Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Televizyonunu Vatan'dan Alanlara Avrupa'ya Çift Kişilik Uçak Bileti Hediye

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1169 defa incelendi
  • Puan : star star star star 50 incelemede 3,78 puan almıştır.
Vatan Bilgisayar'dan Televizyon alanlar avrupaya bedavaya uçuyor...

Vatan Bilgisayar mağazalarından ve www.vatanbilgisayar.com online sitesi üzerinden kampanya tarihleri olan 1 Haziran 2018 – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında 2.000 TL (İki Bin Türk Lirası) ve üzeri televizyon satın alan ve Türkiye’de ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş gerçek kişi tüketiciler, iş bu Kampanya Katılım Koşullarını okuyup kabul etmek ve bu koşullara uygun olarak kampanya katılım başvurusunda bulunmaları şartı ile Vatan ile Avrupa’ya Gidiyorum Kampanya’dan (Kısaca “Kampanya” olarak bahsedilecektir) faydalanma hakkı elde edeceklerdir.

1. Bu kampanya çerçevesinde, kampanyadan faydalanma hakkı elde eden Tüketiciler promosyona konu olan hizmetin, çıplak bedeli dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükleri bizzat kendileri üstlenmekle mükelleftir. Kampanya çerçevesinde tedarik edilecek ekonomi sınıfı çift kişilik gidiş – dönüş promosyon uçak bileti çıplak bilet bedeli hariç,  toplamı gidiş-dönüş bir bilet başına 90,00-EURO’ya kadar olacak tüm havalimanı vergileri (bu vergiler Türkiye çıkış vergisi, yakıt harcı, sivil havacılık vergisi, mali vergi, havalimanı vergisi, sınır düzeltmesi vergisi, yolcu hizmetleri vergisi, dayanışma vergisi, güvenlik çantası ücreti, şehir belediye vergisi, yolcu kalkış ücreti, yolcu iniş ücreti, uçaktan iniş vergisi, güvenlik ücretleri, gürültü ücreti, ülke katma değer vergisi ve havacılık güvenliği vb. vergiler ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla benzeri tüm gider ve masraflar Tüketici’nin kendisine ait olmak kaydı ile),  bunlarla sınırlı kalmamak kaydı ile benzeri tüm masraflar katılımcıya ait olacak şekilde sadece Ankara, İstanbul ve İzmir havalimanlarından sadece Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma veya Viyana varış noktalarından birine, kampanya kapsamında yer alan uçuş firmaları nezdinde ekonomi sınıfında çift kişilik gidiş - dönüş uçuş bileti promosyonundan faydalanma hakkı sağlar.
2. İş bu Kampanya özelinde; gidiş – dönüş bir bilet başına hesap edilmek üzere, kampanya dahilinde olmayan vergi ve masraflar ile yukarıda bahsi geçen vergilerin her bir bilet başına 90,00-EURO’ya kadarki tutarının katılımcılar tarafından ödenmesi gerekmekte olup, 90,00 –EURO’yu aşan kampanya kapsamındaki her bir uçak biletine ilişkin vergiler Kampanya çerçevesinde karşılanmaktadır.
3. Türkiye genelinde Kampanya uygulayıcısı olan Vatan Bilgisayar mağazalarından veya www.vatanbilgisayar.com online sitesi üzerinden 1 Haziran 2018 – 30 Haziran 2018 tarihleri arasında  olan 2.000 TL (İki Bin Türk Lirası) ve üzeri televizyon satın alan tüketicilere, kendi adlarına düzenlenecek alışveriş faturası içeriğinde bir “kampanya katılım kodu” iletilecektir.
4. Tüketicilerin, kendi adlarına düzenlenmiş alışveriş faturası tarihi itibariyle 30 gün (alışveriş fiş veya fatura tarihi de dahil olarak hesap edilmek sureti ile)  içerisinde www.avrupayagidiyorum.com adresinde bulunan kampanya web sitesine giriş yaparak, alışveriş faturalarının üzerinde yer alan kampanya katılım kodları ile birlikte başvuru formuna ulaşmaları, formu eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurup kendi adlarına düzenlenmiş olan ürün alışveriş faturalarını taramak veya fotoğrafını çekmek sureti ile ayna alana yüklemeleri ve “Kampanya Katılım Koşullarını ve “Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun Bilgilendirme ve Onay Metnini” okuyup, bu koşulları kabul ettikleri takdirde, online olarak kampanya düzenleyicisine göndermeleri gerekmektedir.
