Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Silk&Cashmer'de Maximum'a Özel 25 TL MaxiPuan!

  • 7 yıl önce eklendi
  • 870 defa incelendi
  • Puan : star star star 22 incelemede 2,91 puan almıştır.
​Silk and Cashmere`den 3-31 Mart 2017 tarihleri arasında Maximum özellikli kredi kartları ile tek seferde gerçekleştireceğiniz peşin veya taksitli 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize 25 TL MaxiPuan !

Maximum mobil üzerinden yapılacak kampanya başvurularında ek 15 TL MaxiPuan !

Üstelik +2 taksit ayrıcalığıyla

Kampanya Detayı:
1) Kampanyaya ;
•  Cep telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını indirdikten sonra, ilgili kampanyadaki “Katıl” butonuna tıklayarak
• maximum.com.tr kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonuna tıkladıktan sonra istenen bilgileri girerek,
• SC yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan /yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaranızdan 4402'ye SMS göndererek   katılım talebinizi iletebilirsiniz.
2) Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Kampanyadan bir defa faydalanabilirsiniz. Kampanya kapsamında tek seferde yapacağınız en yüksek tutarlı işleminiz üzerinden azami 40 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz.
3) Maximum Mobil’den kazanılacak ilave 15 TL MaxiPuan yalnızca İş Bankası Maximum özellikli kredi kartı sahipleri için geçerlidir.
4) Kazanılan Maxipuan’larınız kampanyanın sona ermesini takiben 15 gün içinde kampanyada kullandığınız kartınıza yansıtılacaktır.
5) Kazanılan MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 25 Nisan 2017 (bu tarih dahil) olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 26 Nisan 2017 tarihinde geri alınacaktır.
6) Kampanyaya Maximum özellikli kredi kartları, MercedesCard ve Maximiles dahildir. Şirket Kredi Kartı, Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İşte Üniversiteli Aidatsız kredi kartı, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
7) Maximiles ile kazanacağınız MaxiPuan’lar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.
8) Maximiles'ınıza yüklenen MaxiPuan’ları Maximiles’ınızla kullanabilirsiniz.
9) Ziraat Maximum Kart sahipleri yalnızca SMS ile kampanyaya katılabilir. Ziraat Maximum Kart sahipleri "SC” yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından 4757'ye SMS göndermelidir.
10)Kampanya başvurusu için göndereceğiniz kısa mesajlar cep telefonu operatörünüzün tarifesi üzerinden 1 SMS karşılığı ücretlendirilecektir.
11)Online ödeme şirketleri aracılığı ile gerçekleştireceğiniz işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
12)Ürün gruplarında uygulanacak taksit adetleri 27 Eylül 2016 tarihinde 29840 no’lu Resmi Gazete’de Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik doğrultusunda belirlenmektedir..
13)İptal ve iade işlemleri dikkate alınacak, bu işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.


İlgili etiketler : Silk&cashmer, Silk&cashmer Kampanyaları, Hediye Puan, Giyim, Maximum,

Kampanya Sahibi

Silk & Cashmere
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Mart 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Mart 2017
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2017
  • Trafik

    : 870

Benzer Kampanyalar