Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Turkcell 4.5G Uyumlu SIM Karta Geçenlere 4 GB İnternet Hediye

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1666 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 2,93 puan almıştır.
Turcell'liler... 4.5G uyumlu SIM karta geçin, sömestir boyunca 1 GB yerine tam 4 GB hediye sizin olsun!

Turkcell, müşterilerine 4.5G’ye geçiş öncesinde sömestr sürprizi hazırladı. Sömestr tatili boyunca eski SIM kartlarını 4.5G uyumlu SIM kartlarla değiştiren Turkcell’lilere, 1 ay boyunca geçerli 4 GB mobil internet sunuluyor. 4.5G destekli akıllı telefon sahibi tüm bireysel ve kurumsal hat sahibi Turkcell’liler, bu teknolojiyi destekleyen yeni SIM kartlarını hiçbir ücret ödemeden alabiliyorlar.

Akıllı telefonları LTE teknolojisini destekleyen Turkcell’liler ücretsiz SIM kart değişikliklerini, Turkcell Flagship Mağazaları, Kurumsal Çözüm Merkezleri, Turkcell İletişim Merkezleri ve Turkcell Yetkili Satış Noktaları’nda gerçekleştirebiliyorlar. Sömestr dönemi 4.5G SIM kart değişim kampanyası 7 Şubat tarihine kadar geçerli olacak ve kampanyadan yararlananların hatlarına bir ay boyunca geçerli 4GB mobil internet tanımlanacak.

Turkcell’liler akıllı telefonlarının veya SIM kartlarının 4.5G'yi destekleyip desteklemediğini Turkcell.com.tr’deki 4.5G sayfasını ziyaret ederek veya 4.5G yazıp 2222’ye SMS göndererek öğrenebilirler.

Kampanya Detayı:
  • Sim kart değişikliği, henüz 4.5G uyumlu sim kartı olmayan bireysel - kurumsal abonelerimize özel ücretsizdir.
  • Sim kart değişikliğiniz sonrası, internet faydamızdan yararlanmak için: e SMS ilettiğinizde, bir ay boyunca geçerli internetiniz, hattınıza yüklenecektir. Katılım sadece SMS ile yapılabilir.
  • İnternet paketi sadece yurt içinde kullanılabilir. Yurt dışında kullanılamaz. Paketten yararlanacak hedef kitle aylık olarak güncellenecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için, sim kart değişiklik anında, cihazın 4.5G destekli olması gerekmektedir. Ücretlendirme periyodu faturalı hatlar için kb, faturasız hatlar için 100kb şeklindedir.  Paket aşımı için güncel aşım tarifeleri geçerlidir. İnternet faydası sadece ses hatları tarafından kullanılabilmektedir. Data hatları yararlanamaz. 
  • Bireysel, kurumsal ses hattı sahibi ve halihazırda 4G/4.5G destekli cihazı bulunan, ancak 4G/4.5G destekli sim kartı bulunmayan, Turkcell İletişim Merkezlerinde, cihaz satın alınmasından kaynaklı ücretsiz internet faydasından son 1 hafta içinde yararlanmaya başlamamış aboneler yararlanabilecektir.  Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Paket, sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir
  • Kampanyadan sadece 1 defaya mahsus yararlanılabilir.
  • Kampanyada verilen fayda 28 Ocak-07 Şubat tarihleri arasında 1GB yerine 4GB olarak değiştirilmiştir. 7 Şubat sonrasında, tekrar 1GB internet verilmeye devam edecektir.
    13.12.2015 tarihi itibarıyla kampanyadan yararlanan abonelerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve ön talep/abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. Turkcell tarafından sunulacak olan 4.5G hizmetinin başlayacağı tarih itibarıyla, cihaz ve sim kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. Ön abonelik iptali için IPTAL 4.5G yazıp 2222’ye gönderilmesi yeterlidir.



İlgili etiketler : Turkcell, Turkcell Kampanyaları, 4.5g Kampanyası, İnternet,

Kampanya Sahibi

Turkcell
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Ocak 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Şubat 2016
  • Geçerlilik Tarihi

    : 7 Şubat 2016
  • Trafik

    : 1666