  a) Kampanya çerçevesinde ilgili çift kişilik uçak bileti promosyonundan ve neticeten kampanyadan faydalanma hakkı elde eden tüketicilerin, ürün alışveriş faturası üzerinde ismi yazan, başvuru formunda adı belirtilecek ve seyahati gerçekleştirecek olan iki katılımcıdan biri olması zorunludur. (Ürün alışverişini gerçekleştirmiş olup ürün alışveriş faturası üzerinde ismi yazan ve kampanyadan faydalanma hakkı elde eden tüketicinin, çift kişilik uçak biletine ilişkin başvuru formunda kendi adının bizzat belirtilmemiş olması halinde, başvuru geçersiz sayılacaktır.)
  b) Katılımcılar, İstanbul’da Atatürk Havalimanı veya İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara veya İzmir şehirlerindeki havalimanlarından birini kalkış havalimanı olarak tercih etmelidirler. Dönüş yapacakları havalimanı kalkış havalimanı ile aynı olacaktır.
  c) Katılımcılar tarafından tercih edilebilecek ilk gidiş uçuş tarihi tercihi, kampanyaya başvuru tarihinden itibaren en erken 6 hafta sonrası olmalıdır. Kampanya katılım başvurusu tarihi, başvuru formunun online olarak gönderildiği tarih olarak dikkate alınacaktır.
  d) Rezervasyon formunda 1 (bir) kalkış şehri ve havalimanı ile 3 (üç) farklı varış şehirleri ve de her bir tercih için 3 farklı gidiş – dönüş uçuş tarihleri tercihi belirtilmiş olmalıdır ve de her bir tercihler arasında en az 2 hafta olmalıdır.
  e) Katılımcılar, her 3 uçuş tercihleri için uçuşu gerçekleştirmek istedikleri saat tercihleri doğrultusunda seçim yapmalıdırlar. (00:00-06:00, 06:00-14:00, 14:00-19:00, 19:00-00:00)
  f) Seçilecek en son geri (uçuş) dönüş tarihi 1 Haziran 2019 olabilir.
  g) 20 Aralık 2018 ile 03 Ocak 2019 tarihleri arasındaki süre ve bu tarihler Kampanya’ya dâhil olmayıp, bu tarihlerde biletleme yapılmaz. Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil günlerinde tercih edilen kalkış ve varış şehirlerin uçuşlarında oluşabilen doluluk durumuna göre kısıtlama getirebilir.
  h) Katılımcıların, kampanya çerçevesinde tedarik edilecek uçak bileti promosyonu çerçevesinde tek başına seyahat etmek istemeleri halinde, başvuru formunda yer alan ikinci kişiye ait bilgileri, tekrardan kendi bilgileri ile aynı olarak girmelidirler.
  i) Katılımcıların, başvuru formunda belirtilen ilgili alana, kendi adlarına düzenlenmiş olan ürün alışveriş faturalarını yüklemeleri gerekmektedir.
  j) Başvurular, başvuru formu eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurup, “Kampanya Katılım Koşullarını ve “Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun Bilgilendirme ve Onay Metnini” okunup, kabul edildikten ve onayladıktan sonra online olarak kampanya düzenleyicisine gönderilerek tamamlamış sayılırlar.    
  k) Bu maddede bahsi geçen koşulların tamamının eksiksiz olarak yerine getirilmemiş olması halinde yapılan başvurular geçersiz sayılacak ve katılımcılar kampanyadan faydalanma haklarını kaybedecektirler.
5.Katılımcılar tarafından kampanya katılım koşullarına uygun ve eksiksiz olarak doldurulmuş başvuru formları, ürün satın alma fatura tarihi itibariyle 30 gün içerisinde kampanya düzenleyicisine online olarak gönderilmiş olmaları gerekmektedir. Fatura tarihi itibariyle 30 günlük başvuru süresinden sonra başvuruda bulunan katılımcıların kampanya katılım başvuruları geçersiz sayılacak ve katılımcılara ilave bir hak tanınmayacaktır.  
