Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Toyota Aşıklarına Sevgililer Günü Hediyesi Avrupa Uçak Bileti!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 895 defa incelendi
  • Puan : star star star 33 incelemede 2,94 puan almıştır.
Toyota Aşıklarına, Sevgililer Günü Hediyesi Avrupa!

Toyota’nızı şubatta alın, çift kişilik Avrupa uçak bileti sizin olsun.

1 Şubat – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Toyota Yetkili Satıcılarından kampanyaya dahil yeni Toyota marka otomobil satın alan herkese Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma veya Viyana gidiş-dönüş uçak bileti hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
1. Bu kampanya çerçevesinde, kampanyadan faydalanma hakkı elde eden Tüketiciler promosyona konu olan hizmetin, bedeli dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükleri bizzat kendileri üstlenmekle mükelleftir. Kampanya çerçevesinde tedarik edilecek ekonomi sınıfı çift kişilik promosyon uçak bileti çıplak bilet bedeli hariç,  tüm havalimanı vergileri (bu vergiler Türkiye çıkış vergisi, yakıt harcı, sivil havacılık vergisi, mali vergi, hava limanı vergisi, sınır düzeltmesi vergisi, yolcu hizmetleri vergisi, dayanışma vergisi, güvenlik çantası ücreti, şehir belediye vergisi, yolcu kalkış ücreti, yolcu iniş ücreti, uçaktan iniş vergisi, güvenlik ücretleri, gürültü ücreti, ülke katma değer vergisi ve havacılık güvenliği vb. vergiler ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla benzeri tüm gider ve masraflar Tüketici’nin kendisine ait olmak kaydı ile),  bunlarla sınırlı kalmamak kaydı ile benzeri tüm masraflar katılımcıya ait olacak şekilde sadece Ankara, İstanbul ve İzmir havalimanlarından sadece Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma veya Viyana varış noktalarından birine, ekonomi sınıfında çift kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti promosyonundan faydalanma hakkı sağlar.
2. Toyota ile Avrupa Kampanyası’ndan, kampanya tarihleri olan 01 Şubat – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında (Kısaca “Kampanya tarihleri” olarak bahsedilecektir), Türkiye genelindeki tüm Toyota Yetkili Satıcılarından kampanyaya dahil Toyota marka yeni otomobil satın alan ve Kampanya Katılım 2Koşulları’na uygun olarak başvuruda bulunmak şartı ile, Türkiye’de ikamet eden 18 yaşını doldurmuş gerçek kişi tüketiciler faydalanabileceklerdir.
3. Tüketicilerin, kampanyadan ve kampanya çerçevesinde promosyon haklarından faydalanabilmeleri için öncelikle, kampanya tarihleri arasında kampanya uygulayıcısı olan Toyota yetkili satıcılarından kampanyaya dahil Toyota marka yeni otomobil (Kısaca “otomobil” veya “araç” olarak bahsedilecektir.) satın almış olmaları gerekmektedir. Kampanya uygulayıcısı olan Toyota yetkili satıcılarından, 01 Şubat – 28 Şubat 2018 tarihleri arasında kampanyaya dahil araç satın alan ve araç faturası kendi adına düzenlenmiş olan gerçek kişi tüketicilere, Toyota tarafından SMS yoluyla bir kampanya katılım kodu iletilecektir.
4. Tüketicilerin, kendilerine iletilen kampanya katılım kodu ile birlikte fatura tarihi itibariyle 30 gün içerisinde www.toyotaileavrupa.com adresinde bulunan kampanya web sitesini ziyaret ederek rezervasyon formuna ulaşmaları ve kendi adlarına düzenlenmiş olan araç faturasını ayna alana yüklemeleri, formu eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurup online olarak kampanya düzenleyicisine göndermeleri gerekmektedir.
- Kampanya çerçevesinde ilgili çift kişilik uçak bileti promosyonundan ve neticeten kampanyadan faydalanma hakkı elde eden tüketicilerin, rezervasyon formunda adı belirtilecek ve seyahati gerçekleştirecek olan iki katılımcıdan biri olması zorunludur. (Kampanyadan faydalanma hakkı elde eden tüketicinin, çift kişilik uçak biletine ilişkin rezervasyon formunda kendi adının bizzat belirtilmemiş olması halinde, başvuru geçersiz sayılacaktır.)
- Katılımcıların, İstanbul, Ankara veya İzmir şehirlerindeki havalimanlarından birini kalkış havalimanı olarak tercih etmelidirler. Dönüş yapacakları havalimanı kalkış havalimanı ile aynı olacaktır.
- Katılımcılar tarafından tercih edilebilecek ilk gidiş uçuş tarihi tercihi, kampanyaya başvuru tarihinden itibaren en erken 6 hafta sonrası olmalıdır. Kampanya katılım başvurusu tarihi olarak, başvuru formunun online olarak gönderildiği tarih başvuru tarihi olarak dikkate alınacaktır.
