Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung "Galaxy’nin En Güzel Haftası" Kampanyası

  • 5 yıl önce eklendi
  • 550 defa incelendi
  • Puan : star star star star 9 incelemede 3,78 puan almıştır.
Samsung Galaxy'nin En Güzel Haftası!

“Galaxy’nin En Güzel Haftası” kampanyası kapsamında 19-25 Kasım’da seçili Samsung ürünlerinde cazip indirimler uygulanırken 3 arka kamerası ile dikkati çeken yeni Galaxy A7 model akıllı telefon satın alanlar da duyurulan kampanya koşullarını yerine getirerek 10 bin mAh kapasiteli taşınabilir hızlı şarj cihazı kazanma fırsatı yakalıyor.

Söz konusu tarihlerde shop.samsung.com/tr adresindeki Samsung Online Mağaza’dan belirli tutarlarda alışveriş yapanlar bin liraya kadar hediye çeki kazanma şansı yakalıyor.

Kampanya haftası boyunca her sabah 09:00’da ve her akşam 18:00’da sınırlı sayıda hediye çeki Samsung Online Mağaza’ya eklenirken, akıllı telefonlar, bilgisayarlar, tabletler, sanal gerçeklik, giyilebilir cihazlar, aksesuar, hafıza ve depolama kategorilerinde belirtilen minimum sipariş tutarında yapılan alışverişlerde; alışveriş kategorisi ve tutarına göre 50, 100, 200, 300, 500 ve bin liralık hediye çeklerini hediye çekleri tükeninceye kadar kazanma fırsatı sunuldu.

Samsung Electronics İstanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti. (‘Samsung’) tarafından düzenlenen “Galaxy’nin En Güzel Haftası” kampanyası 19 Kasım - 25 Kasım 2018 tarihleri arasında kampanya dahilindeki cep telefonu modelleri için kampanyaya katılan yetkili Samsung satış noktaları ve Samsung Online Mağazasında (https://shop.samsung.com/tr/), tablet modelleri için kampanyaya katılan yetkili Samsung satış noktalarında geçerlidir. Kampanya dahilindeki cep telefonu ve tablet modellerinde tavsiye edilen toplam satış fiyatı üzerinden her model için farklı oranda %15’e varan indirim sağlanacaktır. Satış fiyatı üzerinden yapılan %15’e varan indirim oranı her model için satışın yapıldığı kanala göre değişkenlik gösterebilir . Kampanya, sadece aşağıda model kodları belirtilen kampanya dahilindeki seçili cep telefonu ve tablet modelleri (Cep telefonu: SM-J260F, SM-J330F, SM-J400F, SM-J600F, SM-J730F, SM-J810F, SM-A605F, SM-A530F, SM-A730F, Tablet: SM-T560N, SM-P580N) için geçerlidir. Kampanya kapsamı ürün model ve renkleri stoklarla sınırlıdır. Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir. Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran katılımcı sorumlu olacaktır.

Kampanya Detayı:
Kampanyadan 19 – 25 Kasım 2018 tarihleri arasında Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com/tr) üzerinden hesabına hediye çeki yükleme fırsatını yakalayan tüketiciler faydalanabileceklerdir. Tüketiciler Online Mağaza’ya girerek shop.samsung.com/tr/hediye-ceki-kampanyasi  adresinden hediye çeki sayfasını açıp, seçmek istediği hediye çekine tıklamaları halinde, üyelik girişi yapmışlar ise hediye çeki tutarı belirlenen kategoriler ve ürünler için direkt tüketicinin hesabına yüklenir, tüketici henüz üye değilse üye girişi/üye ol sayfasına yönlendirilir.

Kampanya kapsamında ilgili her gün belirli adetlerde altı farklı hediye çeki belirlenecek (her defasında yenilenerek sabah 09.00 ve akşam 18.00’de dağıtılmaya başlanacak farklı adetlerde KDV dahil 50, 100, 200, 300, 500 ve 1000 TL değerinde) olup, hediye çekleri, adetler tükeninceye kadar hediye çeklerini seçen tüketicilerin hesabına yüklenmesi ve yüklendikten itibaren 30 Kasım 2018 (23:59) tarihine kadar aşağıda belirtilen ilgili minimum limitlerde, ilgili kategorilerde ve seçili ürünlerde sipariş verilmesi kaydıyla kullanılabilecektir.

Hediye çeklerinin geçerlilik süreleri, çeklerin tüketicilerin hesabına tanımlanmasından itibaren 30 Kasım 2018 (23:59)’e kadar olup, hediye çekleri yalnızca aşağıda belirtilen seçili ürünlerde, ilgili kategorilerde ve belirtilen minimum alışveriş tutarları dahilinde kullanılabilir.

