Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung Akıllı Telefonlarda Anneler Günü Kampanyası!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 951 defa incelendi
  • Puan : star star star 47 incelemede 3,45 puan almıştır.
Anneler Günü’ne özel Samsung Galaxy A50 veya A70 alanlara, 250 TL değerinde hediye çeki fırsatı!

Bu anneler gününde annesine son teknolojik, yepyeni akıllı telefon almayı düşünenler için Samsung'ta avantajlı bir kampanya var!

Samsung, Anneler Günü'ne özel başlattığı kampanya ile en yeni modelleri Samsung Galaxy A50 ve A70 alan müşterilere 250 TL değerinde hediye çeki veriyor.

3 - 13 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Samsung yetkili bayileri, yetkili operatör mağazaları  veya shop.samsung.com/tr üzerinden Samsung Galaxy A50 (SM-A505) veya Samsung Galaxy A70 (SM-A705) model cep telefonu  satın alanlara  250 TL değerinde hediye çeki verilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya kapsamında, 3 Mayıs – 13 Mayıs 2019 (23:59) tarihleri arasında, Samsung tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan Samsung yetkili bayileri, yetkili operatör mağazaları  veya shop.samsung.com/tr üzerinden satışa sunulmuş, Samsung Galaxy A50 (SM-A505) veya Samsung Galaxy A70 (SM-A705) model cep telefonu (Ürünler) satın alarak belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler,  250 TL (KDV dahil) değerinde hediye çeki almaya hak kazanacaklardır.
  • Kampanya, kampanyaya dahil olan Ürünler’in satın alındığı satış noktasına bağlı olarak değişiklik gösterir ve koşulları farklıdır.
  • Kurumsal satın almalar ve Samsung çalışanlarının satın almış olduğu Ürünler kampanya kapsamı dışındadır. Kampanyadan aynı kişi en fazla bir ürüne kadar yararlanabilir. Yapılan mükerrer başvurular reddedilecektir.
  • Ürün’ün kampanyaya katılan Samsung yetkili bayilerinden birinden satın alınması halinde, kampanya kapsamında hak kazanılacak hediye çeki sadece satın alımın yapıldığı Samsung bayisinde akıllı telefonları kategorisi harici ürünlerde  kullanılmak üzere geçerlidir.
    Ürün’ün www.shop.samsung.com/tr veya kampanyaya katılan yetkili operatör mağazaları üzerinden satın alınması halinde, hediye çeki www.shop.samsung.com/tr  üzerinden akıllı telefonları kategorisi harici ürünlerde kullanılmak üzere geçerlidir.
  • www.shop.samsung.com/tr üzerinde geçerli olacak hediye çeki için, Samsung Galaxy A50, Galaxy A70 telefona Google Play Store’dan Kampanya Zamanı adlı uygulamanın indirilmesi, üye olunması, akabinde uygulama içindeki “Samsung Galaxy A50/A70 Anneler Günü Hediye Çeki Kampanyası” sayfasından kampanya başvurusu yapılması gereklidir. Tüketiciler bahsekonu sayfada çıkan formu eksiksiz ve hatasız doldurmalı, buna ek olarak ürün faturasının 1.nüshasının (orjinal nüsha) fotoğrafını çekerek uygulama üzerinden sisteme  yüklemelilerdir. Başvuru sonucu olumlu değerlendirilen tüketicilerin hediye çekleri en geç 31 Mayıs 2019’a kadar başvuru esnasında belirttikleri e-mail adresine gönderilecektir.
  • www.shop.samsung.com/tr üzerinden yapılan satın alımlarda hediye çeki kazanmak için “Kampanya Zamanı” uygulaması üzerinden başvuru yapılmasına gerek yoktur.
  • www.shop.samsung.com/tr üzerinden kampanyaya dahil olan ürünü satın alan tüketicilerin ürün satın alırken yapılan usulüne ve koşullara uygun başvurular geçerli kabul edilecektir.
  • www.shop.samsung.com/tr üzerinden kullanılacak her bir hediye çeki kodu www.shop.samsung.com/tr web sitesinde sepetim ekranındaki “Premium Hizmet  Kodu” alanına girilerek kullanılacaktır. Hediye çeki kodu için son başvuru tarihi 20 Mayıs 2019, son kullanım tarihi 30 Haziran 2019’dur (23:59). Kampanya stoklarla sınırlıdır. Hediye Çeki Stok Adedi:4,000
    Samsung yetkili bayileri, yetkili operatör mağazaları veya www.shop.samsung.com/tr üzerinden kullanılacak her bir hediye çek kodu tek seferlik alışverişte geçerlidir. Her bir hediye çeki kodu kullanımında miktar bölünemez, hediye bedeli nakdi olarak talep edilemez, başka kampanyalarla birleştirilemez. Seçilen ürün bedeli hediye çeki tutarından düşükse, kalan tutarın iadesi talep edilemez, kalan tutar için tüketici hakkından vazgeçmiş sayılır.
  • www.shop.samsung.com/tr üzerinden hediye çeki kullanılarak alınan ürünlerin teslimatı tüketici tarafından belirtilen posta adresine kargo ile yapılacaktır; Samsung adres bilgilerinin eksik/hatalı olması durumunda sorumlu değildir. Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir. Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran katılımcı sorumlu olacaktır. Gönderim sürecinden kaynaklanan sorunlardan Samsung herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.
  • Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların kodları ile; sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait hediye kodlarını iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.)
  • Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kullanıcı bu kampanya sebebiyle kazandığı hakkı iade edecektir. Hediye çekinin kullanıldığı ürünler için düzenlenecek fatura hediye çeki tutarı kadar eksik düzenlenecektir. Kampanya sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.
    Tüketiciler, kampanyaya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını, kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3. kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul ederler.
  • Samsung’un her zaman, tek taraflı olarak kampanyayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, kampanya koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkı vardır. Değişiklikler,  belirtilen websitesinde (http://www.samsung.com/tr/anneler-gunu-telefon-kampanyasi/ ) ilan edilir edilmez yürürlüğe girecektir.



İlgili etiketler : Samsung, Anneler Günü, Anneler Günü Kampanyaları, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A70, Akıllı Telefon, Cep Telefonu, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 4 Mayıs 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 4 Mayıs 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 13 Mayıs 2019
  • Trafik

    : 951

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024696 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024691 defa incelendi
  • CardFinans Cardfinans Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Cardfinans Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    CardFinans'ınızla harcayın, sevgililer gününe özel 750 TL ParaPuan kazanın! CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartlarınızla 1-19 Şubat arasında tek seferde yapacağınız her 750 TL...
    1 Şubat 2024490 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024204 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024435 defa incelendi