Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom, Beko YazarkasaPOS Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 896 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 2,95 puan almıştır.
Yılsonuna kadar Beko 300TR ve 220TR YazarkasaPOS alacak olan Türk Telekom ADSL aboneleri cihazlara ayda 43,90TL'den başlayan fiyat ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle sahip olabilecek.

Beko, Türk Telekom ile yaptığı iş birliğiyle, YazarkasaPOS'a henüz geçiş yapmayan işletmeler için birbirinden cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilen kampanyayla, Beko 300TR ve 220TR modeli YazarkasaPOS'lar 31 Aralık tarihine kadar ayda 43,90 TL'den başlayan fiyatlar ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle satışa sunuldu.

Türk Telekom ADSL aboneleri için özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında işletmelere eski nesil yazar kasalarını ücretsiz kapatma ve yeni nesil yazar kasaları ücretsiz açma hizmetleri de verilecek. Kampanya tüm Arçelik, Beko, Türk Telekom Ofis ve mağazalarında geçerli olacak ve yazar kasa üzerinde bir banka uygulaması çalıştığı takdirde GSM iletişim bedeli de alınmayacak.

Kampanya kapsamında Türk Telekom ADSL abonelerine, Beko 300TR YazarkasaPOS cihazı aylık 46.90TL 220TR YazarkasaPOS cihazı ise aylık 43.90TL'den başlayan fiyat ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle satışa sunulacak.

Beko ile birlikte düzenlenen kampanya kapsamında Türk Telekom Kurumsal Segment Ürün ve Servisler Direktörü A. Esat Sönmezer: "Türk Telekom olarak sektörünün en iyileri ile yaptığımız işbirlikleriyle tüm abonelerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Beko ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu stratejik işbirliği esnaflarımızın dijital dönüşümünü daha da hızlandıracak. Bu sayede biz de onların ülke ekonomisine katkıda bulunmalarını sağlayacağız" dedi. Türk Telekom ile yapılan iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Arçelik Pazarlama A.Ş. Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Türkiye'de Pazar lideri konumunda bulunan Beko YazarkasaPOS ile işletmelere yeni fırsatlar sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Tüfekçi: "Türk Telekom ile iş birliği içinde olmaktan son derece mutluyuz. Birlikte hayata geçirdiğimiz kampanya kapsamında 2017 yılı sonuna kadar işletmelerimizin yeni nesil yazar kasalara geçişini sağlayacak büyük kolaylıklar sunuyoruz. 483 sıra Nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre belirtilen kademeli geçişte 2014 yılı cirosu 150 bin TL ve üstü olan mükellefler için yeni nesil yazar kasa alımı süresi dolmuştu. Tebliğde belirtilen 150 bin TL ve altı ciroya sahip mükellefler için ise son alım tarihi 31 Aralık 2017. Mükelleflerin yasal süre içerisinde herhangi bir cezai işleme maruz kalmadan yeni nesil yazar kasaya geçmesi için tüm satış ve servis teşkilatımızı hazırladık" dedi.

2013 yılından bu yana artan satış grafiğiyle birlikte, yüzde 50'ye ulaşan pazar payıyla lider konumda bulunan Beko YazarkasaPOS 18 farklı bankayla uyumlu çalışabiliyor. Ek bir sim karta ihtiyaç duymayan entegre GSM kartı özelliğine sahip Beko YazarkasaPOS alacak olanlardan kampanya kapsamında, garanti süresince aylık GSM iletişim bedeli talep edilmeyecek.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Yazarkasa Pos, Beko,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Ekim 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Ekim 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2017
  • Trafik

    : 896