- Rezervasyon formunda 3 farklı kalkış ve varış noktaları ve de 3 farklı dönüş uçuş tarihi tercihi belirtilmiş olmalıdır ve de tercihler arasında en az 2 hafta olmalıdır.
- Seçilecek en son geri (uçuş) dönüş tarihi 01 Şubat 2019 olabilir.
- 20 Aralık 2018 ile 03 Ocak 2019 tarihleri arasındaki süre ve bu tarihler Kampanya’ya dâhil olmayıp, bu tarihlerde biletleme yapılmaz. Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil günlerinde doluluk durumuna göre kısıtlama getirebilir.
- Katılımcıların, kampanya çerçevesinde tedarik edilecek uçak bileti promosyonu çerçevesinde tek başına seyahat etmek istemeleri halinde, başvuru formunda yer alan ikinci kişiye ait bilgileri, birinci kişi bilgileri aynı olarak girmelidir.
- Katılımcıların, başvuru formunda belirtilen ilgili alana, kendi adlarına düzenlenmiş olan araç faturasını yüklemeleri gerekmektedir.
- Başvurular, başvuru formu eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurup, “Kampanya Katılım Koşullarını ve “Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun Bilgilendirme ve Onay Metnini” okunup, kabul edildikten ve onayladıktan sonra online olarak kampanya düzenleyicisine gönderilerek tamamlamış sayılırlar.  
- Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kişinin kampanyadan faydalanma hakkı sona erer.
- Bu maddede bahsi geçen koşulların tamamının eksiksiz olarak yerine getirilmemiş olması halinde yapılan başvurular geçersiz sayılacak ve katılımcılar kampanyadan faydalanma hakkını kaybedecektir.
5. Katılımcılar tarafından kampanya katılım koşullarına uygun ve eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formunu, araç satın alma fatura tarihi itibariyle 30 gün içerisinde kampanya düzenleyicisine online olarak göndermeleri gerekmektedir. Fatura tarihi itibariyle 30 günlük başvuru süresinden sonra başvuruda bulunan katılımcıların kampanya katılım başvuruları geçersiz sayılacak ve katılımcılara ilave bir hak tanınmayacaktır.
6. Katılımcılar tarafından online olarak gönderilen başvuru içeriğindeki belgeler, bilgiler ve süre koşulları kampanya uygulayıcısı tarafından 3 (üç) iş günü içerisinde kontrol edilecek olup, esas katılımcıların başvuru formunda belirtmiş oldukları cep telefon numaralarına SMS yolu ile başvuru değerlendirme bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
· Geçersiz başvurularda başvurunun geçersiz olduğuna dair bilgilendirme yapılacak olup, detaylı bilgi kampanya düzenleyicisi aranarak alınabilecektir.
· Geçerli başvurularda uçuş tekliflerinin 7 (yedi) iş günü içerisinde kendilerine telefon, e-posta ve SMS yoluyla iletileceği bilgisi verilecektir.
7. Geçerli başvurularda katılımcılara, başvuru formunda belirttikleri 3 (üç) farklı uçuş güzergâhı esas alınarak, sadece anlaşmalı uçuş firmaları olan Türk Hava Yolları, Lufthansa, British, Airways, Air France, KLM ve Alitalia hava yollarının uygunluk durumlarına göre, kendilerine iletilen bilgilendirme SMS’i sonrasında en geç 7 iş günü içerisinde telefon, SMS ve e-posta yolu ile uçuş teklifi sunulacaktır.
· Uçuş teklifi öncelikle katılımcıların başvuru formunda belirtmiş oldukları ilk tercihleri dikkate alınarak hazırlanacak olup, Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil dönemleri ile varış noktasındaki özel olaylar, fuarlar veya yerel tatiller nedeniyle uçuşlar kısıtlanabilir ve uçuşların doğrudan ya da aktarmalı olması mümkün olup, katılımcıların başvuru formunda belirttikleri 2. veya 3. tercihlerine ait uçuş teklif edilebilir. Bu hususta tüketicinin uçuş değişikliği, havayolu firması değişikliği, yeni tarih talep hakkı ya da sair değişiklik ya da talep tercih hakkı bulunmamaktadır.
· Katılımcılara iletilecek uçuş teklifi, promosyon uçak biletlerine ait ilgili havayolunun sefer  ve saat bilgilerini içerecektir. İlgili uçuş teklifinde aynı zamanda kampanya kapsamında bulunmayan ve bedeli tüketiciler tarafından karşılanması gerekli olan vergilere ait detaylı bilgiler yer alacaktır. Tüketiciler, promosyon kapsamına dahil olmayan ve promosyondan faydalanabilmek için kendileri tarafından karşılanması gerekli olan vergilere ilişkin ücret ve detaylara, ilgili uçuş teklifi içeriğinden ve aynı zamanda kampanya kapsamında uçak bileti tedarik edilen ilgili havayolu firmasına ait web sitesinden erişebilecektir. Kampanya düzenleyicilerinin, bahse konu vergilere ilişkin herhangi bir müdahalesi bulunamaz.
