Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Taurus AVM'den Yılbaşı Alışverişi Kazandırıyor!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 520 defa incelendi
  • Puan : star star star 10 incelemede 2,6 puan almıştır.
Yeni yıl hediyeniz Taurus'tan!

23-29 Aralık tarihleri arasında toplamda 300 TL alışverişe, danışma noktasında anında yüzlerce hediye ve Tauraparacard kazanma şansı sizi bekliyor.

Kampanya Detayı:
· TAURUS Alışveriş Merkezi bünyesindeki mağaza ve kiosklardan 23.12.2019 - 29.12.2019 tarihleri arasında aynı gün içerisinde toplamda gerçekleştirilecek 300 TL alışverişini danışma noktasında işleten ziyaretçilerimize kampanyaya katılım hakkıverilecektir.
· Kampanya kapsamında 1 kişi 1 kez hediye butonuna basabilir.
· Kampanyaya katılmak için Taurus veri tabanına kayıtlı olmak gerekmektedir. Kayıt olabilmek için Danışma bankosunda form doldurulmalıdır. Formda yer alan İsim/Soyisim, Doğum tarihi, TC Kimlik No, Cinsiyet, Adres (İl/ İlçe), Gsm Nobilgilerinin doldurulması zorunludur. Bu bilgilerini paylaşmak istemeyen ziyaretçilerimiz, kampanyadan yararlanamamaktadır.
· Kampanya, günlük 160 kişi kampanya boyunca toplamda 1120 kişi ile sınırlıdır. Günlük kişi sınırı tamamlandığında, kampanya otomatik olarak o gün için sona erecektir. Kampanya koşullarını sağlayan ancak günlük kişi sınırı/stok tamamlandığı için kayıt edilemeyen fiş/faturalar, kampanya süresi dahilinde, sonraki günlerde kayıt ettirilebilir.
· Kampanya’ya katılan kişi, kampanya süresi boyunca 1 kez butona basma hakkına sahiptir.
· Faturada belirtilen müşteri ismiyle, kampanya noktasına faturayı ibraz eden kişinin aynı olması zorunludur.
· E-fatura ile kampanyadan yararlanmak isteyen ziyaretçilerimizin, ilgili e-faturanın basılı bir nüshasını kampanya noktasında ibraz etmeleri gerekmektedir.
· Gerçek ve Tüzel kişiler, Kamu Kurum ve Kuruluşları adına kesilen faturalar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Yatırım amaçlı altın alışverişleri (ziynet altın, tel bilezik ve gram altın), alkol ve sigara harcamaları, şans oyunları harcamaları, fatura ödemeleri, banka işlemleri kampanyaya dahil edilemez.
· Kampanyaya Taurus Balgat Alışveriş Merkezi Yatırım A.Ş. ortakları ve çalışanları, güvenlik ve temizlik elemanları, JLL çalışanları ve 18 yaşından küçükler, KAMPANYAYA TAURUS ALIŞVERİŞ MERKEZİ BÜNYESİNDE FAALİYET GÖSTEREN İŞLETME SAHİPLERİ VE ÇALIŞANLARI, KAMU KURUM VE KURULUŞLARI, TÜZEL KİŞİLER VE SERMAYE ŞİRKETLERİ KATILAMAZLAR
· Taura Paracard kredi kartı özelliği taşımamaktadır. Taura Paracard’ın içindeki miktar nakit paraya çevrilemez. Başka hesaba transfer edilemez.
· Taura Paracard’ın içerisine yüklenen hediye parayı, Taurus Avm mağazalarında (kampanyaya katılan mağazaların önünde görseller bulunmaktadır) tek seferde ya da farklı seferlerde kullanabilirsiniz. Katılan mağazalarla ilgili detaylı bilgiye Danışma noktasından ulaşabilirsiniz.
· Mağazalarda yapılan alışverişlerde kesilen faturalarda herhangi bir bölünme veya uygunsuzluk tespit edildiğinde yapılan alışveriş geçersiz sayılacaktır.
· Kartın çalınması ya da kaybolması durumunda sorumluluk kart sahibine aittir. Kayıp ve çalıntı durumunda Param Kart destek merkezi ile 0850 988 88 88 numarasından iletişime geçilmelidir.
· Kampanya ile ilgili bilgi için (0312) 2216262 no.lu telefon aranabilir.



İlgili etiketler : Taurus Avm, Taurus Kampanyaları, Yılbaşı, Yılbaşı 2020, Yılbaşı Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Taurus Ankara AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Aralık 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Aralık 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Aralık 2019
  • Trafik

    : 520

Benzer Kampanyalar

  • Kiğılı Kiğılı'dan Yeni Yıla Özel Etiketin Yarısı Fırsatı

    Kiğılı'dan Yeni Yıla Özel Etiketin Yarısı Fırsatı

    Kiğılı’da “Yılbaşına Özel İndirim” fırsatı! Erkek modasının güncel trendlerini ustalıkla tasarımlarına yansıtan Kiğılı,yeni yıla özel başlattığı kampanyada 2 ve üzeri ürün alımında %...
    7 Aralık 2023615 defa incelendi