Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Toyota 2019 Hayalimdeki Araba Resim Yarışması

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1031 defa incelendi
  • Puan : star star star 8 incelemede 2,75 puan almıştır.
2019 Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması için 22 Şubat 2019 tarihine kadar başvurunuzu yapın, Toyota’nın düzenlediği bu uluslararası yarışmada hayallerinizi tüm dünyaya gösterin!

Hayallerindeki Arabayı resmederek 22 Şubat 2019 tarihine kadar başvuruda bulunan 15 yaş ve altındaki çocuklar, öncelikle Türkiye Ulusal yarışmasında dereceye girmek için yarışacak. Türkiye’de dereceye girenler de, Dünyanın 5 kıtasından seçilmiş eserlerin yer alacağı Uluslararası Yarışma’ya katılma şansı elde edecekler. Kazananlar Türkiye’de birbirinden değerli hediyeler, dünya yarışmasında da Japonya seyahati ile ödüllendirilecekler.

Bu yıl 15 yaşın altındaki Türk çocuklarının yedinci kez katılacağı resim yarışması için başvurular 22 Şubat 2019'a kadar yapılabilecek.

Türkiye’deki değerlendirmelerde 3 ayrı kategoride (7 yaş ve altı, 8-11 yaş arası, 12-15 yaş arası) ilk 3 dereceye giren resimlerin sahipleri birbirinden değerli ödüllerin yanında Japonya’da gerçekleşecek uluslararası yarışmaya katılma şansı da kazanacak.


Nasıl başvuracaksınız?
Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması’na katılmak isteyen çocuklar hayallerini, A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemelerini kullanarak resmedebiliyorlar.

Katılımcılar, resimlerini Toyota web sitesinden indirebilecekleri başvuru formu ile birlikte şehirlerinde bulunan Toyota Plazalar’a elden teslim edebilecekler. www.toyota.com.tr web sitesinden yarışmanın şartlarına, başvuru formuna ve plazaların adreslerine ulaşmak mümkün. Yarışmaya posta yoluyla katılmak isteyenler ise resimlerini yine başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. (Cumhuriyet Mahallesi E-5 Yanyol No:5 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine de gönderebilecekler.

Katılım Koşulları:

