Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Techstars Metro Accelerator Yarışması

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1202 defa incelendi
  • Puan : star star star star 6 incelemede 3,67 puan almıştır.
Metro Toptancı Market’in IT girişimcilerine yönelik düzenlediği Techstars Metro Accelerator Yarışması’nda dereceye giren 10 kişi, Berlin’de 13 hafta sürecek bir eğitim programında fikirlerini METRO ve Techstars’ın eşsiz kaynaklarıyla geliştirme fırsatı bulacak. Başvuruları 3 Ağustos’a kadar süren yarışmayı kazananlara, 120 bin Avro’ya kadar yatırım desteği verilecek.

Metro Toptancı Market’in, HORECA sektörünün geleceğine yön veren projelerin sahibi olan IT girişimcilerini desteklemek amacıyla Techstars iş birliğiyle düzenlediği Techstars Metro Accelerator Yarışması için başvurular, 3 Ağustos 2015 Pazartesi günü sona erecek.

Metro’nun dünya genelinde çalıştığı 2 milyondan fazla restoran, otel ve işletme mutfaklarına köprü olan Techstars METRO Accelerator’a katılmak isteyen girişimciler, projelerini http://www.techstarsmetro.com/ üzerinden gönderebilecek.

10 girişimciye Berlin’de 13 hafta sürecek eğitim
3 Ağustos Pazartesi günü tamamlanacak başvuruların ardından tüm dünyadan 10 proje seçilecek ve kazanan projeler, Eylül ayında açıklanacak. Techstars METRO Accelerator’da kazanan 10 girişimci, Berlin’de 13 hafta sürecek bir eğitim programında fikirlerini METRO ve Techstars’ın eşsiz kaynaklarıyla geliştirme ve 120 bin Avro’ya kadar yatırım desteği alma imkanı bulacak.

26 ülkeden 21 milyon müşteriye ulaşan Metro Toptancı Market, Berlin’de verilecek eğitime katılmaya değer bulunan 10 girişimciyi tedarik, satış, pazarlama, strateji, finans, iletişim gibi konulardaki uzmanlarının bilgi birikimiyle buluşturacak.

Girişimcilerin yeni teknolojilerle buluşmasını sağlayan global bir ekosistem olarak hizmet veren Techstars, yarışmanın sonunda Berlin’e gidecek 10 girişimciye inovasyon konusunda daha emin adımlar atması ve daha hızlı ilerlemesi için danışmanlık sunacak.

Techstar ve Metro işbirliğinde gerçekleşecek eğitime katılacak girişimciler; Google, Microsoft, Unilever, Vodafone, Turkcell gibi yerli ve yabancı önde gelen firmalardan gelecek mentorlarla birebir iletişim kurma ve grup tartışmalarına katılma fırsatı yakalayacak.



İlgili etiketler : Techstars Metro Accelerator, Metro, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Metro Market
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Temmuz 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 3 Ağustos 2015
  • Trafik

    : 1202

Benzer Kampanyalar

  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024665 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024104 defa incelendi