Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom'dan Sevgililer Günü'ne Özel İndirim Fırsatları!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1183 defa incelendi
  • Puan : star star star star 21 incelemede 3,76 puan almıştır.
Türk Telekom’un sevdiklerinize özel hazırladığı avantaj ve fırsatlarıyla mutluluk kapıda! Sevginizi göstermenin en avantajlı yolu Türk Telekom’da.

Türk Telekom aboneleri 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevdiklerine en güzel hediyeyi, kendilerine özel indirimlerle alacaklar. Türk Telekom aboneleri Atasay, Caffé Nero, Golden Rose, Lidyana, Markafoni, Penzz Shop, Tchibo, Toyzz Shop ve Upwatch.com'da özel indirimler bekliyor.

Kampanya Kapsamında;
Golden Rose’dan %25 indirim!
Kampanya 03-28 Şubat tarihleri arasında geçerlidir. Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine, shop.goldenrose.com.tr sitesinden yapılan alışverişlerde %25 indirim sağlanacaktır.
Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin GOLDENROSE boşluk TCKN yazıp 6262’ye sms göndermeleri ve gelen şifreyi web sitesinde ilgili alana girmesi gerekmektedir. Şifreler tek kullanımlıktır. Her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir.

Caffé Nero’dan 1 kahve alana 1 kahve bedava
Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine  Caffé Nero’dan “1 kahve alana 1 kahve bedava” hakkı sağlanacaktır.
Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin NERO boşluk TCKN yazıp 6262’ye sms göndermeleri ve gelen şifreyi POS makinesine girerek slibini Caffé Nero mağazalarındaki yetkililere iletmesi yeterlidir.

Atasay’dan Pırlanta ürünlerinde %15, Altın ürünlerinde %10 indirim!
Kampanya 1-28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine Atasay mağazaları ve Atasay.com’dan pırlantalarda %15, altın ürünlerinde %10 indirim fırsatı sağlanacaktır. Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin ATASAY boşluk TCKN yazıp 6262’ye SMS göndermeleri ve gelen şifreyi Atasay mağazalarında mağaza yetkilisine, atasay.com’da "İndirim Kodları" alanına girilmesi gerekmektedir.

Lidyana.com’dan 150 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL indirim ve ücretsiz kargo!
Kampanya 2 Mart 2017 tarihine kadar geçerlidir.
Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine Lidyana.com’dan yapılan 150 TL ve üzeri alışverişlerinde 30 TL indirim ve ücretsiz kargo fırsatı sağlanacaktır. Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin LIDYANA boşluk TCKN yazıp 6262’ye SMS göndermeleri ve gelen şifreyi alışveriş sepetindeki "kupon kodu" alanına girilmesi gerekmektedir. Kupon kodunu kullanabilmek için üye girişi yapılması gerekmektedir. Alınan ürünlerin iade edilmesi durumda kazanılan indirim tutarının tamamı geri alınacak, indirim bedeli iade edilen ürün bedelinden düşülerek işlem yapılacaktır.

Markafoni’den 125 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim!
Kampanya 3 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında geçerlidir. Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine markafoni.com’dan ve Markafoni mobil uygulaması üzerinden yapılan 125 TL ve üzeri alışverişlerinde 25 TL indirim sağlanacaktır.
Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin MARKAFONI boşluk TCKN yazıp 6262’ye sms göndermeleri ve gelen şifreyi web sitesinde ilgili alana girmesi gerekmektedir. Şifreler tek kullanımlıktır. Her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir. Her Müşteri kampanyadan 1 kez faydalanabilir.

Penzz Shop’tan 120 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim!
Kampanya 3 – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine Penzz Shop mağazalarından yapılan 120 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim fırsatı sağlanacaktır. Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin PENZZSHOP boşluk TCKN yazıp 6262’ye SMS göndermeleri ve gelen şifreyi mağazada mağaza yetkilisine bildirilmesi gerekmektedir.

Tchibo.com.tr’den 100 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim!
Kampanya 3 – 28 Şubat tarihleri arasında tchibo.com.tr’den yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. %10 indirim Cafissimo kahve makineleri ve Partner ürünleri hariç tchibo.com.tr’den yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine tchibo.com.tr’den yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerinde %10 indirim sağlanacaktır.
Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin TCHIBO boşluk TCKN yazıp 6262’ye sms göndermeleri ve gelen şifreyi web sitesinde ilgili alana girmesi gerekmektedir. Şifreler tek kullanımlıktır. Her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir.​

Toyzz Shop’tan 120 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim!
Kampanya 3 – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com’dan yapılan 120 TL ve üzeri alışverişlerde 20 TL indirim fırsatı sağlanacaktır. Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin TOYZZSHOP boşluk TCKN yazıp 6262’ye SMS göndermeleri ve gelen şifreyi mağazada ise mağaza yetkilisine bildirmesi veya toyzzshop.com’da alışveriş sepetindeki "promosyon kodu" alanına girilmesi gerekmektedir.

Upwatch.com’dan %20 indirim!
Kampanya 3 – 28 Şubat 2017 tarihleri arasında geçerlidir.
Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerine Upwatch.com’dan yapılan alışverişlerde %20 indirim fırsatı sağlanacaktır. Kampanyadan yararlanılabilmesi için Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu müşterilerinin UPWATCH boşluk TCKN yazıp 6262’ye SMS göndermeleri ve gelen şifreyi alışveriş sepetindeki "kupon kodu" alanına girilmesi gerekmektedir.
Şifreler tek kullanımlıktır. Her alışverişte yeni şifre alınması gerekmektedir



İlgili etiketler : Türk Telekom, Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Kampanyaları, Türk Telekom Kampanyaları, Atasay, Caffé Nero, Golden Rose, Lidyana, Markafoni, Penzz Shop, Tchibo, Toyzz Shop,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 26 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1183

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024698 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024692 defa incelendi
  • CardFinans Cardfinans Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Cardfinans Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    CardFinans'ınızla harcayın, sevgililer gününe özel 750 TL ParaPuan kazanın! CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 1-19 Şubat arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL...
    1 Şubat 2024492 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024204 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024439 defa incelendi