Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Evde İnternete Gelene, ilk Ay Faturası Hediye!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1275 defa incelendi
  • Puan : star star star star 21 incelemede 4,1 puan almıştır.
Türk Telekom Web sitesi veya çağrı merkezi üzerinden başvurun ilk ay faturanız hediye olsun. Her şey dahil 56.90TL fiyatıyla dolu dolu limitsiz fiber internet keyfini sürün

Evinize kadar ücretsiz kurulum ve her şey dahil fiyatıyla fiber hızında dolu dolu limitsiz internet paketlerinden sizler de faydalanın. Üstelik ilk ay faturanız cebinizde kalsın.

Hemen başvurun, ister ev telefonu kullanarak ister yalın, 100Mbps’ye kadar hız ve 200GB’a kadar limitsiz fiber hızlı internetten Türk Telekom ayrıcalığıyla faydalanın.

Paketler;

Herşey Dahil Fiyatlı Paketler

Bağlantı Hızı

Kampanyalı Fiyat



1.AY

2-24.AY

 

FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ  100GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi

24 Mbps'ye kadar

0,00 TL

69,90 TL

 

FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ  50GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi

24 Mbps'ye kadar

0,00 TL

62,90 TL

 

FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ 35GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi

24 Mbps'ye kadar

0,00 TL

56,90 TL

 

ULTRANET LİMİTSİZ 100GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi

16 Mbps'ye kadar

0,00 TL

71,90 TL

 

ULTRANET LİMİTSİZ 50GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi

16 Mbps'ye kadar

0,00 TL

62,90 TL

 

NETLİMİTSİZ 50GB
+ ALO Konuştukça Öde Paketi

8 Mbps'ye kadar

0,00 TL

56,90 TL

 


Kampanya Detayı:
  • Bizden Kampanyası 28 Şubat 2017 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
  • Kampanya fiyatları ilk ay ücretsiz 23 ay boyunca indirimli olup taahhüt süresi sonunda yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
  • Alo Paket Aylık Sabit Ücreti (18 TL) Bizden Kampanyası kapsamında ilk ay ücretsiz olup, kalan 23 ay boyunca aylık 12TL'dir ve, ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Kampanyada belirtilen paketlerin yalın versiyonları da dahildir. Yalın erişim ücreti aylık 18 TL kampanya kapsamında ilk ay ücretsiz olup kalan 23 ay boyunca aylık 12TL'dir. Fibernet 24 Mbps'e kadar 100 GB  paketi tercih  edildiğinde Yalın Internet Aylık Erisim Ücreti (ilk ay ücretsiz , kalan 23 ay boyunca  vergiler dahil 18TL yerine 14 TL olarak ücretlendirilecek olup, kampanya fiyatlarına dahildir.Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 10 TL (vergiler dahil) Devre Hazırlama Ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.
  • Yeni aboneliklerde alınan 192 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, ilk ay ücretsiz olup, 23 ay boyunca aylık 8 TL taksitle ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.
  • Daha önce Türk Telekom evde internet hat sahibi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar Türk Telekom evde internet hat sahibi olmaları durumunda bu kampanyadan yararlanamamaktadır.
  • 24 aylık taahhüt süresi boyunca kampanya başlangıcında seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dahil paketlere geçiş yapılabilir.
  • Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere abonenin ilk faturasına yansır.
  • Kampanya kapsamında, talep eden müşteriler 24 ay boyunca aylık 3TL taksitli modem kampanyasından yararlanabilir. Kampanya kapsamında verilecek modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır. FİBERNET Paketlerinden FTTH altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için modem ücretsiz sunulmaktadır.




İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom İnternet, İnternet Kampanyaları, Adsl,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ocak 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1275