet, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Nisan 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Nisan 2018
  • Trafik

    : 721

Benzer Kampanyalar