· Katılımcılara, başvuru formunda belirtilen tercihlerine göre sadece bir adet uçuş teklifi gönderilecektir. Katılımcıların bu teklifi kabul etmemeleri halinde katılımcılara başka bir teklif sunulmaz.
· Uçuş teklifi, Türk Hava Yolları, Air France, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarına ait seferlerden sunulacak olup katılımcıların havayolu firması seçme hakkı bulunmamaktadır. Seçilen çıkış ve varış şehirlerinde birden fazla havalimanı bulunması durumda çıkış ve varış havalimanları kampanyaya dahil olan uçak biletlerinin uygunluğuna bağlı olarak, kampanya düzenleyicisi tarafından belirlenecektir.
8. Katılımcılar, kendilerine sunulan uçuş teklifi onayını 24 saat veya 24-48 saat içerisinde kampanya düzenleyicisine kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak bildirmelidirler.
· Uçuş teklifi onayı ile 24 saat içerisinde geri dönüş yapan katılımcılar için kendilerine sunulan teklifte belirtilmiş olan ve kampanya kapsamında dahil olmayan ve katılımcılar tarafından ödenmesi gereken vergi ücretleri geçerliliğini korur.
· Uçuş teklifi onayı ile 24-48 saat arasında geri dönüş yapan katılımcıların tekliflerinde 50,00-Euro’ya kadar bir artış söz konusu olabilir. Net artış rakamları anlık sorgulamalar neticesinde katılımcılara kampanya düzenleyicisi olan BA Life Marketing’in müşteri temsilcisi tarafından bildirilir.
· Kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak 48 saat içerisinde uçuş teklifine olumlu şekilde geri dönüş yapmayan katılımcılar, uçuş teklif haklarını kaybederler ve başvuruları geçersiz sayılır. Bu halde, katılımcılara yeni bir başvuru hakkı verilmez ve yeni bir biletleme işlemi yapılmaz. Uçuş teklifine 48 saat içinde geri dönüş yapmayan ve/veya olumsuz şekilde geri dönüş yapan katılımcılara da ikinci bir teklif gönderimi sağlanma
9. Uçuş teklifini onaylayan katılımcılar çıplak uçak bileti ücreti hariç vergi ödemelerini (Katılımcı tarafından onay verilen uçuşa ait hava limanı vergileri, seyahat sigortası veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masraflar) uçuş teklifi ile birlikte gönderilen ve ortak ödeme sayfasına yönlendirilmelerini sağlayacak bir link üzerinden veya uçuş teklifi ile birlikte gönderilen Mail Order Formu (kredi kartın fiziksel olarak bulunmadığı ortamda posta, telefon veya internet aracılığı ile yapılabilen kredi kartı ödeme talimatıdır.) doldurarak ve kampanya düzenleyicisine e-posta yolu ile iletilerek yapabilirler.
- İlgili ödemelerin rezervasyon formunda adı belirtilen katılımcıların bizzat kendileri veya başvuru formunda adı belirtilen ikinci yolcuya tarafından yapılması gerekmektedir.
- Hava limanı vergileri ve harçlarının ödemesi sadece kredi kartı (VISA ya da MasterCard) ile gerçekleşebilir, para havalesi ve sanal kart geçerli değildir. Para havalesi ve sanal kart geçerli değildir. Başka bir gerçek veya tüzel kişi adına düzenlenmiş veya herhangi nam altında olursa olsun adi şirket, şirket, dernek veya vakıf vb. tüzel kuruluşlar adına düzenlenmiş kredi kartları geçerli değildir.
10. Katılımcılar, kendilerine promosyona ait tüm detayları içerir şekilde iletilen uçuş teklifini onaylamaları akabinde, onay verdikleri uçuk biletine ve uçuşa ait hava limanı vergi ödemelerini, seyahat sigortası veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masrafların ödemelerini gerçekleştirdikten ve biletleme işlemleri de tamamladıktan sonra, uçak biletlerine dair herhangi bir değişiklik veya iade talep edemezler. Bu halde katılımcılar ne Toyota’dan ne de BA Life Marketing’den başka bir kampanya katılım hakkı, tazminat veya sair ödeme talep edemezler. İstisnai bir durum olasılığında ise tüketicinin doğrudan kampanya düzenleyicisi ile e-posta yolu ile iletişime geçmesi zorunludur.
11. Katılımcıların, farklı başvurulardaki diğer katılımcılar ile beraber aynı uçuşta yer alması garanti edilmez.
12. Katılımcılar, kampanya çerçevesindeki uçak bileti promosyonu hakkından sadece 1 (bir) defa faydalanabilecek olup, adlarına düzenlenmiş birden fazla kampanyaya dahil ürün faturası olması veya tek bir fatura içeriğinde birden çok kampanyaya dahil ürün bulunması halinde de ve her halükarda kampanyadan ve kampanya çerçevesindeki uçak bileti promosyonu hakkından sadece 1 (bir) defa faydalanabilecekleri için, aynı kişi kampanyadan ikinci kez faydalandırılmaz. Bu şekilde yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Şüpheye mahal vermemek kaydı ile satın alımı gerçekleştiren tüketici ile uçuş hakkından faydalanmak isteyen aynı kişi olmaması durumda başvuru geçersiz sayılacak ve ikinci başvuru hakkı tanınmayacaktır.
