Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na Özel İndirim ve Fırsatlar

  • 7 yıl önce eklendi
  • 762 defa incelendi
  • Puan : star star star star 11 incelemede 4,09 puan almıştır.
Vodafone'lular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" temasıyla 12 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu kapsamında; Pinkberry, Juico, Emaar Akvaryum, Boyner, Sixty Beans, Gravite Coffee ve Son Topağacı gibi markalarda özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 12 Kasım Pazar günü "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" temasıyla düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu kapsamında Vodafone'lular için Kasım ayı boyunca çeşitli markalarda indirim ve fırsatlar sunulacak. Vodafone, hem çocuklar hem de yetişkinlere yönelik olarak sunacağı marka indirim ve fırsatlarıyla maraton coşkusunu daha da artıracak.

Vodafone'dan sağlıklı seçimler
Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na özel olarak, Pinkberry'den frozen yoğurt alan tüm Vodafone'lulara küçük boy frozen yoğurt hediye edilirken, tüm Juico ürünlerinde de %25 indirim yapılacak. Bu kampanyalardan yararlanmak için PINKBERRY ya da JUICO yazıp 6666'ya SMS göndermek ya da Avantaj Cepte mobil uygulamasını kullanmak yeterli olacak.

Çocukları sevindirecek indirimler
Vodafone sayesinde maraton coşkusu çocuklara da yansıyacak. Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na özel olarak, Emaar Akvaryum'da çocuklar için 1 bilet alan Vodafone'lulara 2. bilet hediye edilecek. Kampanyadan yararlanmak için Avantaj Cepte ya da Vodafone Yanımda mobil uygulamalarını kullanmak yeterli olacak. Diğer yandan, Boyner'de çocuk ve aktif spor kategorilerinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Vodafone'lular için 25 TL anında indirim yapılacak.

Vodafone Park'a komşu bölgede indirim
Vodafone ayrıca, halk koşusunun bitiş noktası olan Vodafone Park'ın yakınlarındaki Nişantaşı Topağacı bölgesinde de abonelerine sürpriz indirimler sunacak. Buna göre, Vodafone 39. İstanbul Maratonu'na özel olarak, Sixty Beans'te ve Gravite Coffee'de tüm ürünlerde Vodafone'lulara indirim yapılacak. Vodafone'lular Son Topağacı'nda da indirim hakkına sahip olacak. Bu indirimlerden yararlanmak için Avantaj Cepte ya da Vodafone Yanımda mobil uygulamaları kullanılabilecek.

30 bin çipli koşucu bekleniyor
Vodafone İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride koşulacak. Avrupa'nın en iyi 11, dünyanın en iyi 22 maratonundan biri olan maratona bu yıl 30 bin çipli sporcunun katılması bekleniyor.


İlgili etiketler : Vodafone, Vodafone 39. İstanbul Maratonu, Pinkberry, Juico, Emaar Akvaryum, Boyner, Sixty Beans, Gravite Coffee,

Kampanya Sahibi

Vodafone
  • Eklenme Tarihi

    : 6 Kasım 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Kasım 2017
  • Trafik

    : 762

Benzer Kampanyalar