Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom, Samsung Galaxy Note 9 Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1120 defa incelendi
  • Puan : star star star 55 incelemede 3 puan almıştır.
Türk Telekom, Samsung’un en yeni telefonu Galaxy Note9’u, tanıtıma özel kampanyası kapsamında 500 TL ön ödeme yapan mobil ve evde internet müşterilerine, verdikleri tutarın 3 katı yani bin 500 TL indirimle sunuyor.

Türk Telekom, Samsung’un performansıyla dikkat çeken Note serisinin en yeni telefonu Galaxy Note9’u, tanıtıma özel kampanyasıyla, 500 TL ön ödeme yapan veya eski cihazını getiren mobil ve evde internet müşterilerine, verdikleri tutarın 3 katı yani bin 500 TL indirimle sunuyor.

Galaxy Note9 ile yüksek performans ve gerçekçi görüntüleme
Kampanya kapsamında sunulan Samsung Galaxy Note9, 12 MP (Dual Pixel) + 12 MP / F1.5/2. 8 MP / F1.7 / kamerası sayesinde canlı detaylarla güzel netlikte fotoğraflar yakalama imkanı sağlıyor.

Ayrıca, 6.4" 2960 x 1440 (Quad HD+) Super AMOLED ekranı ile kullanıcılara keskin kontrast ve gerçekçi bir görüntüleme deneyimi yaşatıyor. Yüksek performansıyla öne çıkan Note9 uzun saatler yetecek pil gücü, yeni yetenekler kazanmış S Pen’i ve akıllı kamerasıyla gündelik hayatı kolaylaştıracak özelliklere sahip.

Bluetooth desteğine sahip S Pen, yepyeni özellikleri barındırıyor. Yeni S Pen müzik ve video gibi medya oynatıcı kontrollerini uzaktan kumanda edebiliyor, selfie çekme butonu görevi görebiliyor ve hatta bir oyun kumandası rolünü üstlenerek mobil oyun deneyimine farklı bir boyut getirebiliyor.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Samsung Galaxy Note 9, Cep Telefonu, Samsung, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Ağustos 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2018
  • Trafik

    : 1120