Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Sevgilinizi Mutlu Etmenin Yolu Morhipo.com'dan Geçiyor

  • 7 yıl önce eklendi
  • 773 defa incelendi
  • Puan : star star star 12 incelemede 2,92 puan almıştır.
Sevgililer Günü'nde sevgilinizi sevindirecek alışveriş avantajları Morhipo.com'da. Her zevke ve bütçeye uygun hediye alternatifleri, moda dünyasına yön veren ünlü markaların ürünleri yüzde 70'e varan indirimlerle sizi bekliyor.

Tüm dünyada aşkla kutlanan, sevgilinizle paylaştığınız en özel gün 14 Şubat Sevgililer Günü için "Sevgilime ne alacağım?" diye düşünüyorsanız Morhipo.com, alternatifleri sizler için bir araya getirdi. Morhipo.com, Sevgililer Günü'nde sevdiklerini en trend ve moda seçeneklerle mutlu etmek isteyenleri bu stresten kurtaracak hediye seçeneklerini özel sayfasında sunarken diğer yandan Instagram üzerinden başlattığı yarışmada kazanan üç kişiye 150 TL değerinde indirim kuponu hediye edecek.
 
Erkeklere özel bir hediye arıyorsanız
Bir erkeğe Sevgililer Günü hediyesi alırken öncelikle neyi seveceğini düşünmelisiniz. Teknolojik ürünler, ayakkabı ve aksesuar çeşitleri erkeklerin seveceği hediyelerin başında geliyor. Her zaman ve her yerde müzik dinlemeyi seviyorsa ya da konsol oyunları oynamaktan çok hoşlanıyorsa, bluetooth kulaklık seçeneğini listenizin başına ekleyebilirsiniz. Hayatı spor olan ya da spora yeni başlayacak olan sevgiliniz için en iyi hediye tabii ki bir spor ayakkabı olacaktır. Saat gibi klasikleşmiş fakat risksiz hediye alternatiflerini de hediye listenize ekleyebilirsiniz. Morhipo.com'un Sevgililer Günü için hazırladığı özel sayfa size hediyenizi seçerken çok yardımcı olacak.

Kadınlara özel hediye arıyorsanız
Kız arkadaşınız ya da eşiniz için atkı, bere ve eldiven gibi parçalar arasından ona kış mevsimini sıcak geçireceği bir hediye verebilirsiniz. Tarzını yansıtan ayakkabılar, iş hayatının olmazsa olmazı ceketler ve daha birçok kıyafet seçeneğini de hediye seçenekleri arasına ekleyebilirsiniz. Tabii ki aksesuarları da göz ardı etmemenizde fayda var. Kolye, küpe, bileklik ve yüzük gibi takı çeşitleri arasından eşinizin ya da kız arkadaşınızın sevdiği tasarımları satın alabilirsiniz. Takı gibi hiçbir kadının hayır diyemeyeceği kozmetik ürünleri ve parfümleri de alışveriş listenize mutlaka ekleyin. Morhipo.com'un bu güne özel makyaj setleri ve özel anlarınıza iz bırakacak bir parfüm hayatınızdaki kadını oldukça mutlu edecektir.

Sevgilinizi mutlu edecek bütçe dostu hediyeler
Bu özel günde sevdiğiniz kişiyi mutlu edecek bütçe dostu hediyeler de yok değil. Morhipo.com'un Sevgililer Günü sayfasında yer alan “100 TL altı ürünler” kategorisi altında sizi birbirinden şık hediye alternatifleri bekliyor. Bunlara ek olarak yine aynı sayfa üzerinden Swarovski, Calvin Klein, Beymen, People By Fabrika, Ramsey ve Koton gibi her biri moda dünyasına yön veren ünlü markaların ürünleri de yüzde 70'e varan büyük indirimlerle sevdiğiniz kişiyi mutlu etmeniz için sizleri bekliyor.

Hem kendinizi hem de sevdiğinizi mutlu edin
Bu özel günde sadece sevgilinizi değil kendinizi de şımartabilir, Morhipo.com'un sizler için özel olarak seçtiği “ünlü Hollywood yıldızlarının stilleri”nden hem kendinize hem de sevdiğinize özel kombinler hazırlayıp bu kutlamayı daha da eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Üstelik tüm bu hediye alternatiflerinden dilediğinize, “aynı gün teslimat” seçeneği ile geç kalmadan sahip olabilir ya da isterseniz sevdiğinize tam 14 Şubat'ta ulaştırabilirsiniz.

150 TL hediye çeki fırsatı
Öte yandan Morhipo.com Instagram üzerinden “Aşkın Rengi Kırmızı” isimli bir yarışma da başlattı. 10 Şubat Cuma gününe kadar devam edecek yarışmada Kırmızı ağırlıklı Sevgililer Günü kombinlerini #RedofWinterColors hashtagi ve @Morhipo etiketi ile paylaşanlar arasından, moda editörlerinin seçeceği üç kişi Şubat ayının sonuna kadar geçerli 150 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak.



Morhipo Adresine Git!

İlgili etiketler : Morhipo.com, Morhipo Sevgililer Günü, Sevgililer Günü Hediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü,

Kampanya Sahibi

Morhipo
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Şubat 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Şubat 2017
  • Trafik

    : 773

Benzer Kampanyalar

  • Paraf Card Paraf Card Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Paraf Card Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Sevgililer Günü’nde de güzellikler Paraf’lıyı bekliyor! 1 14 Şubat'a kadar giyim, elektronik, kozmetik, kuyum, kırtasiye, optik, saat ve çiçek sektörlerinde ilk 750 TL'den sonraki her 7...
    7 Şubat 2024295 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024667 defa incelendi
  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024677 defa incelendi
  • Sevil Parfümeri Sevil'den Sevgililer Günü'ne Özel Parfümlerde %20 İndirim

    Sevil'den Sevgililer Günü'ne Özel Parfümlerde %20 İndirim

    Sevil'den Sevgilerle! Sevgililer Günü’nde en sevdiğiniz parfümlerle aşkınızı kutlamanın zamanı geldi! 7-14 Subat 2024 tarihleri arasinda tüm Sevil Mağazaları ve sevil.com.tr'de...
    9 Şubat 2024267 defa incelendi
  • Maximum Maximum Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Maximum Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Sevgililer Günü'ne özel fırsatlar Maximum'da... Maximum'un var, Sevgililer Günü alışverişlerine 1.500 TL'ye varan indirimin var! Alışverişinden önce İşCep veya Maximum Mobil’den kampany...
    1 Şubat 2024292 defa incelendi