Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Terracity'de Ayhan Sicimoğlu İle Latin Rüzgarı Esti

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1515 defa incelendi
  • Puan : star star star 34 incelemede 3,26 puan almıştır.
Antalya’nın gözde “Premium Alışveriş Merkezi” TerraCity, bu başarısını düzenlediği sosyal, sanatsal ve kültürel etkinliklerle taçlandırmaya devam ediyor. TerraCity Alışveriş Merkezi, müzisyen, gezgin ve TV programcısı Ayhan Sicimoğlu&LatinAll Stars grubunu Antalyalılarla buluşturdu ve Latin rüzgârı estirdi.

Ülke sınırlarını aşan müzik ve şovları ile dikkati çeken Ayhan Sicimoğlu&LatinAll Stars grubunun verdiği konsere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi ve grubun seslendirdiği Mambo, Bolero, Salsa, Cha-cha ve Türkçe coverlara dans ederek coşkuyla eşlik etti.

TerraCity’deki konsere latin müziğinden ezgilerle başlayan Ayhan Sicimoğlu&LatinAll Stars grubu daha sonra Türkçe şarkıları latin dans ritmleri eşliğinde seslendirdi. Grubun seslendirdiği “Sensiz saadet neymiş” şarkısına Antalyalılar da eşlik ederken coşku “Yeniden başlasın” şarkısı ile doruğa çıktı. Ayhan Sicimoğlu, sempatik tavırları, esprili konuşmaları ile Antalyalılardan büyük alkış aldı. Sahnede kaldığı doksan dakika boyunca zemin kat dışındaki üst katları dolduran vatandaşların da bol bol fotoğraf çektiği gözlendi. Latin müziği parçalarına Antalyalılar da tango, ChaCha yaparak katıldı. Konser grubun seslendirdiği Sezen Aksu’nun “Bana ne!” adlı şarkısı ile sona erdi.

TVlerde "Gastronomi Maceraları" ve "Limonata" adlı programlar hazırlayıp sunan, “Latin Lover" radyo programını yöneten ve kurucusu olduğu "Latin All Stars" grubu ile performanslar sergileyen Ayhan Sicimoğlu konser boyunca sempatik tavırları ile de ilgi odağı oldu. Ayhan Sicimoğlu Antalya’ya çok sık geleceği müjdesi verdi.



İlgili etiketler : Terracity, Ayhan Sicimoğlu,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mayıs 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Mayıs 2017
  • Trafik

    : 1515