Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung Beyaz Eşya Değiştirme Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1396 defa incelendi
  • Puan : star star star star 42 incelemede 3,79 puan almıştır.
Samsung Değişim Fırsatlarında %25'e Varan Var!

31 Ekim tarihine kadar eski beyaz eşyanızı yeni Samsung buzdolabı,çamaşır makinesi,kurutma makinesi,bulaşık makinesi,klima ve ankastre setlerle değiştirin %25'e varan indirim fırsatından yararlanın...

Kampanya Detayı:
  • Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Türkiye sınırları içerisindeki kampanyaya katılan tüm Samsung satış noktalarından 08.09.2017-31.10.2017  tarihleri arasında satın alınmış kampanyaya dahil olan Samsung marka beyaz eşya (‘Ürün / ler’) buzdolabı,çamaşır makinesi,kurutma makinesi,bulaşık makinesi,klima ve ankastre setleri için geçerli olup; bu ürünlerden birini alan tüketici,  kampanya koşullarını yerine getirmesi durumunda aldıkları model beyaz eşyaya bağlı olarak ÖTV indirimi dahil %25’e varan  indirim hak edeceklerdir. Kampanya kapsamındaki ürün listesine ve %25’e varan indirim kampanyalı fiyat listesine www.samsung.com/tr/degisim-kampanyasi-2017  adresinden ulaşabilirsiniz. Mevcut indirim, Samsung Beyaz Eşya 2017 yılının Eylül ayı kataloğunda yer alan ürünlerin peşin fiyatı üzerinden yapılmaktadır. Samsung Beyaz eşya ürünlerinde kampanya kapsamındaki geçerli son fiyat, ÖTV İndirimli / Değişim Kampanyalı Fiyat kısmında yer almaktadır.
  • Eski beyaz eşya ürününü iade eden tüketicilere ilişkin bilgiler, kampanya amacına uygun olarak 3. kişilerle paylaşılacaktır. Tüketicinin, eski beyaz eşya ürünü, Samsung yetkili servisleri veya Samsung ile anlaşmalı ilgili lojistik firması tarafından teslim alınacaktır. Eski beyaz eşya ürünü teslim alındıktan sonra Tüketici tarafından eski ürüne dair iade talep edilemeyeceği gibi, tüketicinin bahse konu ürüne dair herhangi bir hak ya da talebi de olamaz.  Tüketiciler, kampanyaya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesini / toplanmasını,kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3.kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul ederler. 
  • Kampanya kapsamında satın alınan beyaz eşyanın iade edilmesi halinde kampanya kapsamında kazanılan haklar da iade edilecektir. Tavsiye edilen satış fiyatı değişiklik gösterebilir. Samsung, kampanya şartlarında istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamı ürün, model ve renkleri stoklarla sınırlıdır. Detaylı bilgiye 0850 622 95 90 nolu kampanya çağrı merkezinden veya 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’nden ulaşabilirsiniz.
  • 1 Eylül - 31 Ekim 2017 döneminde kampanyaya katılan Axess üye işyeri Samsung mağazalarında, beyaz eşya alışverişleriniz için Axess ile 12 taksit veya 9 taksitte 3 ay erteleme imkanı!
  • Kampanya 01 Eylül - 31 Ekim 2017 döneminde kampanyaya dahil olan Axess üye işyeri Samsung mağazalarında, 2 – 3 – 4 – 5 taksitte +4 ve 6 taksitte +6 taksit veya 9 taksitte 3 ay erteleme şeklindedir. Kampanyadan Axess, Wings, Bank’O Card Axess ve Free sahipleri yararlanabilir. Free için artı taksit/erteleme kampanyasına katılım ücreti işlem başına 2,9 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır. Kampanyaya ticari kartlar dahildir. Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dahil olmak üzere, kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi 12 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda 4 ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında 6 ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetleriyle ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde 9 ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlamayla ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda,alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz. Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.




İlgili etiketler : Samsung, Samsung Beyaz Eşya, Samsung Kampanyaları, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Bulaşık Makinesi, Klima, Ankastre Set,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Eylül 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2017
  • Trafik

    : 1396