13. Şahıs şirketleri hariç her ne nam altında olursa olsun şirketler, tüzel kişiler veya tüzel kişiliği bulunmasa bile iş ortaklıkları ve nitekim bunlar adına düzenlenmiş faturalar ve kredi kartları ile Kampanya’dan faydalanılamaz. Şüpheye mahal vermemek kaydı ile Faturanın gerçek kişi adına düzenlenmemiş olması ve her halükarda ödemelerin yapılacağı kredi kartının gerçek kişi tüketiciye ait olmaması halinde, yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
14. Ne Toyota ne de BA Life uçuşların iptali, gecikmesi, havayolu firması tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz. Toyota ve BA Life savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri mücbir sebep durumlarında kampanyayı askıya alma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
15. IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) kuralları gereği, kampanya kapsamındaki uçak biletleri gidiş dönüş düzenlendiğinden dolayı, katılımcının gidiş biletini kullanmadığı durumlarda, dönüş bileti de kullanılamaz olup söz konusu dönüş uçuşu aktifliğini yitirmektedir. Bu tür durumlarda tüm sorumluluk katılımcının kendisine aittir.
16. Seyahat eden katılımcılar yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve havayoluna ilişkin yasal gereklilikler de dahil olacak şekilde seyahat eden şahıs için bağlayıcıdır. Toyota ve BA Life bunlar için herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Seyahat eden şahıs kendi seyahat sigortasından sorumludur.
17. Katılımcılar, kampanyaya bağlı katılım esnasında veya sonrasında meydana gelebilecek herhangi bir sorundan, kendisinin  her türlü ihmal ve kusurlarından kaynaklanabilecek maddi, manevi, bedeni bir zarar veya ziyandan, çalıntı eşyadan, herhangi bir kaza veya benzeri bir zarar görmesinden, acenteler ve havayolları tarafından sunulacak hizmetlerden ve bunların kalitelerinden, doğacak farklılıklardan, uçuş iptali, gecikme, erteleneme ya da rota değişikliklerinden dolayı doğrudan veya dolaylı olarak BA Life'ı ve Toyota’yı sorumlu tutamaz. Katılımcı bu halde, bu firmalardan herhangi bir tazminat veya sair ödeme talep etmeyeceğini gayrikabili rücu kabul beyan ve taahhüt eder.
18. Katılımcılar, iş bu kampanyaya katılım başvurusunda bulunmakla, BA Life Pazarlama Reklam Organizasyon Tic. Ltd. Şti. (MERSİS NO: 0128043121400017) aracılığıyla Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. (MERSIS No: 0859018343100013) tarafından düzenlenen  kampanya çerçevesinde, paylaştıkları bir takım bilgilerin (Ad, Soyad, TC Kimlik numarası ve Telefon Numarası, e-posta adresi ve kampanya kapsamında sağlanmış olan sair kişisel veriler) kampanya kapsamı ile sınırlı olarak ve gerektiğinde program ortakları ile paylaşılabileceğini, toplanabileceğini, saklanabileceğini, depolanabileceğini, işlenebileceğini, yurtiçi ve yurtdışına aktarılabileceğini kabul beyan ve taahhüt ederler. Bu halde tüketiciler, kampanya web sitesinde yer alan 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bu kanun kapsamındaki hakları ile ilgili “KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN BİLGİLENDİRME, BEYAN ve ONAY FORMU” nu okuyup online olarak onay verdikleri takdirde kampanyaya katılmalıdırlar.
19. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, promosyon hakları nakde çevrilemez, takas, devir, temlik edilmez, depozito olarak veya herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz.
20. Kampanya şartlarına uymayan bir durum tespit edildiğinde Toyota ve BA Life söz konusu promosyonları ve kampanya katılım kodlarını kayıtsız şartsız iptal etme hakkını saklı tutar veya tüketiciden kampanyaya katılım için gerekli olan ürünlerin alışverişini ispatlayan faturanın aslını ibraz etmesini talep edebilir.
21. Bu kampanya çerçevesindeki promosyonlar stoklarla sınırlı olup, mal veya hizmetin parasal karşılığı talep edilemez.
22. Kampanya katılımı ile kampanya koşullarının kabul edildiği varsayılır. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir





