Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell Genç Yetenekleri Ödüllerindiriyor!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 571 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 3,38 puan almıştır.
Turkcell GNÇ, geleceğin dünyasını tasarlayacak gençlerin, yeteneklerini ortaya çıkaracak bir yarışma düzenliyor. 15-25 yaş arasındaki tüm gençlerin ister bireysel ister ekip halinde katılabileceği “Bi’Fikir” adlı yarışma, mobil oyunlar ve uygulamalar hakkında yaratıcı fikri olan gençleri bekliyor. Yarışmaya 31 Mayıs tarihine kadar GNÇ uygulaması üzerinden başvurulabiliyor. Birincilik ödülü 25.000 TL olan yarışmada, Turkcell’de staj yapma fırsatı da sunulacak.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne tam destek veren Turkcell, geleceğin mimarı gençlere yeteneklerini ortaya çıkarma fırsatı veriyor. Turkcell’in gençlere özel tekliflerin yanı sıra eğitim ve kariyer destekleri sunduğu GNÇ uygulaması, “Bi’Fikir” adlı yarışmasıyla gençlerin girişimci ruhunu ortaya çıkarıyor. Mobil oyunlar ve uygulamalar hakkında Bi’Fikri olan gençler formalitelere takılmadan bir videoda anlattıkları fikirlerini GNÇ uygulamasına yükleyerek yarışmaya başvuruyor. 31 Mayıs’a kadar tek başına ya da 3 kişiye kadar ekiple başvuru yapılabilen “Bi’Fikir” yarışmasında,  birinci 25.000 TL, ikinci 10.000 TL, üçüncü ise 5 .000 TL ile ödüllendirilecek. Dereceye giren gençler ayrıca Turkcell’de staj yapma fırsatı kazanacak.   

Gençler teknolojinin tüketicisi değil üreticisi olsun
Geleceğin teminatı gençlerin potansiyellerini ortaya koymalarına, ürettikleri yaratıcı fikir ve projelerle ülke ekonomisine katkı sağlamalarına destek olmak amacıyla pek çok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, sözlerine şöyle devam etti:

“Gençlerimiz teknoloji dünyasının içine doğdu. Onlar neredeyse hava ve su kadar teknolojiye de ihtiyaç duyuyorlar. Biz Turkcell olarak gençlerimizin sadece teknolojiyi tüketmesini değil teknolojiyi kullanarak geleceğe hazırlanmalarını ve üretmelerini istiyoruz. Yani teknolojinin yazanı, kodlayanı, yapanı olsunlar arzusundayız. Çünkü geleceğin dünyasının dili de üretimi de yalnızca teknoloji olacak. Hedefimiz gençlerimizin yerli ve milli teknoloji hamlemizi geliştirerek, geleceğe taşımaları. İşte bu amaçla GNÇ uygulaması üzerinden böyle bir yarışma yapma kararı aldık. Bu yarışmayla birçok gencimiz fikirlerini hayata geçirerek potansiyellerini değerlendirme fırsatına kavuşacak” dedi.

“GNÇ Bi'Fikir” yarışmanın değerlendirme aşamasını geçen gençler ve takımlar, büyük final hazırlığında online eğitimler ve mentor desteği de alacak. GNÇ’li gençler büyük finalde, parlak fikirlerini hackathon’da hayata geçirebilecek. Geliştirilen fikirler jüriye sunulacak ve en iyi üç fikir seçilecek.



İlgili etiketler : Turkcell, Gnç, Yarışma, bi Fikir,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 23 Mayıs 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 23 Mayıs 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2019
  • Trafik

    : 571

Benzer Kampanyalar

  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024157 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024146 defa incelendi