Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell'den Adil Kullanım Kotasına Joker Çözüm!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1071 defa incelendi
  • Puan : star star star star 72 incelemede 3,93 puan almıştır.
Turkcell’in Adil Kullanım Kotası’nı (AKK) aşan fiber müşterilerine özel hazırladığı Joker AKK çözümünü bundan böyle ADSL ve VDSL müşterileri de kullanabiliyor. Böylece paketlerine ek Joker AKK satın alan Turkcell fiber, ADSL ve VDSL müşterileri internet hızının düşmesinden etkilenmiyorlar.

Turkcell, Adil Kullanım Kotası aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık ADSL ve VDSL müşterilerine de sunuyor.  Turkcell’in Joker AKK çözümü, sabit internet kullanan müşterilerin AKK aşımı sebebiyle hızının düşmesini engelliyor. Joker AKK’nin bir avantajı da taahhüde gerek olmadan tek seferlik kullanımlar için satın alınabiliyor olması.  Ayrıca Turkcell sabit internet müşterileri satın aldıktan 5 dakika sonra aktif hale gelen ürünü bir ay içinde dilediği kadar satın alabiliyorlar.

AKK aşımı sonrası hız düşüşünden etkilenmemek için Joker AKK almak yeterli. Böylece hız, müşterinin paket hızına geri dönüyor. Paket Çağrı Merkezi üzerinden, SMS ile veya Hesabım üzerinden alınabiliyor. 25 GB AKK için DSLJOKER 25, 50 GB AKK için DSLJOKER 50 ve 100 GB AKK için DSLJOKER 100 yazıp 2220’ye SMS göndererek hemen kullanmaya başlamak mümkün. Joker AKK, mevcut paketin AKK’sı dolmadan da alınabiliyor. Mevcut AKK üzerine ek olarak alınan GB kadar AKK ekleniyor. Örneğin, 25 Mbps 50 GB’lık bir paketteyken, 25 GB Joker AKK alınırsa, paket 25 Mbps 75 GB olarak büyüyor.

JOKER AKK PAKETLERİ




İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Adsl, Turkcell Vds, İnternet, Adil Kullanım Kotası,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2017
  • Trafik

    : 1071