İlgili etiketler : Toyota, Toyota Kampanyaları, Sevgililer Günü, Avrupa Uçak Bileti, Kampaya,

Kampanya Sahibi

Toyota
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Şubat 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2018
  • Trafik

    : 895

Benzer Kampanyalar

  • Paraf Card Paraf Card Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Paraf Card Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Sevgililer Günü’nde de güzellikler Paraf’lıyı bekliyor! 1 14 Şubat'a kadar giyim, elektronik, kozmetik, kuyum, kırtasiye, optik, saat ve çiçek sektörlerinde ilk 750 TL'den sonraki her 7...
    7 Şubat 2024295 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024677 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024667 defa incelendi
  • Sevil Parfümeri Sevil'den Sevgililer Günü'ne Özel Parfümlerde %20 İndirim

    Sevil'den Sevgililer Günü'ne Özel Parfümlerde %20 İndirim

    Sevil'den Sevgilerle! Sevgililer Günü’nde en sevdiğiniz parfümlerle aşkınızı kutlamanın zamanı geldi! 7-14 Subat 2024 tarihleri arasinda tüm Sevil Mağazaları ve sevil.com.tr'de...
    9 Şubat 2024266 defa incelendi
  • Maximum Maximum Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Maximum Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Sevgililer Günü'ne özel fırsatlar Maximum'da... Maximum'un var, Sevgililer Günü alışverişlerine 1.500 TL'ye varan indirimin var! Alışverişinden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampany...
    1 Şubat 2024290 defa incelendi