Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vestel Derin Dondurucular ve Kıyma Makinesinde Bayram İndirimi

  • 7 yıl önce eklendi
  • 695 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 2,91 puan almıştır.
Vestel, sıcak yaz günlerine denk gelen Kurban Bayramı öncesi tüketiciler için derin dondurucularda ve kıyma makinesinde büyük kampanya başlattı. Vestel, yüksek enerji tasarrufu sağlayan farklı modellerdeki derin dondurucularla kurban etlerini uzun süre, sağlıklı bir şekilde ve besin değerini koruyarak saklama imkânı veriyor. En hijyenik ve pratik şekilde kıyma hazırlamak isteyenler için de Vestel kıyma makinesini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin teknoloji devi Vestel, yaz aylarının en sıcak günlerine denk gelen Kurban Bayramı’na özel olarak derin dondurucu ve kıyma makinesi kampanyası başlattı. Her evin ihtiyacına göre farklı seçeneklerdeki sandık tipi veya çekmeceli derin dondurucular ile kurban etini kendi tercihine göre değerlendirmek isteyenler için kıyma makinesi tüketicilerle buluşuyor.

Kampanya kapsamında, 30 Eylül’e kadar Vestel derin dondurucu alanlar 750 TL’ye varan indirimden faydalanabiliyor. Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala enerji tasarruflu Vestel sandık tipi derin dondurucular 549 TL’den, 6 çekmeceli derin dondurucular da 999 TL’den başlayan fiyatlarla Vestel satış noktalarında satışa sunuluyor. Kıymasını kendi tercihine göre hazırlamak isteyenler için de, kıyma makinesi 459 TL’den başlayan fiyatlarla Vestel satış noktalarında tüketicilerle buluşuyor.

Hem dondurucu hem soğutucu
Hem derin dondurucu hem de soğutucu özelliğine sahip DUAL özellikli derin dondurucular 200, 300 ve 400 litre seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yazın derin dondurucu, kışın ise soğutucu özelliği ile yıl boyunca farklı amaçlarla kullanılabilen derin dondurucular, yiyecekleri, besin değerlerini kaybetmeden uzun süre saklıyor.

4 dondurucu çekmecesi ve 2 dondurucu bölmesine sahip 220 litre hacmindeki dikey dondurucu Vestel müşterilerinin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Elektronik kontrol paneli,Ledışıklı gösterge paneli ve süper dondurma modu ile dikkat çeken Vestel dikey dondurucu düşük enerji tüketimiyle de dikkat çekiyor.

En hijyenik, en pratik kıyma makinesi
Vestel, Kurban Bayramı’nda etlerini en sağlıklı şekilde değerlendirmek isteyenler için kıyma makinesini müşterilerinin beğenisine sundu. Dakikada 2,5 kilogram kıyma yapabilme özelliğine sahip 2200W gücündeki kıyma makinesi paslanmaz çelik gövdesi ve bıçakları sayesinde tüketicilere kolaylık sağlıyor.



Vestel Adresine Git!

İlgili etiketler : Vestel, Derin Dondurucu, Kıyma Makinesi, Kurban Bayramı, Bayram İndirimi,

Kampanya Sahibi

Vestel
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ağustos 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 28 Ağustos 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Eylül 2017
  • Trafik

    : 695

Benzer Kampanyalar

  • Özdilek Özdilek’te Ramazan Bayramı Fırsatları Başladı

    Özdilek’te Ramazan Bayramı Fırsatları Başladı

    Özdilek, 28 Mart – 14 Nisan 2024 tarihleri arasında seçili ürünlerde kampanyalar sunuyor. Birbirinden avantajlı kampanyalar ile her zaman misafirlerinin yanında olan Özdilek, birçok ür...
    5 Nisan 2024120 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024965 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024135 defa incelendi
  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 2024326 defa incelendi