6. Katılımcılar tarafından online olarak gönderilen başvuruları içeriğindeki belgeler, bilgiler ve süre koşulları kampanya uygulayıcısı tarafından 5 (beş) iş günü içerisinde kontrol edilecek olup, başvuru formunda 1. kişi bilgisi olarak yer alan esas katılımcıların başvuru formunda belirtmiş oldukları cep telefon numaralarına SMS yolu ile başvuru değerlendirme bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
   a) Geçersiz başvurularda başvurunun geçersiz olduğuna dair bilgilendirme yapılacak olup, detaylı bilgi kampanya düzenleyicisi aranarak alınabilecektir.
  i. Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kampanyadan faydalanma hakkı iptal edilir.
  ii. Ürün alışverişinin gerçekleştiği tarih ve neticeden fatura üzerindeki tarih kampanya tarihleri olan 1 Haziran 2018 – 30 Haziran 2018 tarih aralığında olmaması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.
  iii. Ürün alışveriş faturasının üzerinde satın alındığı belirtilen ürünün 2.000 TL (İki Bin Türk Lirası) ve üzeri tutarda olmaması durumunda yapılan başvuru geçersiz sayılacaktır.
  iv. Kampanyaya katılımına başvuran katılımcının ve çift kişilik uçak bileti hakkı neticesinde uçuşa dahil olacak katılımcılardan birinin ürün alışveriş faturasının üzerinde belirtilmiş olan isim ile eşleşmemesi durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.
  v. Başvuruda ürün alışveriş faturasının yüklenmemiş olması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.
  vi. Ürün alışveriş faturası tarihi itibaren 30 gün içerisinde kampanya katılım başvurusunda bulunmaması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.
  b) Geçerli başvurularda uçuş tekliflerinin 7 (yedi) iş günü içerisinde kendilerine telefon, e-posta ve SMS yoluyla iletileceği bilgisi verilecektir.
7. Geçerli başvurularda katılımcılara, başvuru formunda belirttikleri 3 (üç) farklı uçuş güzergâhı ve saat tercihleri esas alınarak, sadece anlaşmalı hava yolu firmaları olan Türk Hava Yolları, Lufthansa, British Airways, Air France, KLM ve Alitalia hava yollarının uygunluk durumlarına göre, kendilerine iletilen bilgilendirme SMS’i sonrasında en geç 7 iş günü içerisinde telefon, SMS ve e-posta yolu ile uçuş teklifleri sunulacaktır.
  a) Uçuş teklifi öncelikle katılımcıların başvuru formunda belirtmiş oldukları ilk tercihleri dikkate alınarak hazırlanacak olup, Türkiye Cumhuriyeti resmi tatil dönemleri ile varış noktasındaki özel olaylar, fuarlar veya yerel tatiller nedeniyle uçuşlar kısıtlanabilir ve uçuşların doğrudan ya da aktarmalı olması mümkün olup, katılımcıların başvuru formunda belirttikleri 2. veya 3. tercihlerine ait uçuş teklif edilebilir. Bu hususta katılımcıların uçuş değişikliği, hava yolu firması değişikliği, yeni tarih talep hakkları ya da sair değişiklik ya da talep tercih hakkları bulunmamaktadır.
  b) Katılımcılara iletilecek uçuş teklifleri, promosyon uçak biletlerine ait ilgili hava yolu firmasının sefer ve saat bilgilerini içerecektir. İlgili uçuş teklifinde aynı zamanda kampanya kapsamında bulunmayan ve bedeli tüketiciler tarafından karşılanması gerekli olan vergilere ait detaylı bilgiler yer alacaktır.
  i. Katılımcılar, promosyon kapsamına dahil olmayan ve promosyondan faydalanabilmek için kendileri tarafından karşılanması gerekli olan vergilere ilişkin ücret ve detaylara, ilgili uçuş teklifi içeriğinden ve aynı zamanda kampanya kapsamında uçak bileti tedarik edilen ilgili hava yolu firmasına ait web sitesinden erişebilecektirler.
   ii. Gidiş – dönüş bir bilet başına hesap edilmek üzere, kampanya dahilinde olmayan her bir uçak biletine ilişkin vergilerin 90,00-EURO’ya kadarki tutarının katılımcılar tarafından ödenmesi gerekmekte olup, 90,00 –EURO’yu aşan kampanya kapsamındaki her bir uçak biletine ilişkin vergiler Kampanya çerçevesinde karşılanmaktadır.