Hediye çeklerinin kullanılabilmesi için, 30 Kasım 2018 (23:59) tarihine kadar aşağıdaki kategorilerde Online Mağaza’dan alışveriş yapılması gerekmektedir.:

  1. 50TL değerinde hediye çeki, alt limitsiz Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar, Tabletler ve Sanal Gerçeklik , Giyilebilir Cihazlar, Aksesuar, Hafıza ve Depolama kategorilerinde
  2. 100TL değerinde hediye çeki, 250TL ve üzeri Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar, Tabletler ve Sanal Gerçeklik , Giyilebilir Cihazlar, Aksesuar, Hafıza ve Depolama kategorilerinde
  3. 200TL değerinde hediye çeki, 1000TL ve üzeri Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar, Tabletler ve Sanal Gerçeklik , Giyilebilir Cihazlar, Aksesuar, Hafıza ve Depolama kategorilerinde
  4. 300TL değerinde hediye çeki, 1500TL ve üzeri Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar, Tabletler ve Sanal Gerçeklik kategorilerinde,
  5. 500TL değerinde hediye çeki, 3000TL ve üzeri Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar, Tabletler ve Sanal Gerçeklik kategorilerinde
  6. 1000TL değerinde hediye çeki, 5000TL ve üzeri Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar, Tabletler ve Sanal Gerçeklik kategorilerinde geçerlidir.
Hediye çeki dağıtımı 19 Kasım 18.00 da başlayacaktır. Sabah dağıtılacak hediye çekleri saat 09.00 itibariyle dağıtılmaya başlanacak olup bu çeklerin dağıtımı çekler tükeninceye kadar ve her halükarda akşam 18.00’a kadar sürecektir. Akşam 18.00 itibariyle yeni adetler dağıtılmaya başlanacak olup, bu çeklerin dağıtımı çekler tükeninceye kadar ve her halükarda aynı gün saat 23:59’a kadar sürecektir. Şüpheye mahal vermemek adına, her hediye çeki grubu, belirtilen saatte dağıtılmaya başlanacak ve adetlerin tükenmesi halinde bir sonraki dağıtım saatine kadar hediye çeki seçimi yapılamayacaktır. Ayrıca, kampanyanın başladığı 19 Kasım 2018 tarihinde, sabah 09.00 da kupon dağıtımı olmayacak olup, sabah için planlanan kadar adette hediye çeki, akşam 18.00-23.59 saatleri arasında dağıtılacaktır.
Hediye çeklerine sahip olabilmek için, shop.samsung.com/tr adresli websitesine üye olunmalı ve üyelik girişi yapıldıktan sonra, hediye çeklerinin dağıtılacağı (shop.samsung.com/tr/hediye-ceki-kampanyasi) sayfasında yer alan aktif hediye çekleri seçilmelidir.
İlgili saat dilimi için belirtilen hediye çeki adetleri tükendiğinde çekler pasif olacak ve tüketici tarafından çek seçimi yapılamayacaktır.
Online Mağaza’ dan yapılacak alışverişlerde Ürün teslimat tarihleri, yaşanabilecek lojistik, teknik, idari izin/onay gecikmeleri ve mücbir sebep hallerinde ertelenebilir. Samsung gerekli bildirimleri web sitesi üzerinden duyuracaktır.
Samsung çalışanları Kampanya’ dan faydalanamaz.
Tüketiciler, aynı gün içerisinde farklı hediye çeki gruplarından birer adet olmak kaydıyla hediye çeki seçimi yapabilir (Her bir hediye çeki grubu, aynı gün içerisinde aynı kişi tarafından en fazla bir kez seçilebilir). Ancak hiçbir koşulda tanımlanan hediye çekleri birleştirilemez. Her bir alışverişte ancak bir hediye çeki kullanılabilir.
Hediye çeki sadece shop.samsung.com/tr web sitesinde ve yukarıda belirtilen ilgili olduğu ürün kategorisinden ve ürünlerde yapılacak alımlarda kullanılabilir. Websitesindeki ürünler stoklarla sınırlıdır.
Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir.
Her bir hediye çeki kodu tek seferlik alışverişte geçerli olup, hediye çeki kodu shop.samsung.com/tr web-sitesinde sepetim ekranındaki “Premium Hizmet Kodu” alanına girilerek kullanılacaktır.
Her bir hediye çeki kodu kullanımında miktar bölünemez, hediye bedeli nakdi olarak talep edilemez, başka kampanyalarla veya başka hediye çekleri ile birleştirilemez. Seçilen ürün bedeli hediye çeki tutarından düşükse, kalan tutarın iadesi talep edilemez, kalan tutar için tüketici hakkından vazgeçmiş sayılır.
shop.samsung.com/tr sitesinden, hediye çeki kullanılarak alınan ürünlerin teslimatı tüketici tarafından belirtilen posta adresine kargo ile yapılacaktır; Samsung adres bilgilerinin eksik/hatalı olması durumunda sorumlu değildir.
Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların kodları ile; sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait hediye kodlarını iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.)
Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kullanıcı bu kampanya sebebiyle kazandığı hediye çekini de iade etmiş sayılır ve yeniden tanımlama yapılamaz. Hediye çekinin kullanıldığı ürünler için düzenlenecek fatura hediye çeki tutarı kadar eksik düzenlenecektir.
Kampanya sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.
Tüketiciler, kampanyaya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’ na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını, kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3. kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul ederler.
Kampanya hakkında sorularınız için 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Güncel kampanya koşulları ile Samsung mağaza listesi www.samsung.com/tr web sitesindedir.



İlgili etiketler : Samsung, Samsung Galaxy, Cep Telefonu, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Kasım 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 25 Kasım 2018
  • Trafik

    : 550