Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TerraCity'de Çocuklar, Sömestr Tatilinde Hayalindeki Mesleği Seçiyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1975 defa incelendi
  • Puan : star star star star 85 incelemede 3,79 puan almıştır.
Çocuklar yarıyıl tatili boyunca hayalindeki mesleği seçiyor hem eğleniyor hem öğreniyor

2016  yılını birbirinden farklı ve eğlenceli etkinlikler ile dolu dolu yaşayan TerraCity Alışveriş Merkezi 2017 yılı içinde 7’den 70’e herkes için birbirinden farklı, eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda yarıyıl tatili için TerraCity Çocuk Kulübü minik ziyaretçilerimiz için eğitici ve oldukça eğlenceli bir etkinlik ile unutulmaz bir tatil yaşatacak.

TerraCity Alışveriş Merkezi’nde çocuklar yarıyıl tatili boyunca Hayalindeki Mesleği Seç etkinliği ile hayallerindeki meslekle ilgili eğitici eğlenceli bilgiler edinerek ve eğlenerek öğrenecekler. Etkinliğe katılım ücretsiz olup etkinlik kapsamında;21 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında 12.00-18.00 saatlerinde AVM aktivite alanında 3 günde bir değişecek konsept ileyine yeniden yeni bilgiler ve deneyimle edinebilecekleri, zengin içerikli ve kişisel gelişimlerine destek verici birçok etkinliğin yer aldığı interaktif bir dünya yaratılacak.TerraCity için özel olarak gelen profesyoneleğitmenlerin eşliğinde uygulamalı workshoplarla çocukların hayalindeki meslekler ile ilgili kişisel gelişimlerinedestek sağlamaya yönelik farklı, eğlenceli, eğitici  ve zengin içerikli atölye aktiviteleri yapılacak.

Hayalindeki Mesleği Seç aktivite içeriği;
- Kahraman İtfaiyeciler Okulu
- Çılgın Doktorlar Hastanesi
- Küçük Arkeologlar Hazine Avında
- İnşaat Atölyesi
- Küçük Polisler Trafik Atölyesi

Her zevke uygun alışveriş imkânı ve her ihtiyaca yönelik hizmet sunan TerraCity Alışveriş Merkezin’de ücretsiz engelliler için tekerlekli sandalye,ücretsiz Wi-Fi, bebek odaları, çocuk arabaları, oto yıkama, ATM alanları, döviz bürosu, çocuk oyun alanları, terzi,  kuru temizleme gibi tüm ihtiyaçları bir çatı altında bulabileceğiniz tüm hizmetler bulunmaktadır.
Kış mevsiminin kendini hissettirdiği şu günlerde yarıyıl tatilini en güzel şekilde yaşamak, Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazaların özel indirim ve kampanyalarından yararlanmak ve birbirinden eğlenceli etkinlikleri kaçırmak istemeyen tüm Antalyalıları TerraCity Alışveriş Merkezi’ne davet ediyoruz.



İlgili etiketler : Terracity, Terracity Avm, Terracity Etkinlikleri, Çocuk Etkinlikleri, Sömestr Etkinlikleri,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ocak 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 5 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1975

Benzer Kampanyalar

  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024869 defa incelendi