   c) Katılımcılara, tercih edilen varış şehirlerine tercih edilen tarih ve saatte, tercih edilen İstanbul çıkışlı havalimanından kampanyaya dahil uçak biletleri arasında uygunluk bulunamaması durumunda İstanbul’da alternatif çıkış havalimanı sunulabilir.
   d) Seçilen varış şehirlerinde birden fazla havalimanı bulunması durumda varış havalimanları kampanyaya dahil olan uçak biletlerinin uygunluğuna bağlı olarak, kampanya düzenleyicisi tarafından belirlenecektir.
   e) Katılımcıların, uçuşu gerçekleştirmek istedikleri saat tercihleri doğrultusunda tercih ettikleri çıkış hava limanlarından kampanyaya dahil uçak biletleri arasında uygunluk bulunamaması durumunda farklı bir çıkış uçuş saati sunulabilir.
   f) Katılımcılara, başvuru formunda belirtilen tercihlerine göre sadece bir adet uçuş teklifi gönderilecektir. Katılımcıların bu teklifi kabul etmemeleri halinde katılımcılara başka bir teklif sunulmayacaktır.
   g) Uçuş teklifleri, Türk Hava Yolları, Air France, Lufthansa, British Airways, KLM ve Alitalia hava yollarına ait seferlerden sunulacak olup katılımcıların hava yolu firması seçme hakkları bulunmamaktadır.
8. Katılımcılar, kendilerine sunulan uçuş teklifi onaylarını 24 saat veya 24-48 saat içerisinde kampanya düzenleyicisine kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak bildirmelidirler.
   a) Katılımcılara sunulan uçuş teklifleri ve uçak biletleri sadece uçuş teklif e-postasının gönderildiği saat itibariyle ilk 24 saatlik süre ile sınırlı olarak geçerlidir. Bu halde, uçuş teklifleri e-postasının gönderildiği saat itibariyle ilk 24 saatlik süre ile opsiyonlu olduğundan, teklife bu süre içerisinde geri dönüş yaparak onay veren katılımcılar için teklifte belirtilmiş olan ve kampanya kapsamını dahil olmayan ve katılımcılar tarafından ödenmesi gereken vergi ve masraflar geçerliliğini korur.
   b) Katılımcılara sunulan uçuş teklifleri çerçevesinde uçak biletlerinin opsiyonları yukarıda belirtildiği üzere 24 saat sonra geçerliliğini yitirdiğinden katılımcılar uçuş teklif e-postasına,  e-posta saatinden sonraki ilk 24 saat ile 48 saat arasında geri dönüş yaptıkları taktirde, uçuş tekliflerinde bir ücret artışı söz konusu olabilir. Net artış rakamları anlık sorgulamalar neticesinde katılımcılara kampanya düzenleyicisi olan BA Life’ın müşteri temsilcisi tarafından bildirilir. Her hâlükârda tüketiciler tarafından karşılanması gerekecek vergi ve masrafların her bir bilet başına 90,00 EURO’nun üzerinde kalan kısmı kampanya kapsamında karşılanmaktadır.
   c) Kampanya danışma hattını arayarak veya teklif e-postasını yanıtlayarak 48 saat içerisinde uçuş teklifine olumlu veya olumsuz veya hiç geri dönüş yapmayan katılımcılar, kampanyadan faydalanma haklarını kaybederler ve başvuruları geçersiz sayılır.
   d) Tüketicilerin kendilerine gönderilen uçuş teklif e-posta saatinden itibaren ilk 48 saat içerisinde kendilerine gönderilen uçuş teklif e-postasına olumlu veya olumsuz veya hiç geri dönüş yapmamaları halinde, katılımcılar uçuş teklifini yanıtlayamama sebeplerini kendi kusur, ihmal veya kastlarından kaynaklanmayan bir sebeple yanıtlanamadığı konusunda geçerli, haklı, yazılı ve belgelendirilmiş bir mazeret sundukları taktirde, ilgili katılımcının bu mazereti değerlendirmeye alınarak Vatan Bilgisayar ve BA Life uygun bulduğu taktirde ilgili katılımcıya uçuş teklifinde belirtilen tercihleri doğrultusunda veya buna mümkün olduğu kadar en yakın doğrultuda tek bir sefere mahsus olmak üzere uçuş teklifi gönderilecektir. Katılımcıların ilk 24 saat içinde olumlu veya olumsuz veya hiç yanıt vermemeleri halinde katılımcı kampanyadan faydalanma hakkını kaybeder ve kendisine ilave bir hak tanınmaz.
