Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'den Cepten İnternet Kontratlı Tablet Kampanyası

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1372 defa incelendi
  • Puan : star 1 incelemede 1 puan almıştır.
Turkcell’in yeni kampanyası, tablet sahibi olmak isteyenlere hayallerindeki fırsatı sunuyor. Aylık 15 TL değerindeki 500 MB’lik cepten internet paketini 24 ay taahhütle alan Turkcell’liler, 3 farklı tabletten birini tercih edebiliyor.

Vestel V Tab 7 Lite 2 için herhangi bir ek ücret ödemek gerekmiyor. 15 TL’lik paket bedeline, Casper Via T7 için ayda 4 TL, Samsung Galaxy Tab 3 Lite için ise ayda 8 TL ilave ödeme yapmak yeterli. Kampanyadan, mevcut tarifeleri kapsamında mobil interneti bulunan bireysel faturalı hat sahibi Turkcell aboneleri yararlanabiliyor.

Turkcell, genç yaşlı herkes için cazibe merkezi haline gelen tablet bilgisayarları avantajlı bir kampanya ile müşterilerine sunuyor. Bireysel Cepten İnternet Kontratlı Tablet Kampanyası, 24 ay taahhütle ayda 15 TL’ye 500 MB’lik cepten internet paketi alan Turkcell müşterilerinin istedikleri tablete kolayca erişebilmelerini sağlıyor. Üstelik 500MB internet paketini alan Turkcell müşterileri, akıllı telefonlarından ya da mobil internetlerini paylaşarak tablet bilgisayarlarından internete bağlanabiliyor.

31 Aralık 2014 tarihine kadar devam edecek Turkcell’in tablet kampanyası, Vestel V Tab 7 Lite 2, Casper Via T7 ve Samsung Galaxy Tab 3 Lite cihazları için geçerli. Bireysel faturalı hat sahibi Turkcell müşterileri, 24 ay taahhütle aylık 15 TL değerindeki 500MB cepten internet paketini aldıklarında, Vestel V Tab Lite 2’ye hiçbir ek ücret ödemeden sahip olabiliyorlar.

Tablet keyfini Casper Via T7 ile çıkarmak isteyenlerin 500 MB internet paketine ek olarak aylık yalnızca 4 TL’lik ek ödeme yapmaları yeterli. Samsung Galaxy Tab 3 Lite farkını Turkcell avantajıyla yaşamak isteyenler ise, paket ücretine ek aylık 8TL’ye bu fırsatı elde ediyor.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Tablet Kampanyası, Tablet, Turkcell Kampanyaları, Casper, Samsung,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 7 Ağustos 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 7 Ağustos 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 1372