Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Teknosa Sevgililer Günü İndirimleri 2017

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1431 defa incelendi
  • Puan : star star star 33 incelemede 2,7 puan almıştır.
Sevgililer Günü’nde Teknolojiyle Aşkınızı Güncelleyin!

‘Herkes için teknoloji’ felsefesiyle Türkiye’de 75 ilde 300 e yakın mağazası ve online satış sitesi ile tüketicileri teknoloji ile buluşturan teknoloji perakendeciliğinin lideri Teknosa, Sevgililer Gününde Sevgilileri En Teknolojik ürünleri %50'ye varan indirimlerle sunuyor.

Teknosa 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel akıllı telefonlardan aksesuarlara, tıraş makinelerinden saç düzleştiricilere, televizyonlardan küçük ev aletlerine, gaming ürünlerinden peluşlara kadar geniş ürün yelpazesi ve özel indirim kampanyaları ile sevgililerin hediye arayışında en çok tercih ettiği adreslerden biri olacak.

Ayrıca Teknosa.com'da 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Sepette ekstra %14 İndirim fırsatı sunulmaktadır.

Tıraş makinesi, saç sakal kesme kiti ve lazer epilasyon gibi seçili kişisel bakım ürünlerinde, seçili markaların kulaklık, speaker gibi eğlenceli aksesuarlarında da yüzde 25'e varan indirimler uygulanmaktadır. Ayrıca Televizyon, bilgisayar, cep telefonu, tabletlerde avantajlı fiyatlar ve 10-14 şubat tarihleri arasında Apple Macbook ve iPad ürünlerinde sürpriz kampanyalar Teknosa'da sizleri bekliyor.

Macera Tutkunlarına
Siz de sevgiliniz de sıra dışı insanlarsınız. Macerayı sevmek ve macera tutkunu olmak arasında da ince bir çizgi var. Sevgiliniz gerçek bir macera tutkunuysa, maceralarını çok daha heyecanlı ve eğlenceli geçirebileceği birçok teknolojik hediye alabilirsiniz. Bazı çiftler Sevgililer Günü pastası keserken, siz tırmanması zor bir dağın tepesinde, su ısıtıp, mükemmel manzaraları fotoğraflayabilirsiniz. Ama önce sevgilinize bir DSLR Fotoğraf Makinesi veya Aksiyon Kamerası almalısınız. Selfie çubuğu da şart tabii.

Akıllı İletişimi Sevenlere
Akıllı telefon bir hediye olarak her zaman etkisini koruyor. Yepyeni Apple telefonlar, Samsung’un Galaxy Note’ları derken akıllı telefonların önüne geçmek veya aralarında tercih yapmak gittikçe zorlaşıyor. 14 Şubat hediyesi olarak bir akıllı telefon almadan önce sevgilinizin ilgi alanlarını düşünmeli ve bunlara uygun özelliklere sahip bir telefon tercihi yapmalısınız. Fotoğraf konusunda kendini aşan Sony akıllı telefonlar sevgilinizin içindeki profesyonel fotoğrafçıyı ortaya çıkarabilir. Eğer müzik konusunda tutkulu bir sevgiliniz varsa da ona HTC modellerinden bir hediye seçebilirsiniz.

Çocuk Ruhunu Koruyanlara
Çocuklar kadar yetişkinleri de etkisi altına alan Disney dünyası da Sevgililer Günü için değerlendirilmesi gereken fırsatlarla dolu! Frozen, Mickey Mouse ve arkadaşları, Nemo gibi efsanevi Disney filmlerinden pelüş oyuncaklar, telefon kılıfları gibi sevgilinizin en sevdiği karakterlere ait Disney ürünlerini ona hediye edebilirsiniz. Ayrıca ofis masasını renklendirecek pipetli bardaklar, kalem setleri de Disney coşkusunu iş yerinde sürdürmesini sağlayacak.