9. Uçuş teklifini onaylayan katılımcılar çıplak uçak bileti ücreti hariç vergi ödemelerini (Katılımcı tarafından onay verilen uçuşa ait havalimanı vergileri, seyahat sigortası veya uçuş firması tarafından talep edilen diğer ek masraflar) uçuş teklifi ile birlikte gönderilen ve ortak ödeme sayfasına yönlendirilmelerini sağlayacak bir link üzerinden veya uçuş teklifi ile birlikte gönderilen Mail Order Formu (kredi kartın fiziksel olarak bulunmadığı ortamda posta, telefon veya internet aracılığı ile yapılabilen kredi kartı ödeme talimatıdır.) doldurarak ve kampanya düzenleyicisine e-posta yolu ile iletilerek yapabilirler.
   a) İlgili ödemelerin rezervasyon formunda adı belirtilen katılımcıların bizzat kendileri veya başvuru formunda adı belirtilen ikinci yolcu tarafından yapılması gerekmektedir.
   b) Mail Order Formu ile ödenecek havalimanı vergileri ve harçlarının ödemesi sadece kredi kartı (VISA ya da MasterCard) ile gerçekleşebilir. Para havalesi ve sanal kart geçerli değildir. Başka bir gerçek veya tüzel kişi adına düzenlenmiş veya herhangi nam altında olursa olsun adi şirket, şirket, dernek veya vakıf vb. tüzel kuruluşlar adına düzenlenmiş kredi kartları geçerli değildir.
10. Katılımcılar, kendilerine promosyona ait tüm detayları içerir şekilde iletilen uçuş teklifini onaylamaları akabinde, onay verdikleri uçuk biletine ve uçuşa ait havalimanı vergi ödemelerini gerçekleştirdikten ve biletleme işlemleri tamamladıktan sonra, uçak biletlerine dair herhangi bir değişiklik veya iade talep edemezler. Bu halde katılımcılar ne Vatan Bilgisayar’dan ne de BA Life’dan başka bir kampanya katılım hakkı, tazminat veya sair ödeme talep edemezler. İstisnai bir durum olasılığında ise katılımcıların doğrudan kampanya düzenleyicisi ile e-posta yolu ile iletişime geçmesi zorunludur.
11. Katılımcıların, farklı başvurulardaki diğer katılımcılar ile beraber aynı uçuşta yer alması garanti edilmez.
12. Katılımcılar, kampanya çerçevesindeki uçak bileti promosyonu hakkından sadece 1 (bir) defa faydalanabilecek olup, adlarına düzenlenmiş birden fazla ürün faturası olması veya tek bir fatura içeriğinde 2.000 TL (İki Bin Türk Lirası) ve katları bedelinde televizyon satın alınması halinde de ve her halükarda kampanyadan ve kampanya çerçevesindeki uçak bileti promosyonu hakkından sadece 1 (bir) defa faydalanabilecekleri için, aynı kişiler kampanyadan ikinci kez faydalandırılmazlar. Bu şekilde yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Şüpheye mahal vermemek kaydı ile satın alımı gerçekleştiren tüketici ile uçuş hakkından faydalanmak isteyen aynı kişi olmaması durumda başvuru geçersiz sayılacak ve ikinci başvuru hakkı tanınmayacaktır.
13. Her ne nam altında olursa olsun şirketler, tüzel kişiler veya tüzel kişiliği bulunmasa bile iş ortaklıkları ve nitekim bunlar adına düzenlenmiş faturalar ve kredi kartları ile Kampanya’dan faydalanılamaz. Şüpheye mahal vermemek kaydı ile ürün satın alım faturasının gerçek kişiler adına düzenlenmemiş olması ve her halükarda ödemelerin yapılacağı kredi kartının gerçek kişi tüketicilere ait olmaması halinde, yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.
