Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Terracity AVM'ye Uluslararası Stevie Awards'tan 5 Ödül Birden

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1980 defa incelendi
  • Puan : star star star star 65 incelemede 4,49 puan almıştır.
Antalya’nın en gözde alışveriş merkezi Terracity Alışveriş Merkezi yıl boyunca düzenlediği birbirinden özel etkinliklerle iş dünyasının en prestijli uluslararası ödül organizasyonlarından StevieAwards platformunda 5 ödüle birden layık görüldü. Bu sene 13.sü düzenlenen International Business Awards önde gelen iş dünyası ödüllerindendir ve tüm dünya genelindeki kamusal, özel, büyük, küçük tüm firmalara açıktır.

Company of the Year - Real Estate, Youth Marketing Campaign of the Year, Best PublicRelationsEvent, Best Consumer Event, Communications and PRCampaign of the Year - Events&Observances kategorilerinde 2 altın,3 bronz ile ödüllendirildi.

Terracity Alışveriş Merkezi “Terracity Gençlik Festivali” etkinliği ile Yılın En İyi Gençlik Pazarlama Kampanyası ve Yılın En iyi iletişim ve PR Kampanyası kapsamında 1 altın 1 bronz, “TerracityRunRunatolia” etkinliği ile de Yılın En İyi Halk Etkinliği ve Yılın En İyi Tüketici etkinliği ile 2 bronz ödül almıştır. Aynı zamanda Company of the Year Real Estate ile de altın ödüle layık görülmüştür.

60 ülkeden 3800’e yakın projenin yarıştığı organizasyonda ödüller 200 yöneticinin değerlendirmesiyle sahiplerini buldu. Ödül töreni ise 21 Ekim akşamı İtalya Roma’da bulunan Rome CavalieriWaldorf Astoria Hotel’de gerçekleştirilecek olan tören ile kazananlara teslim edilecektir.




İlgili etiketler : Terracity Avm, Terracity Avm Ödül, Stevie Awards, Ödül,

Kampanya Sahibi

TerraCity AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Ağustos 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2016
  • Trafik

    : 1980