Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell Fiber Müşterilerinin Hızını 100 Mbps’ye Çıkardı

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1055 defa incelendi
  • Puan : star star star 27 incelemede 3,04 puan almıştır.
Türkiye’de ilk kez binaya değil evin içine kadar fiber döşeyen ve Türkiye’yi ışık hızında internetle tanıştıran Turkcell, 1 milyon müşteriye ulaşarak liderliğini pekiştirdi. 1’inci ve 1.000.000’uncu müşterileriyle pasta keserek kutlama yapan Turkcell, fiber müşterilerinin hızını kayıtsız şartsız 100 Mbps’ye çıkardı. Yine fiber müşterileri Turkcell TV+’da paketi ne olursa olsun tüm kanalları izleyebilecek.

Fiber yatırımlarını müşteriye dönüştürme oranında Avrupa ülkelerini bile geçerek yüzde 40,2’yi yakalayan ve lider olan Turkcell 1 milyonuncu fiber müşteriye ulaştı. 1 milyona ulaşmanın mutluluğunu müşterileriyle birlikte yaşacak olan Turkcell, Fiber müşterilerinin hızlarını hiçbir koşul olmaksızın Aralık ayı boyunca 100 Mbps’ye yükseltti. Yine Aralık ayı boyunca fiber altyapımız üzerinden televizyon hizmeti alan müşterilerimiz en üst TV+ paketinden yararlanarak tüm kanalları izleyebilecek.

1 milyonuncu fiber müşteri İzmir’den
Turkcell’in 1 milyonuncu müşterisi İzmir Karşıyaka’dan Onur Yalçın oldu. Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, Onur Yalçın’a içerisinde televizyon, T70 cep telefonu ve T Tablet’ten oluşan bir teknoloji paketi hediye etti. 1 milyonuncu müşterinin bulunduğu İzmir’de Turkcell Superonline’ın 1.500 km’lik fiberi bulunuyor. Turkcell Superonline İzmir’de 330 binden fazla hanede 140 bini aşkın fiber müşterisine hizmet sunuyor.

Turkcell’de çifte kutlama: 1 milyon fiber müşterisinin ardından TV+ kullanıcı sayısı da 1 milyonu aştı
Turkcell’in televizyon, bilgisayar veya mobil cihazlardan izlenebilen kişisel TV platformu Turkcell TV+, Ekim sonu itibariyle toplam 1 milyon kullanıcıya ulaştı. 4.5G ile birlikte Turkcell TV+’ta cepten televizyon izleme oranı günlük 28 dakikaya yükselirken mobil uygulamanın indirilme sayısı 2.5 milyona ulaştı. Premier Lig ve NBA’in resmi yayıncısı Turkcell TV+, 4K Ultra HD teknolojisini destekleyen TV+ kutuları sayesinde kullanıcılarına yüksek çözünürlüklü içerikler sunuyor.

Tek faturada 100 bin kişiye ulaştı
Tüm hizmetleri tek çatı altında sunarak tek fatura dönemini başlatan Turkcell, kısa sürede 100 bin müşteriye ulaştı. Turkcell, tek fatura müşterilerine özel içerisinde Turkcell TV+’ın da yer aldığı yeni “5’i 1 Yerde Kampanyası”nı başlattı. Kampanya kapsamında 50 Mbps limitsiz* fiber ev interneti, 4GB mobil internet, 500 Dk. konuşma, 1000 SMS, 50GB lifebox saklama alanı ve 1GB BiP’in yanı sıra Turkcell TV+ aile paketi 99 TL’den satın alınabilecek.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Fiber İnternet, Turkcell Fiber, İnternet,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Kasım 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 1055