Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Sbarro ile Paylaşmaktan Korkma

  • 13 yıl önce eklendi
  • 2047 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 3,08 puan almıştır.
Nefis İtalyan lezzetlerini müşterileri ile buluşturan Sbarro, 2 kişilik MidPizza, 4 kişilik büyük boy ve 6 kişilik ultra boy seçenekleri bulunan tam boy pizzalarını eşsiz avantajlarla sunuyor.

Sbarro tam boy pizza paylaştıkça kazandırıyor

Zengin menü çeşitlerinin uygun fiyatlarla sunulduğu Sbarro tam boy pizzalarda, “MidPizza”, “Büyük boy pizza” ve “Ultra boy pizza” olmak üzere 3 boy alternatifi için 6 çeşit içerikten biri seçilebiliyor. Arkadaş grubuyla, ailesiyle, sevdikleriyle nefis İtalyan lezzetlerini tatma şansı yakalayan Sbarro severler, “Paylaşmaktan Korkma” sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde tam boy pizzalarını ne kadar çok kişi ile paylaşırsa fiyat avantajını da o kadar arttırmış oluyor.

2 kişilik MidPizza yalnızca 9 TL
Kırmızı et ürünlerinde %100 dana eti kullanan Sbarro’da, 2 kişilik MidPizza sadece 9TL’den satışa sunuluyor. Sbarro’da tam boy pizzaları tercih edenler, pizzaları ile beraber tüketebilecekleri içecek ve yan ürünleri ise kendileri seçerek diledikleri menüleri oluşturabiliyor Ayrıca tam boy pizzaları ile beraber ne kadar çok içecek ve yan ürün alınırsa fiyat avantajı da o kadar artıyor.
Dilim pizzada da avantaj sürüyor

Sbarro’da tam boy pizza tercih etmeyenler için de dilim pizza satışları ile beraber ekonomik menü teklifleri, mega menü teklifleri devam ediyor.

Nefis İtalyan lezzetlerini uygun fiyatlarla sunan Sbarro’da, dilim pizzalarda da tek fiyat uygulamasına geçiyor. Sbarro etli, sebzeli, peynirli dilim pizza çeşitlerini 5 TL’ye satışa sunuyor.

Kampanya Koşulları: 5 TL’lik Dilim Pizza kampanyasına SB Chicago’s Pizza ve Stuffed Pizza dâhil değildir.


İlgili etiketler : Sbarro, Pizza, Kampanya, Midpizza,

Kampanya Sahibi

Sbarro
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Şubat 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2012
  • Trafik

    : 2047