Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Sprite 2.5 lt Kapaklarında Fanta 1 Lt Hediye

  • 6 yıl önce eklendi
  • 707 defa incelendi
  • Puan : star star star star 46 incelemede 3,57 puan almıştır.
Sprite 2,5 Litrelerde Boş Yok!

20 Ağustos 2018 ile 31 Aralık 2018 tarihleri arasında satış noktalarından sarı kapaklı 2,5 Litre Sprite ürünlerinin kapaklarında “Fanta 1 L Portakal’’ veya “Fanta 2,5 L Portakal” hediye...

Kampanya Detayı:
  • Promosyonlu Sprite 2,5 L PET şişe ürünlerinin sarı renkli kapaklarının altında “Fanta 1 L Portakal’’ veya “Fanta 2,5 L Portakal” ibaresini bulduğunuzda, bu kapağı “Sprite 2,5 L Kapaklarının Altında Boş Yok” promosyonuna katılmakta ve Fanta Portakal 1 L PET ve Fanta Portakal 2,5 L PET hediye ürün dağıtımı yapmakta olan bir perakende satış noktasına teslim ederek, kapakta yazılı olan (1) bir adet Fanta Portakal PET 1 L veya (1) bir adet Fanta Portakal PET 2,5 L hediyenizi alabilirsiniz. İşbu promosyon kapsamında kazanılabilecek ürünlere Fanta’nın diğer tat ve ambalajları dahil değildir.
  • Süpermarket ve hipermarket olarak faaliyet gösteren satış noktaları bu promosyona katılmamaktadırlar. Bununla birlikte diğer satış noktalarının promosyona katılmaları da kendi iradelerine bağlı olup Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tüm satış noktalarının promosyona dahil olacaklarını taahhüt etmemektedir. “Fanta 1 L Portakal’’ veya “Fanta 2,5 L Portakal” ibaresi bulunan sarı kapakların promosyona katılan satış noktalarına teslim edilmesi tüketicinin sorumluluğundadır. Promosyon kapaklarının karşılığı nakit (Türk Lirası veya Döviz) olarak talep edilemez. Her bir promosyonlu sarı kapak tek seferlik kullanım içindir ve ticari amaçla kullanılamaz. Promosyon bitiş tarihi olan 31 Aralık 2018’den sonra getirilen kapaklara hediye ürün verilmeyecektir.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş., promosyon süresince promosyon koşullarını değiştirme veya promosyonu sona erdirme hakkına sahiptir. Promosyona ilişkin değişiklikler www.sprite.com.tr web sayfası üzerinden duyurulacaktır.
  • Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş, şüpheli bulunulan durumlarda hangi noktadan ürün alındığı bilgisini sorma hakkına sahiptir. Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş teyit için talep edilen bilgi ve belgelerin ibraz edilmediği veya şüpheli bulunduğu durumlarda hediye vermeme hakkını saklı tutar.
  • Promosyonun detaylarına promosyonlu ürün etiketlerinin arkasından, 444 30 40 veya ücretsiz 0850 201 30 40 numaralı hattan veya www.sprite.com.tr‘den ve promosyona katılmayı kabul etmiş T.C. sınırları içerisindeki satış noktalarından ulaşabilirsiniz. Promosyona katılan satış noktalarının detaylarını ücretsiz 0850 201 30 40 numaralı hattan öğrenebilirsiniz. Promosyondan yararlanmak isteyen herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır. Bu promosyon, uygulama gereği M.P.İ izni kapsamı dışında olup, Coca-Cola Satış ve Dağıtım A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Bu promosyon, 20 Ağustos 2018 ile 31 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde geçerlidir.



İlgili etiketler :

Kampanya Sahibi

Sprite
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ekim 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Trafik

    : 707