14. Ne Vatan Bilgisayar ne de BA Life uçuşların iptali, gecikmesi, hava yolu firması tarafından uçuş saat ve rotalarında değişiklik yapılması ya da ertelenmesi durumlarından sorumlu tutulamaz. Vatan Bilgisayar ve BA Life savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri mücbir sebep durumlarında kampanyayı askıya alma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
15. IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) kuralları gereği, kampanya kapsamındaki uçak biletleri gidiş - dönüş düzenlendiğinden dolayı, katılımcıların gidiş biletlerini kullanmadıkları durumlarda, dönüş biletleri de kullanılamayacak olup söz konusu dönüş uçuşu aktifliğini yitirmektedir. Bu tür durumlarda tüm sorumluluk katılımcıların kendilerine aittir. Katılımcıların gidiş biletlerini kullanmamaları sebebi ile dönüş uçuşundan faydalanamamaları halinde, katılımcılara ilave bir hak tanınmaz, herhangi bir değişiklik veya bedel iadesi gerçekleştirilmez.
16. Seyahat eden katılımcılar yanlarında geçerli bir pasaport bulundurmakla yükümlüdürler. Tüm yasal gereklilikler, vize, seyahat edilen ülke ve hava yoluna ilişkin yasal gereklilikler de dahil olacak şekilde seyahat eden şahıslar için bağlayıcıdır. Vatan Bilgisayar ve BA Life bunlar için herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Seyahat eden şahıslar kendi seyahat sigortalarından sorumludurlar.
17. Katılımcılar, kampanyaya bağlı katılım esnasında veya sonrasında meydana gelebilecek herhangi bir sorundan, kendilerinin  her türlü ihmal ve kusurlarından kaynaklanabilecek maddi, manevi, bedeni bir zarar veya ziyandan, çalıntı eşyadan, herhangi bir kaza veya benzeri bir zarar görmesinden, acenteler ve havayolları tarafından sunulacak hizmetlerden ve bunların kalitelerinden, doğacak farklılıklardan, uçuş iptali, gecikme, erteleneme ya da rota değişikliklerinden dolayı doğrudan veya dolaylı olarak BA Life'ı ve Vatan Bilgisayar’ı sorumlu tutamazlar. Katılımcılar bu halde, BA Life’dan veya Vatan Bilgisayar’dan herhangi bir tazminat veya sair ödeme talep etmeyeceklerini gayrikabili rücu kabul beyan ve taahhüt ederler.
18. Katılımcılar, iş bu kampanyaya katılım başvurusunda bulunmakla, BA Life Pazarlama Reklam Organizasyon Tic. Ltd. Şti. (MERSİS NO: 0128043121400017) aracılığıyla Vatan Bilgisayar (MERSIS No: 1000000287209256) tarafından düzenlenen  kampanya çerçevesinde, paylaştıkları bir takım bilgilerin (Ad, Soyad, TC Kimlik numarası ve Telefon Numarası, e-posta adresi ve kampanya kapsamında sağlanmış olan sair kişisel veriler) kampanya kapsamı ile sınırlı olarak ve gerektiğinde program ortakları ile paylaşılabileceğini, toplanabileceğini, saklanabileceğini, depolanabileceğini, işlenebileceğini, yurtiçi ve yurtdışına aktarılabileceğini kabul beyan ve taahhüt ederler. Bu halde katılımcılar, kampanya web sitesinde yer alan 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bu kanun kapsamındaki hakları ile ilgili “KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN BİLGİLENDİRME, BEYAN ve ONAY FORMU” nu okuyup online olarak onay verdikleri takdirde kampanyaya katılmalıdırlar.
19. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez, promosyon hakları nakde çevrilemez, takas, devir, temlik edilmez, depozito olarak veya herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz.
20. Kampanya şartlarına uymayan bir durum tespit edildiğinde Vatan Bilgisayar ve BA Life söz konusu promosyonları, başvuruları ve kampanya katılım kodlarını kayıtsız şartsız iptal etme hakkını saklı tutar veya katılımcılardan kampanyaya katılım için gerekli olan ürünlerin alışverişini ispatlayan faturanın aslını ibraz etmesini talep edebilir.
21. Bu kampanya çerçevesindeki promosyonlar stoklarla sınırlı olup, mal veya hizmetin parasal karşılığı talep edilemez.
22. Kampanya katılımı ile kampanya koşullarının kabul edildiği varsayılır. Burada geçen kampanya koşulları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir.


Kampanya Sahibi

Vatan Bilgisayar
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Haziran 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2018
  • Trafik

    : 1169