Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Terracity'de Teknoloji Festivali Zamanı

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1375 defa incelendi
  • Puan : star star star star 21 incelemede 3,76 puan almıştır.
TerraCity Alışveriş Merkezi Antalya’da bir kez daha ilklere öncülük ediyor ve Robot Dünyası aktivitesine ev sahipliği yapıyor.

7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek birbirinden farklı 3boyutlu objelerle hayata farklı bakmaya ve 3boyutlu yazıcıların nasıl çalıştığını, 3boyutlu objeleri nasıl ortaya çıkarttığına şahit olmaya davetlisiniz. 3boyutlu yazıcılar ile basılan ilginç ev araç gereçlerinden, kişisel eşyalardan ve hobi malzemelerine kadar tüm objeleri sergi alanında görebilirsiniz. Hepsi renkli ve eğlenceli.

Teknoloji Festivali’nde ayrıca yarışmalar da yer alacak. Tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği, teknolojinin dönüm noktası diyebileceğimiz robotlara vereceğiniz kodlarla yönlendirerek, yaş aralığına uygun gruplarla yarışmalar yapabilirsiniz. Bu yarışmaya katılanlar, özel olarak hazırlanan rozetleriyle başarılarını üstlerinde taşıyacaklar ve robotları, kullanım alanlarına yönelik montaj, programlama gibi bilgilere de sahip olacaklar.

Teknoloji Festivalin en eğlenceli kısımlarından birideGift-Booth. Teknoloji Festivali alanı içerisinde tüm katılımcılar eğlenceli, hareketli fotoğraflar çektirebilecek ve anılarına hareket katabilecekler.
21-29 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek Teknoloji Festivalinin bir parçası olmak isteyen ve eğlenirken deneyimlemek isteyen tüm Antalyalılar  TerraCity Alışveriş Merkezine davetlidir.



İlgili etiketler : Terracity Avm, Terracity Etkinlikleri, Robot Dünyası, Çocuk Etkinlikleri,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ekim 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2017
  • Trafik

    : 1375

Benzer Kampanyalar

  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024867 defa incelendi