Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung AddWash Çamaşır Makinelerinde 700 TL'ye Varan İndirim

  • 6 yıl önce eklendi
  • 784 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 3,43 puan almıştır.
Akıllı Kapak Teknolojisi'ne Sahip AddWash Çamaşır Makinelerinde 700 TL'ye Varan İndirim!

Samsung Electronics, Akıllı Kapak Teknolojisi ile çığır açan AddWash çamaşır makinelerinde 13-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında geçerli olacak büyük indirim kampanyasını duyurdu. Ekstra kapağı sayesinde unutulan çorap, havlu gibi çamaşırların makineye çalışır durumdayken kolayca atılmasına imkan veren Samsung AddWash çamaşır makineleri 1 ay boyunca 700 TL'ye varan indirimle alınabilecek. Kampanya Samsung'un yetkili satış mağazalarında geçerli olacak. 10 yıl motor garantisiyle sunulan Samsung AddWash Çamaşır Makinesi, enerji verimliliği sağlarken, sessiz çalışması ve dayanıklılığıyla da öne çıkıyor. AddWash, "Eco Bubble" Köpükle Yıkama Teknolojisiyle, 40 kata kadar daha verimli yıkama performansı sunuyor. Çocukların yanlışlıkla açmasını engelleyen "çocuk kilidi" gibi temel güvenlik özelliklerine sahip.

Yenilikçi özellikleri ve şık tasarımı ile beğeni toplayan AddWash çamaşır makinesi sahipleri arasında Sia Insight tarafından yapılan Türkiye genelindeki araştırma sonuçlarına göre kullanıcıların %60'ı en beğendikleri özellik olarak yıkama sürerken çamaşır ekleyebilmeyi seçtiler. AddWash çamaşır makinesinin diğer beğenilen özellikler ise çamaşırları çok iyi temizlemesi, sessiz çalışması, kurutma özelliğine sahip olması ve kısa program alternatifi olarak sıralandı.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya, Samsung Electronics İstanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti. (‘Samsung’) tarafından ithal edilen 13 - 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında kampanyaya dahil yetkili Samsung satış noktaları üzerinden satışa sunulan Samsung marka WW80K5410UW/AH veya WW90K5410UW/AH veya WW90K5410UX/AH veya WW12K8412OW/AH veya WD90K6410OW/AH veya WD90K6410OS/AH model çamaşır makinelerinden birini satın alan tüketicilere (“Katılımcı”), satın aldıkları modele bağlı olarak indirimli fiyatlar uygulanacaktır.Yetkili Samsung satış noktalarından yapılacak satın alımlarda indirimli fiyatlar, yetkili satış noktalarından öğrenilecektir.
  • Samsung, kampanya koşullarında istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamı ürün model ve renkleri ile 8000 adet stoklarla sınırlıdır.
  • Kampanyaya dahil olan Samsung çamaşır makinesi model kodları: Çamaşır makinesi model kodları: WW80K5410UW/AH, WW90K5410UW/AH, WW90K5410UX/AH, WW12K8412OW/AH, WD90K6410OW/AH, WD90K6410OS/AH).Kampanyadan yararlanabilmek için, kampanya tarihleri kapsamında kampanyalı ürünlerin satın alınmış olması gerekmektedir.
  • Katılımcılar, girilen tüm bilgilerin eksiksiz ve kampanya koşullarına uygun olması durumunda, kampanyadan faydalanabilecektir.Katılımcılar, sundukları bu bilgilerin kampanya kapsamındaki faydaların sağlanması amacıyla 3. kişiler ile paylaşılacağını kabul etmektedirler.
  • Samsung, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı, geri çevirme yetkisine sahiptir.
    Kampanyaya dahil yetkili Samsung satış noktaları üzerinden alınacak olan Samsung ürünlerin teslimatında verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran katılımcı sorumlu olacaktır. Gönderim sürecinden kaynaklanan sorunlardan Samsung herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.
  • Katılımcının söz konusu indirim tutarının parasal karşılığını talep etme hakkı bulunmamaktadır. İşbu Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
  • Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait indirim tutarı hakedişini iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.)
    Kampanya sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.



İlgili etiketler : Samsung, Çamaşır Makinesi, Beyaz Eşya, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Temmuz 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2018
  • Trafik

    : 784