Seyahatçilere
Seyahati seven veya sürekli seyahate çıkmak zorunda olan bir sevgiliniz varsa, müzik de kitaplar da hayatında oldukça büyük bir yer kaplıyor demektir. Sevgililer Günü hediyesi olarak kırmızı güller de etkisini kaybetmedi ama sık sık seyahat eden sevgililer için rahatça işlerini halledecek ve kitap okuyabilecek tabletler veya dış sesleri iptal eden kulaklıklar gibi seyahatleri çok daha anlamlı ve keyifli hale getirecek hediye seçenekleri bulunuyor. Bunların yanında bir Bluetooth Hoparlör de keyfinizi ikiye katlayacaktır.

Sinefiller
Sevgilinizle film izlemek gibisi yoktur. 14 Şubat da mevsim şartları düşünüldüğünde sinemanın, arka arkaya film izlemenin mevsimine denk geliyor. Sevgilinizin sinema bilgisiyle övündüğünüz artık yeter. Birazdan sunacağımız hediye fikirleri sayesinde hem sevgilinize müthiş bir Sevgililer Günü hediyesi almış olacaksınız hem de 14 Şubat’ı en sevdiğiniz şekilde geçireceksiniz; film izleyerek! 4K Ultra HD bir Televizyon, Ev Sinema Sistemi, Soundbar, Mısır Patlatma Makinesi seçenekleri 14 Şubat’ı sinema keyfi ile geçirmenizi sağlayacak!

Mutfak Sanatları
Sevgililer Günü pastası yemek elbette çok anlamlı ama sevgilinize hayat boyu leziz pastalar yapma imkanı sunan mutfak robotları almak daha da romantik! Çünkü sevgilinize hediye olarak alacağınız pratik ev aletleri, onun yaptığı yemekleri ve tatlıları çok sevdiğinizin mesajını verecek. Yemek yapmayı seven herkes için de bu müthiş bir mesaj!

Çift Hediyeleri
Eğer birlikte kullanacağınız, sevginize özel anlamı olan bir hediye arıyorsanız, sevgili saatleri dikkatinizi çekmiş olmalı ama sadece zamanı gösteren saatler artık çok sıkıcı, akıllı saatlere yönelip, çift olarak hem hayatınızı düzene sokabilir hem de aynı aksesuarı taşıyabilirsiniz. Akıllı saatlerin arasından istediğiniz rengi ve tasarımı seçebilirsiniz çünkü seçenek ve model sayısı oldukça fazla.



Teknosa Adresine Git!

İlgili etiketler : Teknosa, Teknosa Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Kampanyası, Elektronik, Bilgisayar, Cep Telefonu, İndirim, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1431

Benzer Kampanyalar

  • Paraf Card Paraf Card Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Paraf Card Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Sevgililer Günü’nde de güzellikler Paraf’lıyı bekliyor! 1 14 Şubat'a kadar giyim, elektronik, kozmetik, kuyum, kırtasiye, optik, saat ve çiçek sektörlerinde ilk 750 TL'den sonraki her 7...
    7 Şubat 2024295 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024677 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024667 defa incelendi
  • Sevil Parfümeri Sevil'den Sevgililer Günü'ne Özel Parfümlerde %20 İndirim

    Sevil'den Sevgililer Günü'ne Özel Parfümlerde %20 İndirim

    Sevil'den Sevgilerle! Sevgililer Günü’nde en sevdiğiniz parfümlerle aşkınızı kutlamanın zamanı geldi! 7-14 Subat 2024 tarihleri arasinda tüm Sevil Mağazaları ve sevil.com.tr'de...
    9 Şubat 2024266 defa incelendi
  • Maximum Maximum Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Maximum Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Sevgililer Günü'ne özel fırsatlar Maximum'da... Maximum'un var, Sevgililer Günü alışverişlerine 1.500 TL'ye varan indirimin var! Alışverişinden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampany...
    1 Şubat 2024292 defa incelendi