Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Vatan Bilgisayar Nata Vega Outlet Mağazası Açılışına Özel Kampanya

  • 12 yıl önce eklendi
  • 9754 defa incelendi
  • Puan : star star star 339 incelemede 3,26 puan almıştır.
Nata Vega Outlet Vatan Bilgisayar'da 31 Ekim - 02 Kasım tarihleri arası açılışa özel tüm ürünlerde %25 indirim sizleri bekliyor!

Türkiye’de hızla gelişen teknoloji perakendeciliğinin öncüsü Vatan Bilgisayar, Ankaralıların teknolojiye olan ilgisine yeni yatırımlarla karşılık veriyor. Türkiye’yi ilk kez “Teknoloji Hiperstore” kavramı ile tanıştıran Vatan Bilgisayar, Ankara’da mağaza atağına devam ediyor. Teknoloji severlere bilgisayar, cep telefonu, televizyon, fotoğraf makinesi, kamera, yazıcı gibi ürünlerin yanı sıra ütü, saç düzleştirici, elektrik süpürgesi, gibi teknoloji ürünleri de sunan Vatan Bilgisayar, Türkiye’deki 61’inci Ankara’daki 7’nci mağazasını Mamak’da bulunan Nata Vega Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı.

Vatan Bilgisayar, Ankaralılara 31 Ekim-02 Kasım tarihleri arasında Nata Vega Alışveriş Merkezi içinde yer alan yeni hiperstore’unun açılışına özel sadece bu mağazada geçerli olacak tüm ürünlerde %25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartları sahiplerine 10 taksit fırsatı sunuyor. Her türlü teknoloji ihtiyacı için Ankaralılara sunulacak bu cazip indirim ve taksit fırsatı sadece üç gün geçerli olacak. Ankara’daki tüm Vatan Bilgisayar mağazalarında olduğu gibi Nata Vega Alışveriş Merkezi’nde açılan yeni mağazada da Ankaralılar; Vatan Akademi’de satış danışmanlığı adına yaklaşık 30 gün boyunca teorik ve pratik eğitim görerek tüketicileri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiren uzman personellerle karşılaşacak.
Ankara’da 7’inci mağazayı hizmete sokmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan; “Vatan Bilgisayar olarak bugüne kadar teknoloji perakendeciliğinde gerek ürün çeşitliliği, gerek sunum, gerek müşteri ilişkileri gerekse cazip indirim kampanyaları ile her zaman iddialı olduk. Ankara halkı teknoloji alışverişleri konusunda çok bilinçli seçimler yapıyor. Açılan her yeni mağazamızla birlikte tüm ürünlerde yaptığımız indirim kampanyalarımız Ankaralı müşterilerimiz tarafından büyük ilgi görüyor. Ankara’da da büyümeye devam edeceğiz.“ dedi.
Vatan Bilgisayar olarak tüketicilere teknolojiyi en uygun fiyatlarla ve müşteri ilişkileri kalitesi ile sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Hasan Vatan; “ Ankara Mamak’da açtığımız 1.500 m² hiperstore ile şu anda 115 bin m² kapalı alana ulaştık. Türkiye genelinde mağaza arayışlarımız devam ederken, bir yandan da müşteri ilişkileri kalitemizi geliştiriyoruz. Vatan Bilgisayar’a gelen bir tüketicinin seçimini hem bütçesine hem de ihtiyacına uygun şekilde yapmasını sağlamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

1500 m² kapalı alana sahip yeni hiperstore’da Ankaralı teknoloji severlere teknolojiyi en uygun fiyatlarla sunan Vatan Bilgisayar, açılışa özel tüm ürünlerde geçerli %25 indirim kampanyasıyla büyük ilgi gördü. Açılış günü mağaza önünde ve kasada uzun kuyruklar oluştu. 2 Kasım tarihine kadar Vatan Bilgisayar’ın Ankara’da açılan yeni hiperstore’unda tüm ürün kategorisinde geçerli olacak yüzde 25 indirim ve Bonus ile Axess kredi kartlarına 10 taksit avantajı sunan kampanyası devam edecek.
En seçkin dünya markalarını bünyesinde toplayan Vatan Bilgisayar, yüzlerce markaya ait televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan dijital kameralara, notebook’dan küçük ev aletlerine kadar 12 binin üzerinde ürün yelpazesiyle Ankaralıların elektronik eşya ihtiyaçlarını karşılarken, “en kaliteli teknolojiyi, en cazip fiyatlarla” sunacak.



İlgili etiketler : Nata Vega Outlet, Vatan Bilgisayar, Kampanya, Mağaza Açılışı, Bilgisayar, Elektronik,

Kampanya Sahibi

Vatan Bilgisayar
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Ekim 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 31 Ekim 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 2 Kasım 2012
  • Trafik

    : 9754