Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Taurus AVM 4. Yunus Ensari Resim Yarışması

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1103 defa incelendi
  • Puan : star star star 51 incelemede 3,39 puan almıştır.
Sanata verdiği önemi bünyesinde yer alan Sanat Merkezi ile ortaya koyan Taurus AVM, Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ensari adına, 18-40 yaşları arasında tüm T.C. vatandaşlarının katılabileceği bir resim yarışması düzenliyor.

Platform A Sanat Galerisi ve Taurus Alışveriş Merkezi tarafından bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Yunus Ensari Resim Yarışması’na tüm resim aşıklarını ve sanatseverleri davet ediyoruz.

Geleneksel Yunus Ensari Resim Yarışması; genç sanatçılara destek olmak amacıyla Taurus AVM Yönetimi ve Platform A Sanat Galerisi işbirliğiyle düzenlenmektedir. Bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek ve geleneksel olarak her yıl devam edecek yarışmanın sonucunda verilecek başarı ödülleri, mansiyon ödülleri ve sergilenmeye değer eserlerden oluşacak sergi ile genç sanatçıların çalışmaları desteklenecektir. Yapılan başvurular 5 kişiden oluşan jüri tarafından değerlendirilecektir. Ödül alan eserler ve sergilenmeye değer bulunan eserler; Platform A Sanat Galerisi’nde Ocak 2018’de düzenlenecek olan sergiyle Ankaralı sanatseverlere sunulacaktır.

Yarışmaya başvurular internet üzerinden gerçekleştirilecektir. İlk değerlendirmenin jüri üyeleri tarafından online başvurular üzerinden yapılacağı yarışmada, ilk elemeyi geçen eserler, eser sahipleri tarafından, elden ya da kargo yoluyla Platform A Sanat Galerisi’ne teslim edilecektir. Teslim edilen eserler tekrar aynı jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ödül kazanan eserler ve sergilenmeye değer bulunan eserler belirlenecektir.

Jüri değerlendirmesi sonucunda;
• Birinci seçilecek olan eser, Yunus Ensari Başarı Ödülü ve 10.000 TL,
• İkinci seçilecek eser 9.000 TL,
• Üçüncü seçilecek eser 8.000 TL para ödülüne hak kazanacaktır.
Seçilecek 2 esere 1.000 TL mansiyon ödülü verilecektir.
• Sergileme alan tüm eserler için katılımcılara “Yunus Ensari Resim Yarışması IV-2017 Katılım Belgesi” verilecektir.

Yarışma Başvuru ve Katılım Şekli;
- Yarışmaya son başvuru tarihi 20 Kasım 2017 saat: 17.00’dır.
- Yarışmaya başvuru, Platform A Sanat Galerisi’nden veya www.yunusensariresimyarismasi.com’dan edinilecek başvuru formunun eksiksiz şekilde doldurularak, Madde D’de içeriği belirtilmiş belgelerle birlikte yarışmanın internet sitesinden veya e-posta (basvuru@yunusensariresimyarismasi.com) yoluyla yapılacaktır. (Belgelerin eksik olması durumunda başvuru, seçici kurula girmeden reddedilecektir.) - İlk elemeyi geçen eserler 28 Kasım 2017 tarihinde duyurulacaktır.
- Jüri tarafından yapılacak ilk elemeyi geçen eserler, 29 Kasım 2017 – 6 Aralık 2017 tarihleri arasında Taurus AVM Konya Yolu No: 190 Asma Kat Balgat/Ankara adresine elden (11.00 – 19.00 saatleri arasında) ya da kargo ile teslim edilecektir. Bu tarihler arasında gönderilmeyen eserler elenmiş sayılacaktır.
- Kargo ile gönderilen eserlerin tüm masraf ve sorumluluğu sanatçılarına aittir.

Yarışma Katılım Kuralları;
- Yarışma 18 – 40 yaş (Doğum tarihi 21.11.1976 - 20.11.1999 arasında olanlar) arası Türkiye ve yurtdışında yaşayan tüm T.C. vatandaşlarının katılımına açıktır.
- Konu serbesttir.
- Yarışmaya katılan eserler daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış veya yarışma sergisinde sergilenmemiş olmalıdır.
- Her sanatçı yarışmaya en fazla 2 eser ile katılabilir.
- Yarışmaya tuval/duralit/mdf üzerine yağlıboya, akrilik veya karışık teknikle oluşturulan yapıtlar kabul edilir. (Kağıt üzerine çalışılmış veya camlı eserler yarışmaya kabul edilmez.)
- Yarışmaya katılan eserlerin kenar uzunlukları 70 cm’den küçük 150 cm’den büyük olmamalıdır.
- İlk elemeyi geçen eserler, imzalı ve sergilenmeye hazır bir şekilde galeriye teslim edilecek veya gönderilecektir.
- Gönderimi yapılacak eserlerin arka yüzünde, yapıtın adı, yapım yılı, boyutları, fiyatı, tekniği ve sanatçının adı-soyadı, adres, telefon bilgilerini belirten A4 boyutunda bir etiket bulunmalıdır.
- Katılımcılar Başvuru Formu’nu eksiksiz bir şekilde doldurmalıdır. Başvuru Formu’nun eki olarak başvuru sahibinin nüfus cüzdanı fotokopisinin internet üzerinden gönderilmesi gerekmektedir.



İlgili etiketler : Taurus Avm, Resim Yarışması, Yarışma Kuralları, Yarışma,

Kampanya Sahibi

Taurus Ankara AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Ekim 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 20 Kasım 2017
  • Trafik

    : 1103

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024146 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024181 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024974 defa incelendi