•Katılım/giriş ücreti yoktur. Herhangi bir satın alma işlemi gerekmemektedir.
•Katılımlar aşağıdaki şartlara uygunluk göstermeli ve çocuk katılımcıya ait (bundan sonra Aday diye anılacaktır) orijinal resim çalışması ile yapılmalıdır  : (a) Adayın yaşı katılım formunda belirtilen kategori içerisinde yer almalıdır ve (b) Aday, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yasal olarak ikamet ediyor olmalıdır.
•Adaylar,daha  önce  yayınlanmış,  başka  yarışmalara  gönderilmiş  ve  üçüncü  şahısların haklarını ihlal eden eserlerle yarışmaya katılamaz.Bu nitelikteki ve yarışmanın temasına uygun olmayan eserler değerlendirmeye alınmaz.
•Kazanan adayın ve adayın veli, vasi (ebeveynler) veya yasal temsilcisinin bu eserle daha önce başka  yarışmalara  katılmadığını  ve  eserin  üçüncü  şahısların  haklarını  ihlal  etmediğini doğrulaması gerekmektedir.
•Bir aday yarışmaya istediği kadar eserle katılım gösterebilir; ancak her bir başvuru Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.’ ye  (bundan sonra ‘Toyota Türkiye’ olarak anılacaktır) ayrı bir zarfla gönderilmeli veya doğrudan Toyota Plazalar’ a teslim edilmelidir. Ödüller her bir Aday için birer taneyle sınırlıdır.
•Yarışmaya katılacak eserlerin A3 kağıt boyutunda veya tabloid boyutta olması tavsiye edilir. A4 boyutundaki çalışmalar da kabul edilecektir.
•400mmx550 mm boyutundan büyük ve A4 boyutundan küçük çalışmalar(Ör:A5 gibi kağıt boyutlarına çizilen eserler)değerlendirilmeyecektir.
•Paspartu kullanılmamasıönemle tavsiye edilir.
•Eserlerin  el  çizimi vebir arka plana sahip olması esastır. Eserler dijital olarak yaratılmış olmamalıdır.Bilgisayar kullanılarak oluşturulan çalışmalar değerlendirilmeyecektir.
•Eserler kolaj, dekupe veya ayrı resimleri birleştirme/yapıştırma çalışmaları olmamalıdır.
•Her türlü kağıt cinsine müsaade edilmektedir ve istenilen resim malzemesi (karakalem, sulu boya, renkli kalemler, pastel boya, vs. de dahil olmak üzere bütün boyalar)kullanılabilir.
•Başvuru formunun doldurulduğu tarihinde 16 yaşından gün almış adaylardeğerlendirmeye tabi tutulmazlar.
•Doğru yaş kategorisinde yarışmaya katılmak için; https://hesaplamauzmani.com/yas-hesaplama.html adresinden katılımcılar yaşınıtam olarak öğrenebilir.
•Başvuru formunda beyan edilen doğum yılı bilgisi ve kategori bilgisininfarklı olduğunun tespiti halinde adaylarınbaşvurularıdeğerlendirmeye tabi tutulmazlar.
•Her bir başvuru  için Toyota  resmi  web  sitesinden  indirilmiş  olan katılım  formueksiksiz doldurulmalı ve eserlebirlikte(ya eserin arkasına yapıştırılarak ya da esereataç ile iliştirilerek)teslim edilmelidir.
•Okullardan yapılan toplu gönderimlerde, Toyota Türkiye tarafından belirlenen, Toyota resmi web sitesindeki katılım formu haricinde okulözelinde hazırlanan ve doldurulan farklı formlar, öğrenci isim  listelerihazırlanarak gönderilen, eksik bilgi içeren, imzasız, yarışmanın resmi formu olmayan eserlerdeğerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.
•Katılım formu yarışmanın resmi web sitesinden (http://www.toyota.com.tr)indirilebilir.
•Katılım formunda doldurulması gereken bilgiler aşağıda belirtilmiştir. Anlaşmanın 11. Maddesi Aday  ile  birlikte  adayın  ebeveynleri  ya  da  yasal  temsilcisinin  imzalarını  gerektirmektedir.
Öğretmenlerin imzası geçersizdir.
1.Yaş kategorisi,
2.Eserin başlığı,
3.Adayın çizdiği “Hayalimdeki Araba” Fikri,
4.Adayın adı,
5.Adayın yaşı ve doğum yılı,
6.Adayın cinsiyeti,
7.Adayın ebeveyn(lerin)in veya yasal temsilcisinin adı,
8.Kişinin açık rızası olmak kaydıyla, ebeveyn postaadresi,
9.Kişinin açık rızası olmak kaydıylaTelefon numarası (cep ve sabit),
10.Kişinin açık rızası olmak kaydıylaebeveynE-posta adresi (eğer varsa),
11.Adayın ve ebeveyn(lerin)in veya yasal temsilcisinin onayını gösteren imzaları.
•Her  iki  ebeveynin de ebeveynlik haklarına sahip olması durumunda her ikisinin de imzası gereklidir. Eğer sadece biri bu hakka sahipse tek ebeveynin imzası yeterlidir. Ebeveynlerin imzalayamadığı durumlarda yasal temsilcinin imzalaması gerekmektedir.
(Not: Öğretmen imzası geçerli değildir, formları öğretmenlerin imzalamaması önemle tavsiye edilir.)
•Aday ve ebeveyn(ler)in veya yasal temsilcisinin (a) Japonya’ya giriş yapmasında yasal bir engelin olmaması gerekmektedir ve (b) Toyota Motor Corporation’ın (bundan sonra TMC olarak anılacaktır) belirleyeceği tarihlerde Japonya’ya seyahat etmeyi kabul ediyor olması ve buna ek olarak (c)TMC’nin vize konusunda hiçbir taahhütte bulunmadığını ve sorumluluk kabul etmediğini biliyor olması gerekmektedir.
•Dünya Yarışması’nda her altın, gümüş ve bronz ile özel ödül kazananlar, bir ebeveynleri veya yasal temsilcilerinin de eşlik edeceği Japonya seyahati kazanacaklardır. Ödül, Japonya’ya gidiş-dönüş  ekonomi  sınıfı  uçak  biletlerini  ve  Japonya’da  TMC  tarafından  belirlenecek yerlerdeki  konaklama  bedellerini  içermektedir.  Kendi  ülkelerindeki  havaalanına  gidiş  ve gelişlerin  harcamaları,  diğer  yerel  seyahat  giderleri  ve  ödüle  uygulanabilecek  vergiler kazananların  sorumluluğundadır.  Uçak  biletlerinin  tarihinde  değişiklik  yapılamaz.  Seyahat tarihi Ağustos 2019 olarak belirlenmiştir. Kazananlar daha sonraki bir tarihte kesin seyahat tarihi  konusunda  bilgilendirileceklerdir.  Duyurusu  yapılan  ödülün  erişilemez  bir  duruma gelmesi halinde TMC aynı değerde başka bir ödül sunma hakkını saklı tutar.
•Finalistlerin ödülleri ise kendilerine gönderilecektir.
•Başvuru yapan Aday ve Adayın ebeveyn(ler)i veya yasal temsilcisi, bu şartlara ve koşullara bağlı kalacaklarını ve Toyota Türkiye ve TMC tarafından belirlenmişolan jürinin kararına itiraz etmeyeceklerini  ya  da  buna  karşı  her  hangi  bir  yasal,  hukuki  girişim  ya  da  eylemde bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
•TMC,  Toyota  Türkiye  ve  Toyota  Plaza  çalışanlarının  çocukları  da  yarışmaya  katılabilme hakkına sahiptir




İlgili etiketler : Toyota, Resim Yarışması, Hayalimdeki Araba Resmi, Çocuk, Yarışma, Katılım,

Kampanya Sahibi

Toyota
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Aralık 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 22 Şubat 2019
  • Trafik

    : 1031

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024107 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024867 defa incelendi